Любопитни и куриозни новини - 24novini.bg
Любопитни и куриозни новини - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Минималните температури на 18 февруари ще са между минус 3° и 2°. Ще е предимно слънчево. Ще се появи слаб западен вятър.

Медицински сестри от страната подготвят серия от национални протести, които ще започнат на 1-ви март пред Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина ”Пирогов”, в 12:00 часа.

 

"Според мен това събрание е бис. Толкова им харесва да учредяваме партия, че това е бис. Това, което направиха е да ни извикат на бис, за да се настървим още повече", обявил на учредителното събрание на партията си "Има такъв народ" председателят й Слави Трифонов.

 

Социологически данни за общественото мнение, които правим всеки месец, показват, че има ниша за формацията на Слави Трифонов. Новата му партия има шанс да разбърка картите на най-големите.

 

Машинното гласуване може да бъде саботирано с некачествени машини. Следващата важна стъпка на правителството за реализиране на машинното гласуване е изборът на машини с висока степен на сигурност. Ако се закупят машини със защитите на касов апарат в бакалия, това ще срине доверието в този прогресивен метод за гласуване.

 

Напусналият България собственик на "Националната лотария" Васил Божков разпространи вчера писмо с 6 въпроса до премиера Бойко Борисов.

Минималните температури на 17 февруари ще са между минус 3° и 2°. Ще е предимно слънчево. На места в котловините на Западна България до обяд ще се задържи мъгливо. Ще се появи слаб югозападен вятър.

20% от приватизацията е извършена по метода на масовата приватизация. Това означава да се твърди, че милиони българи са откраднали 20% от това, което са приватизирали със средствата на масовата приватизация. Следващата приватизация от 1997 г. до 2005 г. преминава на два етапа.

Известна британска телевизионна водеща Каролин Флак беше открита мъртва в апартамента си в Лондон, съобщава „Дейли мейл”. Най-вероятно 40-годишната жена се е самоубила.

Левски и ЦСКА разочароваха феновете в дългоочакваното дерби, като завършиха наравно при 0:0 късно снощи на стадион "Васил Левски" в столицата. Полицията е задържала 16 души за срок до 24 часа.

Жители на Благоевград излязоха на протест в подкрепа на кмета Румен Томов. Те искат Върховния административен съд да потвърди решението на Общинската избирателна комисия, с което отказа да свали от власт Румен Томов заради незаличената му в срок регистрация като едноличен търговец в Търговския регистър.

 

Това е ден на мъдростта и получаване на нови знания, за нови оригинални идеи, за брилянтни решения на стари проблеми. Днес е ден за духовно обновление. Изведнъж могат да ви се открият нови възможности. Но за започване на нови дела, особено сериозни, денят се смята за неблагоприятен.

 

Страница 1 от 246
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...