Bluethooth слушалките са последният хит във фитнес-залите - 24novini.bg

Bluethooth слушалките са последният хит във фитнес-залите

Bluethooth слушалките - новият хит във фитнес-залите Bluethooth слушалките - новият хит във фитнес-залите
28.01.2018 | 07:59
(0 гласа)

Топ Bluetooth слушалки за спорт са последният писък на модата за активните във фитнес-залите.

Тъй като слушането на музика по време на тренировка помага да се подобрят фитнес-резултатите, фитнес-маниаците вече обръщат внимание не просто на облеклото, обувките и спортните аксесоари, но и на вида слушалки за спорт.

Благодарение на подобренията по безжичните слушалки няма нужда да се притеснявате, че могат да изпаднат от ухото, докато тренирате.

Новите модели bluethooth слушалки произвеждат много добър звук, имат дълъг живот на батерията и вграден микрофон, за да приемате и осъществявате обаждания. Някои от моделите слушалки предлагат дори функция за измерване на пулса, чийто сензор е разположен в лявата слушалка.

Слушалките могат да се синхронизират с различни приложения, към които да изпращат информацията за фитнес-тренировката.

Моделите са различни, но всички са с екстри за подпомагате на динамичния фитнес-режим и следенето на физическите показатели.

Имат подобрен дизайн, благодарение на който прилепват идеално към ухото и свеждат до минимум възможността от падане по време на тренировка. Животът на батериите обикновено е между 8 и 20 часа. Правят се ергономични, с удобна гумена връзка, която минава зад врата и държи слушалките на място.

Всички модели се изработват устойчиви на пот, дъжд и прах, а повечето притежават светлоотразителна лента, която е важна част от нощните тренировки.

Има и специални модели, които са за хора с непоносимост към слушалките "тип тапи". Те се правят с лента за глава и се поставят така, че дори при легнало или наведено напред положение на тялото, лентата да не пада от главата.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...