Любопитни и куриозни новини - 24novini.bg
Любопитни и куриозни новини - 24novini.bg

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

Работите само за икономически силните, г-жо Фандъкова, заяви Мая Манолова в ефира на Нова телевизия в рамките на дебата между двете претендентки за кмет на столицата. На последното заседание на СОС, Вие и Вашето мнозинство, се освободихте удобно от два имота в центъра на Столицата в кв. Сердика, обяснете това, апелира Манолова към Фандъкова.

 

Най-голямата лъжа в кампанията е това, че г-жа Фандъкова сама взима решенията за управлението на София, заяви Мая Манолова на въпрос за най-голямата лъжа в кампанията, по време на дебата на Нова телевизия тази сутрин. Не се гордея с ремонта на "Граф Игнатиев" пък, призна Йорданка Фандъкова още в началото на разговора.

 

Болниците нямат интерес да разкриват лекарските грешки. Това каза юристът проф. Даниел Вълчев пред БНР. Според него системата за обезщетяване на пострадалите пациенти не стимулира здравната система да се освобождава от такива специалисти.

 

Предизборната книга на Фандъкова с нейната програма прилича на каталог на спонсорите на ГЕРБ, а не на политическа визия на самостоятелен кандидат за кмет.

Днес в присъствието на двамата премиери - на България и на Йордания - бе подписан меморандум за сътрудничество в областта на туризма, който трябва да доведе до популяризиране на културния, фестивалния, селския, кулинарния и други видове туризъм, както и за развитието на туристическата инфраструктура.

Ако мигрантският натиск от границата ни с Турция се засили, ще се използват методи като при масови безредици - водни струи и газ, заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов пред БНР днес.

 

Показно разстреляната Станка Марангозова е купувала имоти от София до морето в силните си години. Това пише в. "Телеграф“ и поосчва данни за 150 кв. м. апартамент на две нива в столичния кв. "Хладилника“, ниви край монтанското село Стубел, апартаменти във Враца и Монтана, както имоти в морската столица.

 

Ке ниецът Хосей Туей спечели 36-ия лекоатлетически маратон на София. Туей тича по класическата дистанция от 42,195 километра по столичните улици като постигна време от 2:15. 59 часа.

Кандидатът на ГЕРБ Йорданка Фандъкова не отговори на въпроса на опонента си Мая Манолова за връзката на ГЕРБ със скандала с евтини имоти "Апартаментгейт". Това беше вторият случай в дебата по Канал 3, в който Фандъкова се скри зад регламента.

"Аз съм лекар. Педиатър съм. Работя в една софийска болница, имам частна практика. Нормалните неща. Йорданка е хубава жена и това привлича вниманието. С времето откриваш и другите неща. Нейното основно качество е разбирателството, аз съм по-сербез".

 

 Искам да подам ръка на г-жа Фандъкова и да сключим споразумение независимо коя от двете ни спечели, да направи следните четири неща:

Центърът на София ще бъде блокиран заради провеждането на Wizz Air София маратон 2019. Столичната полиция публикува на фейсбук страницата си подробности. Стартът на маратона бе даден в 09:30 ч. на пл. „Княз Александър I” пред национална художествена галерия.

 

Страница 1 от 140
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...