Мурсалският чай - българската виагра - 24novini.bg

Мурсалският чай - българската виагра

Брането на Мурсалски чай е забранено Брането на Мурсалски чай е забранено
06.12.2017 | 20:07
(0 гласа)

Знаете ли какво е Мурсалски чай? Тази уникална българска билка е пазена в тайна години наред по време на комунистическия режим, но по света билето, наричано "здравосолвоното чудо", получава признание заради граничещите си с невероятното лечебни свойства.

 

Традиционната отвара с гореща вода е много полезна, но за съжаление в нея се съдържат едва 7% от съставките на билката. Но при направата на екстракт, безценните съставки се запазват на 90%!

 

Екстрактът от Мурсалски чай е мощен имуностимулатор, забавя стареенето на клетките, предпазва от инфаркт, инсулт и високо кръвно. Има противораково действие, освобождава организма от натрупаните токсини, бори се с бъбречни заболявания, чернодробни заболявания, със заболявания на дихателната система, на ендокринната система, на сърдечно-съдовата система. Укрепва цялостно организма, дарява дълголетие, че дори и стимулира потентността при мъжете, извествен е и като „българската виагра“.

Мурсалският чай расте единствено на Балканите и то най-вече в Пирин и Родопите. А за първи път е открит в Шар планина, откъдето произлиза и латинското му наименование Sideritis scardica.

Билката е забранена за бране. В националните паркове в България глобите за нарушаване на заповедта са солени.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...