Дерек Паундстоун, най-силният мъж, съветва: Яж чисто, за да си релефен - 24novini.bg

Дерек Паундстоун, най-силният мъж, съветва: Яж чисто, за да си релефен

Дерек Паундстоун препоръчва баланс между протеини и зеленчуци Дерек Паундстоун препоръчва баланс между протеини и зеленчуци
31.12.2017 | 02:58
(0 гласа)

Много хора смятат, че изграждането на сила, необходима за изтласкване на 110-килограмов дъмбел над главата означава постоянно тъпчене и прием на хиляди калории, казва най-силният мъж с плочки в света, Дерек Паундстоун, цитиран от сайта fitnesbg.com.

Това е погрешно мнение, наложило се времето. Аз твърдо вярвам обаче, че не трябва да се ядат и чийзбургерите с бекон, полети с шоколадови шейкове всяка вечер, за да си добър в тези спортове, казва шампионът, който иначе е полицай по професия. 

Истина е, че силовите спортисти трябва да приемат повече калории от другите професионални атлети, но може да се храниш чисто и без да жертваш силата.

Погледни начина, по който се хранят културистите: пилешки гърди без кожа, пълнозърнести продукти, много зеленчуци - всичко това внимателно изчислено по количество и време.

Този чист начин на хранене вече е достигнал до всички нива в спорта, защото на важността на балансираното хранене се отдава все по-голямо значение. И с право.

Най-големият проблем в диетите на повечето стронгмени е приемът на излишни калории без баланс. Това означава огромно количество протеин от животински произход, комбиниран с недостатъчно зеленчуци. Така че, ако искаш да си релефен, яж чисто!

Зеленчуците са храни, които ни доставят важни хранителни вещества и влияят положително на РН на организма. Тайната се крие в баланса между приема на необходимите протеин и калории и при това да бъдат под формата на здравословни храни.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...