Варненецът Георги Шопов спечели "Гласът на България" - 24novini.bg

Варненецът Георги Шопов спечели "Гласът на България"

Георги Шопов от Варна спечели "Гласът на България" снощи Георги Шопов от Варна спечели "Гласът на България" снощи Кадър: bTV
15.06.2020 | 08:15
(1 глас)

Пак варненец спечели Гласът на България. Варненецът Георги Шопов победи в предаването "Гласът на България" снощи, въпреки че на финала останаха три дами и Жоро, който посвети наградата на своята дъщеря.

 

 

Той надви ромката Йоана, която остана втора, трета се класира Керана, а четвърта - Елена.

Миналата година пак варненец-Атанас Кателиев спечели музикалното риалити. Най-горещите световни хитове представиха финалистите в „Гласът на България“ на големия концерт на живо днес. Осемте таланта от отборите на Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев влязоха в последна битка за гласовете на зрителите, които определиха носителя на титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева.

Зрителите определиха и Керана да получи уникалния шанс да запише собствено парче с музика на световноизвестното продуцентско дуо „The Chainsmokers“.

В грандиозния финален концерт на живо прозвучаха хитове на Justin Timberlake, „The weeknd“, Billie Eilish, Michael Jackson, „Destiny’s Child“, както и уникален кавър на поп-фолк хит на Галена.

Финалът снощи, на 14 юни, се очерта като най-оспорван в историята на шоуто у нас, поради по-високия брой претенденти и изключително близките резултати от зрителското гласуване по време на първия концерт на живо миналата неделя.

 

Големият концерт на живо снощи започна с индивидуални изпълнения на всеки от осемте финалисти,

по време на които зрителите гласуваха за своя фаворит, но отново бе без публика. Напред продължиха само четирима претенденти-по един от всеки отбор на Камелия, Иван Лечев, Графа и Михаела Филева. Така първи от надпреварата си тръгнаха Илин, Пламен, Криси, която призна, че е болна и има проблеми с гласа и Александър.

Той бе върнат в шоуто от зрителите след онлайн гласуване.

Криси получи предложение за брак от приятеля си с условие да спечели предаването, но от сега е ясно, че двамата ще вдигнат сватба, нищо че бъдещата булка не спечели.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...