Край на мъките за феновете. 4 часа до "Игра на тронове" - 24novini.bg

Край на мъките за феновете. 4 часа до "Игра на тронове"

14.04.2019 | 23:50
(0 гласа)

Дойде и краят на дългото чакане за феновете на един от най-успешните фентъзи сериали „Игра на тронове“. Днес е премиерата на първия епизод от последния сезон на сериала в САЩ, у нас той ще бъде излъчен по HBO в 4 часа българско време.

Първият епизод ще е дълъг 54 минути, но заглавието и подробностите около сюжета се пазят в тайна.

След като хакери успяха да свалят последния епизод на седмия сезон и да го разкрият, този път от продукцията са взели мерки. Заснети са 3 версии на финалния епизод и дори и актьорите не знаят кой от тях е истинският и ще бъде излъчен.

Студенти по компютърни науки от Мюнхенския технически университет разработиха приложение, което прогнозира кои герои ще оцелеят и кои не в края на телевизионния сериал. Това е един от най-големите въпроси, които си задават феновете, тъй като авторът на книгите, на които е базиран филма и пишещ сценария, не веднъж е показвал, че е способен да „убие“ и най-любимите герои.

Първият официален трейлът на последния – осми сезон имаше над 5 млн. гледания за 24 часа след пускането си, а към момента вече са над 55 млн за около месец.

Фантастияният сериал „Игра на тронове“ е базиран на книгите на Джордж Р. Мартин „Песен за огън и лед“, които все още не са завършени. Авторът е издал едва пет от обещаните седем романа затова дори и читателите не знаят как завършва епичната сага.

 

Първият сезон на "Игра на тронове" стартира през 2011 - от тогава сериалът постави рекорди по гледаемост и успя да вземе цели 38 награди Еми. Последният сезон е изключително обещаващ и няма да е изненада, ако наградите се увеличат.

От HBO обещаха след финалния епизод 19 май в САЩ- 20 май у нас да излъчат и филм зад кадър за това как е заснет сезонът.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...