Информация за текущи и бъдещи събития, именници - 24novini.bg
Информация за текущи и бъдещи събития, именници - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Във вторник, на 15 октомври, ще преобладава незначителна облачност. Температурата ще достигне 28-29 градуса.

Премиерът Бойко Борисов свиква за утре, вторник, заседание на Съвета по сигурността заради рязкото изостряне на ситуацията в Сирия.

 

Петдесет и шест са вече загиналите в Япония в резултат на тайфуна Хагибис, съобщи обществената телевизия, цитирана от ДПА. 1

 

Десетки родители с деца се включиха в шествието в подкрепа и защита на православното българско семейство, организирано от бургаското духовенство.

 

Спасители с кучета търсят затрупани работници под развалините на рухналия хотел в Ню Орлиънс. Част от небостъргача, който е в строеж, се срути, след като върху конструкцията падна голям кран.

 

Няма информация за пострадали български граждани в Япония във връзка с тайфуна Хагибис, предшестван от проливни дъждове и бурни ветрове. Той достигна японските брегове и се движи към огромния град Токио, предаде Франс прес.

"Проблемът не е персонален, а е в недовършената реформа на съдебната система. Отговорен за този проблем е премиерът Борисов и правителството."

 

Този месец може да донесе промяна в търговските отношения между САЩ и Китай в посока затопляне, като съвсем скоро предстои да нов кръг от преговори между двете страни.

 

"За последната една година нашите срещи бяха точно две. За майките на децата с увреждания, по негово искане, през юли, миналото лято, и след това, когато отидох и му казах, че няма смисъл да съм повече омбудсман, защото те ме бойкотират.  И тогава казах, че обмислям да се кандидатирам за кмет. За една година - две срещи. Казано с други думи този човек (Бойко Борисов - бел. ред.) не казва истината".

Ралица е по-добра майка, отколкото бях аз, като я родих на 21 години. Сега знам, че е можело да съм по-добра майка. Но когато си млад, приоритетите ти са различни, искаш да се развиваш, гониш кариера, приемаш щастието и децата за даденост.

Специалистите в генното инженерство в САЩ са извършили експеримент, при който от уникален „генно подобрен“ бик са се родили шест телета без рога.

 

Проф. Велислав Минеков: "Манолова, Игнатов и Бонев трябва да се държат един за друг, да си помагат, защото борбата не е ляво или дясно, а демокрация или диктатура"

Страница 1 от 218
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...