Само за двойки: предизвикателството на коалата (видео) - 24novini.bg

Само за двойки: предизвикателството на коалата (видео)

Предизвикателството на коалата - новата мода в забавленията по двойки YouTube
23.02.2019 | 15:00
(0 гласа)

Новото забавление за двойки подлуди млади и стари и напълни мержата и платформите за видеосподеляне с всякакви опити да се покажат акробатични умения. Някои го считат за форма стрийт-фитнеса, други за еротично и забавно, трети за добра физическа активност и заместител на спортуването. В някои офиси не на шега разпускат с катерене по колегата, а останалите снимат и засичат времето, като насърчават участниците да продължават.

 

 

Предизвикателството на коалата всъщност е игра за двойки.

Мъжът трябва да застане прав с разтворени крака и ръце встрани от тялото си и да не докосва жената. Партньорката му пък трябва да се катери по него, като задължително започне от кръста му, около който да обвие бедрата си, а след това да обходи по този начин цялото му тяло със сключени около кръста му бедра и без той да я докосва или да й помага.

Изглежда лесно. Но е непосилно трудно за хора, които не са тренирали. Трябват здрави мускули, силни бедра и ръце на жената и... добър контрол на мъжа да устои на увиващото се около него женско тяло.

"Коалата", тоест този, който се катери по другия, трябва да направи пълна обиколка около кръста му, минавайки под мишниците му. След това жената минава над раменете и откъм гърба се спуска надолу. Накрая партньорът трябва да я издърпа в изходна позиция. Целта е "коалата" да не докосне с крак земята.

Изискването е, ако го правите като състезание, жената да заеме възможно най много пози със скръстени около мъжа бедра за определо време.

Най-добрите постигат за 1 минута 6-7 различни пози, без мъжът да помага на жената и без тя докосва земята.

Забавното предизвикателство вече се пракиткува по плажовете, зали, фитнеси и улиците из целия свят, а видео-споделянията са милиони в различните видео-платформи.

Ако опитвате, гледайте да сте с добър самоконтрол и физическа подготовка! Иначе играта може да завърши с травми...

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...