Семейство отглежда вълци в апартамент в София - 24novini.bg

Семейство отглежда вълци в апартамент в София

Семейството отглежда вълци в апартамента си Семейството отглежда вълци в апартамента си
29.06.2020 | 21:23
(1 глас)

Семейство с три деца приюти вълци в апартамент в София, разказва 24 часа. Александра, Стоян и трите им момчета отглеждат хищните любимци у дома от години. Първият им вълк е Терес. Спасили го от евтаназия, след като умъртвил много кокошки.

 

 

„Той започна в началото да ми щрака със зъби,

после обаче се разбрахме и ми трябваха около 6 месеца, докато успея да го направя едно нормално животно”, разказа пред Нова телевизия Стоян Лазаров. След смъртта на Терес, част от семейство Лазарови, са двамата му синове.

Черок е на 5 години, а по-малкият му брат е Сиукс и е на 2. Имената им носят символика.

„Апартаментът ни е голям и те имат една тераса, която обожават. Там следят всичко, каквото се случва на улицата. Много често са и в апартамента при нас”, разказва още Стоян. Забранено им е да се качват по легла и дивани, както и да вият.

И Черок, и Сиукс имат доста участия в киното.

Затова се наложило Стоян да ги дресира.

Сядат, лягат и се правят на умрели, защото често играят роли на застреляни от ловци. Отношението им към непознати е изненадващо. Готови са да се зарадват на всеки. „Водил съм ги по стадиони, водил съм ги в паркове с много хора и те видяха, че хората не са им проблем”, посочва Стоян. Братята вълци са неразделни и знаят много добре мястото си в глутницата.

„Аз и жена ми сме на първо място, да кажем, ние сме алфа двойката, която в една вълча глутница има само право да се размножава. Те са изцяло подчинени и много се радват на моите деца, които са нашето потомство”, казва още той. Хапват само сурово месо и никога не са яли бой

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...