Любопитни и куриозни новини - 24novini.bg
Любопитни и куриозни новини - 24novini.bg

Мария Йорданова

Движението по столичния бул. "Цариградско шосе" е блокирано при 4-ти километър заради изтичане на газ, съобщават от пресцентъра на Столичната община. 

Мая Манолова: Вдигането на партийната субсидия е уйдурма на ГЕРБ и БСП, и лично на Борисов, който се кълнеше, че тя ще остане един лев. А стана 8 лева...

 

Румен Радев, Мая Манолова и Слави Трифонов са сред най-одобряваните български политици и личности, свързани с политиката. Това показа национално-представително проучване на "Маркет Линкс", проведено между 21 и 28 ноември.

 

 Г-н Борисов трябваше да се събере конституционно мнозинство. Това, което събра за партийната субсидия, е достатъчно и за реформа и в съдебната власт, но той не я прави, защото няма политическа воля. Решението му за партийната субсидия е уйдурма, в която той ме обвиняваше – договориха се всички партии в парламента и след като публично уж Борисов се закле субсидията да е един лев, сега стана 8 лева – осемкратно увеличение.

В Разград жена на 29 години се е оплакала в полицията, че баща й я е продал два пъти, съобщи Нова телевизия.

 

Във връзка с прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология за жълт код за мъгла днес, в София отварят безплатни буферни паркинги за днес. Те са за всеки, който ще остави колата си и ще използва градския транспорт, съобщават от Столичната община. 

Прокуратурата започна разследване как са изхарчени 2,5 млн. лв. за церемонията по откриването на Европейската столица на културата "Пловдив 2019". 

Най-трудно е да преодолеем корпоративния и купен вот. Гледайки всичко това, което експертите обобщават, уесащенто в хората е, че тук се върти индустрия за десетки милиони. Трябват по-тежки наказания за купуването на гласове. 

 

От днес, 9 декември, до 15 декември Пътна полиция започва спецоперация за спиране на шофирането след употребата на алкохол и наркотици.

 

Движението за автомобили по Кресненското дефиле е блокирано от тежка катастрофа, съобщи БГНЕС.

Днес се прощаваме с великата българска актриса Стоянка Мутафова. Поклонението ще бъде от 11 до 16 часа във фоайето на Сатиричния театър. 

„Като Европейски съюз сме поели ангажимент да станем част от тази конвенция. Това означава, че всеки един гражданин от 27, скоро държави, може да заяви, че ЕС не е прав и с директива или  нещо друго е нарушил правата му, заради което ще съди Европейския съюз и ще поиска правосъдие пред Съда по правата на човека.“

 

Страница 1 от 164
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...