На 8 март - вместо ненужно цвете, дарете за дете в нужда - 24novini.bg

На 8 март - вместо ненужно цвете, дарете за дете в нужда

01.03.2018 | 14:52
(1 глас)

Фондация предлага иновативен начин за дарения – този 8 март да дарим сумата, която бихме дали за цветя, за лечение на дете.

Идеята е на фондация Bcause, която тази година предлага на хората вместо да се чудят какво да правят с цветята да дарят средства за фонда „Лечение и рехабилитация на деца”

„Дали колежките очакват да ги поздравите за празника или ще ви се нахвърлят като тигрици, задето им честитите? Трябва ли да изпратите детето си с наръч букети за учителките? Колко цветя трябва да занесете на госпожите в детската градина?” – така според фондацията минава 8 март и много хора не искат да попадат в тази ситуация.

Фондацията ще издава и картичка за направеното дарение, която може да бъде дадена на учителките или колежките вместо букет. „Те ще разберат”, сигурни са от фондацията.
Начините за дарения са чрез PayPal, по банков път чрез Платформата.бг или като се свържете с фондация Bcause.

Фондът „Лечение и рехабилитация за деца“ отпуска дарителски средства на семейства с деца до 18 години с хронични и други заболявания. През 2017г. той е подкрепил 47 болни деца. Раздадените средства са в размер на 32 159 лева и са само от дарения.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...