Любопитни и куриозни новини - 24novini.bg
Любопитни и куриозни новини - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Няма нужда да се замразяват заплатите на депутатите. Не е нужно популизъм по време на епидемията. Нека всеки даде максимума от себе си и средствата си!

 

ЕК отпуска 2,77 трилиона евро в борбата срещу COVID-19. Това съобщи председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен.

 

Днес сутринта потвърдените случаи на COVID-19 у нас бяха 4, вечерта бяха 422, а към 2 април сутринта са 449. Новите лабораторно доказани случаи са 37 за последното денонощие. Почина един мъж - на 57 години от Кюстендил, и едни мъж на 40 години в "Пирогов" вследствие на внезапна смърт. С тях жертвите стават десет.

Предупреждението за сняг не се оказа първоаприлска шега, за каквото го смятаха мнозина. Най-значителна е снежната покривка в Монтана - 17 см. Във Враца тя е 16 см, в Кюстендил – 14 см, в София – 9 см, а на Рожен – 15 см.

Уважаеми сънародници, днес светът е изправен пред огромно предизвикателство. Война, която взима много невинни жертви. Длъжни сме да направим всичко по нашите сили, за да защитим живота и здравето на българския народ.

 

Днес сутринта потвърдените случаи на COVID-19 у нас бяха 412. Новите лабораторно доказани случаи са 10. Така общият брой на заразените към 17,00 ч. днес е 422. Починал е още един мъж - на около 60 години от Кюстендил. С него жертвите стават девет.

Разбит и ограбен е склад на община Павел баня, в който се съхраняват лични защитни средства като противогази и маски с висок клас на защита.

От УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ пуснаха ексклузивен сайт, в който всеки може да се тества за симптоми на коронавирус, като провери симптомите си, и да разбере дали е потенциално застрашен от коронавриус.

Те много добре знаят какво трябва да се прави за да се управлява кризата в условия на зараза. Също така знаят и че спешните тестове са просто задължителни и то не веднъж, а постоянно. Но ще го направят само за Тях и близките им.

 

За април хороскопът предвещава флирт за Рибите и Близнаците, семейна хармония за Рака, Везните ще се влюбят, Стрелецът да се пази от скандали, а Скорпионът обмисля раздяла

Такава актуализация на бюджета напомня теглене на бързи кредити. Актуализацията не отчита епидемията от безработица и верижни фалити, нито предвижда икономии и преструктуриране на разходите в публичната сфера.

Снощи потвърдените случаи на COVID-19 у нас бяха 399. Новите лабораторно доказани случаи са 33, като 21 от тях са в София, а един е в Русе - нова област със заразен.

Страница 1 от 260
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...