Жена на 67 спечели 5 световни титли по танци на пилон, дакато се бори с... - 24novini.bg

Жена на 67 спечели 5 световни титли по танци на пилон, дакато се бори с...

На 67 години Грета Понтарели нече има 5 световни титли На 67 години Грета Понтарели нече има 5 световни титли
31.12.2017 | 03:22
(1 глас)

67-годишната дама от Сан Диего Грета Понтарели бори остеопоразата с танци на пилон. Тя е пример за много жени по света, защото вече е носител на 5 световни титли по танци на пилон, пише life.bg, а е започнала да се занимава със спорта едва на 59-годишна възраст.

Остеопорозата е състояние на отслабване на костите и преследва нейното семейство. Грета гледа видеа в You Tube за справяне с болестта си, когато решава да се запише в местно студио по танци, за да усвои упражненията за кости. Така тръгва любовта й към танците на пилон, които подобряват значително здравословното й състояние.

Днес 67-годишната пенсионерка обикаля света и печели престижни титли. "Искам хората да осъзнаят, че възрастта не бива да те спира да следваш мечтите си", казва Грета.

Въпреки трудностите в началото, тя е твърдо решена да продължи. На 62-годишна възраст Грета за първи път участва в конкурс в Лос Анджелис, където се изправя срещу 18-годишни танцьорки. Скоро след това взима участие в Северноамериканския танцов шампионат и заема второто място.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...