С какво заменя фитнеса Адриана Лима като няма време? И вие го можете - 24novini.bg

С какво заменя фитнеса Адриана Лима като няма време? И вие го можете

Адриана Лима импровизира с фитнеса, когато няма време Адриана Лима импровизира с фитнеса, когато няма време
06.12.2017 | 23:14
(0 гласа)

Адриана Лима е една от най-добре платените супермодели и сред ветераните на Victoria's Secret. Тя е бразилка, майка на две деца и продължава да е сред най-добрите в бранша, въпреки че навърши 36 години наскоро.

 

Формите й струват десетки милиони, което тя поддържа с хранителен режим и фитнес. Но понякога за фитнеса не остава време, а самата Лима не е от фанатичните жени, които са готови на всяка цена да изглеждат зашеметяващо. Адриана Лима не обича диетите, но поддържа режим, подбирайки за менюто си смутита, плодове, зеленчуци и много билков чай за детокс на тялото.

 

Тя има достъп до най-добре оборудваните зали и експерти в света на фитнеса и различните тренировки, но понякога графикът й я праща в различните краища на света и налага да се импровизира с тренировките.

Пред CR Fashion Book Лима споделя трик, който прилага, когато няма време за фитнеса в залата. Тя
казва, че скача на въже минимум 10 минути в хотелската стая или прави бърз крос там, където е отседнала. Предпочита да тренира сутрин и гледа да спортува колкото може по-рано.

Адриана обича разнообразието и освен с кросове, скачане и упражнение от личния ѝ треньор, гори калории с плуване, йога и бокс.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...