Любопитни и куриозни новини - 24novini.bg
Любопитни и куриозни новини - 24novini.bg

Лина Димитрова

Магистър по "Журналистика" с професионален опит в онлайн медии.

Специализирала "Връзки с обществеността и медия маркетинг" в Лондон.

Македония има интерес да участва в проекта за изграждане на АЕЦ "Белене" стана ясно от информация на пратеника на БНТ на Българо-македонския форум, който се провежда днес в Скопие. 

 

Всички заплати на учители трябва да бъдат повишени с 20%, стана ясно от отговор на министъра на образованието Красимир Вълчев на 24новини. 

Днес народните представители работиха около 2 часа. 

 

За експлозия в университета в Лион, Франция съобщиха в социалната мрежа в Туитър.

БСП са сигнализирали прокуратурата за договор за охрана на военни складове с въоръжение, които се пазят от хора без оръжие, стана ясно от брифинг на депутати от Левицата в парламента. 

 

Депутатът от ВМРО Александър Сиди отговори на обвиненията на Веселин Марешки, че е изнудвал високопоставен държавен служител, като заяви, че ще го съди. 

 

Често българите се шегуват, че са специалисти по заобикалянето на правилата и се измислят всякакви иновации. Това изглежда е валидно и за кражбите. 

 

Заместник-председателят на Народното събрание и лидер на партия „Воля“ Веселин Марешки обвини депутатът от ВМРО Александър Сиди, че е искал подкуп, за да остави човек на високопоставена държавна работа. 

Извършителят на убийството на 23-годишната жена от банишора е задържан след като е направил опит за самоубийство, съобщи пред бТВ главният секретар на МВР Ивайло Иванов. 

 

Промените в закона за горивата остават, от Народното събрание зависи дали ще има отлагане с 6 месеца, заяви пред бТВ министърът на икономиката Емил Караниколов. 

 

Разликата между хората, живеещи по постоенен адрес у нас според ГРАО и според реално живеещите у нас според НСИ е повече от 1 330 000 души, показа справка на бТВ. 

 

Януарските празници продължават. Днес е ред на Антон да почерпи, тъй като православната църква отбелязва празника на св. преп. Антоний Велики на 17 януари. 

Страница 1 от 151
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...