Манолова обяви ежеседмична безплатна приемна за граждани - 24novini.bg

Манолова обяви ежеседмична безплатна приемна за граждани

Мая Манолова заяви, че отваря ежеседмична безплатна приемна Мая Манолова заяви, че отваря ежеседмична безплатна приемна Кадър: 7/8 ТВ
21.11.2019 | 21:17
(0 гласа)

Хората имат своите очаквания аз да продължа да им помагам. Като адвокат аз вече работя в моята кантора. Веднъж на две седмици ще имам безплатни посещения.

 

 

Това каза кандидатът за кмет на София от последните местни избори и бивш омбудсман Мая Манолова

в предаването "Студио Хъ" по телевизия "7/8".

"В съда ще продължим да настояваме да бъдат преброени бюлетините. Аз това мога", добави тя за делото, което днес мина в първото си заседание.

"Посветих последните 5 години на хората. Застанах с моя екип зад демократични неща, важни и за лявото и за дясното. Засега съм посветена на работата си като адвокат", посочи още тя.

"Много се надява парламентът да приеме въвеждането на електронното и машинното гласуване. По този начин ще бъдат спрени злоупотребите и купуването на гласове, като ще има бъдеще за България", каза още Манолова пред водещия Тошко Йорданов.

Тя коментира и обвиненията на опонентите й за връзки с Ванко 1 преди години и подкрепа от братя Галеви.

"Нямам абсолютно нищо с Ванко 1, това беше публично доказано, изяснено, сто пъти договорено. Същото е с братя Галеви, с които нямам никакви отношения. Всъщност, те винаги са помагали на партията на Борисов, бивайки от регион Кюстедил и Дупница. Те са издирвани с червена бюлетина, призовавам го ако знае къде са, да каже. Те бяха пуснати по време на неговото управление, тръгнаха си по живо по здраво от държавата", каза Манолова.

"Отговорих на всичко, което можеше да роди главата на Борисов,

и на неговите придворни сайтове. Благодаря на тези 190 хиляди гласоподаватели, които ми повярваха", каза Манолова.

"Това, което смятам да правя, е да продължа борбата и каузата на хората, които ми повярваха. С гражданска платформа, която в момента структурираме с моя екип", анонсира намеренията си Манолова.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...