Ластиците със съпротивление - удобен спорт за вкъщи - 24novini.bg

Ластиците със съпротивление - удобен спорт за вкъщи

Ластиците със съпротивление са идеален начин за спорт през зимата вкъщи Ластиците със съпротивление са идеален начин за спорт през зимата вкъщи
01.12.2017 | 22:21
(1 глас)

Студът, валежите, задръстените пътища и най-вече липсата на свободни часове за тренировки са само част от предизвикателствата, пред които е изправена волята на градския човек да спортува през зимата. Той изоставя тренировките обикновено още в първия ден с 2 сантиметра сняг по тротоара.

 

Затова зимата е подходящ период да пробвате спорт у дома или в офиса чрез ластиците със съпротивление.

 

Те са много ефективни за всякакви тренировки в зала - функционални, кардио, силови, стречинг, а в домашни условия или за няколко минути в офиса ще бъдат още по-ефективни като едниствена спортна активност.

Помагат за регулиране на тегло чрез съпротивление, силови тренировки за мускулни групи, възстановяване след травми и раждане. Ластиците са идеални за рехабилитация, травми на коленете и справянето със затлъстяването. Те осигуряват изграждането на здрава и функционална мускулатура и свобода на движението.

За дамите се правят специални серии.

Ластиците имат нива на съпротивление – обикновено са леко, средно и трудно, всяко облечено в свой уникален цвят при различните марки. Продават се с програми и код за онлайн-достъп до серии от едномесечни упражнения, аксесоари и пликове за съхранение.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...