Съученици заснеха секс тормоз над 8-годишен - 24novini.bg

Съученици заснеха секс тормоз над 8-годишен

Децата са насилвали сексуално съученика си на... 8 години Децата са насилвали сексуално съученика си на... 8 години Архив
22.01.2020 | 11:00
(0 гласа)

Видеоклип с брутални гаври върху 8-годишно момче бе пуснато в социалните мрежи. От Агенция за закрила на детето потвърждават, че над него е упражнено сексуално насилие. Наложила се тежка кризисна интервенция.

 

 

С детето работят и психолози, но е върнато на грижите на майката, предаде bTV.

Момченцето е живеело с майка си и баба си, а бащата ги е изоставил. Семейството не познава насилниците, но потвърждава, че детето е системно тормозено в училище.

По информация на роднините му, то е било отведено след училище от негови по-големи съученици и след това малтретирано от тях. От училището твърдят, че детето не е идвало от 7 януари. “Координационният екип на училището е ходил няколко пъти в това семейство.

Аз самата бях миналата седмица – изключително бедно семейство.

Живее в една стая при изключително лоши битови условия”, коментира Латинка Ковачева. Според социалните условията в семейната среда на детето са добри.

Те обаче твърдят, че детето е водено на училище, където не е било допускано. Учителите отрекоха тази информация. Случаят се следи от отдел “Закрила на детето” в дирекция “Социално подпомагане”, Слатина.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...