Фитнес-иконата Лазар Ангелов пусна във Фейсбук тест за индивидуално хранително меню - 24novini.bg

Фитнес-иконата Лазар Ангелов пусна във Фейсбук тест за индивидуално хранително меню

Фитнес-иконата Лазар Ангелов има във Фейсбук над 14 милиона последователи Фитнес-иконата Лазар Ангелов има във Фейсбук над 14 милиона последователи
20.01.2018 | 08:30
(0 гласа)

Фитнес-иконата Лазар Ангелов, който има над 14 милиона почитатели във Фейсбук, публикува на страницата си Тест за индивидуално хранително меню.

 

В анонса е обяснено, че става дума за 90-дневна хранителна програма за желаещите да влязат във форма, която се изготя лично и според спецификите на всеки желаещ. Ангелов пише, че комбинацията от диета и физическо натоварване е най-важната.

 

Желаещите могат да попълнят формата и да получат индивидуален хранителен 90-дневен план от фитнес-звездата, с който план да достигнат балансирано тегло и да изгорят ненужните калории. Посетителите на страницата трябва да въведат информация за ежедневието, храненето, вредните си навици, мерките си и други данни, на базата на които се изготвя индивидуалната диета.

Ангелов, който води класацията за най-влиятелни хора във Фейсбук, преди спортисти като Григор Димитров, Кобрата и Бербатов, е сред най-търсените ментори с милиони последователи. Той е автор на режими и програми за тренировки, които му спечелиха славата на фитнес-гуру от световен мащаб. В интернет видеата му за трениране на коремните мускули, ръце и гръб, както и напредъка на негоите последователи,  са изключително популярни и се гледат от спортисти от цял свят.

Самият Ангелов е тръгнал от фитнес-зала в кв."Люлин" в София, където освен че е тренирал, е и работел. Когато в залата е нямало чистач, той я е чистил, спомня си Ангелов в интервю пред Gong.bg. Той разказва, че преди състезание по културизъм през 2005 година си е направил клип по бельо, сниман в домашни условия и от любопитсвто го качил в интернет. След време видял, че клипът е гледан над 700 хиляди пъти, а инвеститори са предложили да му купят канала. Така му дошла идеята да прави индивидуални режими и видеа с тренировките си, да изготвя индивидуални програми и да ги продава в интернет, с което Ангелов основа изгради успешен бизнес-модел. Той казва, че е имал много грешни бизнес-решения, но с годините е станал гъвкав и се е научил какво търсят хората и как да удовлетворява интереса им към тренировките и фитнеса.

 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...