Любопитни и куриозни новини - 24novini.bg
Любопитни и куриозни новини - 24novini.bg

24novini

Намиращият се в Дубай бизнесмен Васил Божков, към когото прокуратурата повдигна обвинени, продължава атаката си към премиера Бойко Борисов.

 

Бизнесменът Васил Божков твърди в сигнала си до прокуратурата, че разполага със снимки и записи от охранителни камери, които доказват, че в продължение на 3 години, от 2017 г. до края на 2019 г., е предал директно на финансовия министър Владислав Горанов и на премиера Бойко Борисов над 60 млн. лв.

 

Българската прокуратура е отказала да образува разследване по преписката за "Барселонагейт". Това показва проверка на "Сега" в електронния регистър на преписките.

 

Финансовият министър Владислав Горанов е поискал Васил Божков да прехвърли дяловете си от "Национална лотария" на избран от управляващите, а след като бизнесменът отказва, в парламента са внесени и приети промените в Закона за хазарта, с които се национализират всички частни лотарийни игри.

Хороскопът за 5 юни, петък, сочи, че за Козирога започва нещо ново, Телецът да не отлага нищо за утре, колебания за Девите, Стрелецът да смени всичко, което не го удовлетворява

Хороскопът за следващите два дни - 4 и 5 юни, сочи, че чувствата на Овена се задълбочават. Козирогът ще  е новатор. Нестандартни срещи за Везните. Скорпионите пак са в конфликти, а за Рибите - пари и финансови успехи

На 4 юни ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста облачност, но само на отделни места ще превали слабо. 

Между 270 -320 млн. лева на месец ще струва преизчисление на пенсиите с доход от 2019 г. Сега системата не може да си го позволи, казва управителят на Националния осигурителен институт Ивайло Иванов в интервю за 24 часа.

 

Забрана за дарения за партиите от бизнеса ще гледа парламентът в първия си работен ден. Валери Симеонов, чийто подпис е първи под законопроекта заяви през декември, че не е нормално партиите да получават свръхфинансиране от държавата и да държат парите на депозит, да строят джамии или да издържат телевизии, вместо да ги използват по предназначение.

 

Къде е министърът на енергетиката да установи състоянието на държавната собственост в мини „Оброчище“ и да се организира плащането на заплатите на работниците и миньорите от мината!? Това попита Мая Манолова в Добрич вчера, където миньорите от мината са оставени с неполучени заплати от над година и половина, а институциите си прехвърлят отговорността за това.

Седмицата до 5 юни ще е динамична и страстна. Чувствата на Овена се задълбочават. Телецът да не отлага плановете за утре. Девите ще постигнат целите си, а Раците ще влязат в конфликти. Скорпионите ще са амбициозни след депресията. 

Захарен памук вдъхновява появата на семейството на Барбароните, с които израснаха поколения деца в целия свят. Началото им е през май 1970 година. В Люксембургската градина на Париж преподавателят по биология от Сан Франциско Талъс Тейлър се разхожда с изгората си Анет Тисон, която следва архитектура.

Страница 1 от 42
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...