Бареков отива на пленарна сесия в ЕП... по анцуг - 24novini.bg

Бареков отива на пленарна сесия в ЕП... по анцуг

01.02.2019 | 13:00
(0 гласа)

Възмутени българи в Брюскел публикуваха снимки на евродепутата Николай Бареков да влиза в сградата на Европейския парламент по анцуг и маратонки, макар дрескодът там да е определно в полза на костюмите. 

 

"Бареков на работа в най-важния ден в Европейския Парламент 'пленарна сесия' - анцуг, маратонки и тениска. През май можем пак да си го изберем (да си купи нови маратонки) или уволним. Да не пита някой 'защо да гласувам'..., пише един от българите, който работи за Европейската комисия. 

 

В последните няколко дни Бареков сам пуска свои снимки от фитнеса или такива, които демонстрират мускулите му, като в коментарите си дава да се разбере, че много се гордее от състоянието на тялото си и фитнес дисциплината си. 

miss belgia barekov

Преди два дена друга негова снимка пък забърка семеен скандал. Той публикува няколко снимки с новозибраната Мис Белгия Елена Кастро Суарес с уточнението, че двамата са говорили за политика, но приятелката му и майка на децата му Мария Олева избухна в коментарите:

"Аз не съм либерал, но се чудя за какво сме те пратили там и тази снимка от спалнята на Мис Белгия лично ли си я правил или само се фукаш?". 

 

От последната активност на Бареков става ясно още, че е против въвеждането на еврото, за възпоменанието на Холокоста и е недоволен, че вместо Красимир Каракачанов в корупция е уличен Боил Банов. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...