Експерти предупреждават: Не си инжектирайте тен! - 24novini.bg

Експерти предупреждават: Не си инжектирайте тен!

Рекламите на Меланотан 2 са агресивин, но специалистите съветват да не се подлъгваме с изкуствения тен Рекламите на Меланотан 2 са агресивин, но специалистите съветват да не се подлъгваме с изкуствения тен
03.08.2018 | 09:00
(0 гласа)

Лошото време и дъждовете доведохадо разочаровани от отпуските си плажуващи, които не направиха достатъчно тен. Те са първите "жертви" на новата мода това лято - инжектиране на тен в кожата.

Лекарството “Меланотан 2“, което е тестово, не е нелегално, а само с няколко боцвания желаещите могат да се върнат с приятен загар и дори притеснително почернели въпреки надвисналите облаци и прогнозите за лошо време.

На морето може да се сдобиете с напълно естествен тен, който се инжектира срещу 100 лева. Процедурата се прави на няколко пъти, а препаратът се продава съвсем свободно като царевицата на плажа, пишат бургаски сайтове.

Експерти обаче съветват да се въздържаме от експеримента, защото продаваните препарати може да са опасни за здравето и не са официално одобрени в лекарствения списък на страната.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...