Каракачанов с пушка взриви социалните мрежи - 24novini.bg

Каракачанов с пушка взриви социалните мрежи

Мрежата се шегува с вицепремиера Каракачанов Мрежата се шегува с вицепремиера Каракачанов
03.06.2020 | 13:00
(0 гласа)

След като България обеща помощ на Тръмп в овладяването на безредиците, а министър Каракачанов се снима с пушка на учение, социалните мрежи у нас избухнаха в хумор, сатира и забава.

 

 

Колаж: Иван Червенков
 

Ето как в. Сега видя сюжета след като вицепремиерът Каракачанов бе сниман в тази поза с оръжие по време на учение и кадрите бяха разпространени:

"Тръмп поиска помощ от международната общност за справяне с безредиците в Съединените щати, възникнали след убийството на чернокожия Джордж Флойд от бял полицай. 

Първи в света на отчаяния зов се отзова Бойко Борисов и възложи на военния министър Каракочанов в спешен оперативен порядък да подготви мироналагаща мисия и да изпратим в САЩ български контингент, който да пази Пето Авеню в Ню Йорк, което също стана обект на набези. На извънреден брифинг Борисов разказа как Тръмп потърсил помощта ни: 

- Обади ми се Тръмп нощеска и ми вика: "Аман-заман, Бойко, помагай, братко, положението е пълен дизастър! Ти спаси народа си и от бежанците, и от короната, а аз съм заринат с някакви чернилки и всякакви проблеми! Минеаполис гори. Чикаго гори. По Пето Авеню се плячкосва. Ако тая криза овладея, не ми мърда втори мандат. Ама положението става все по-тежко и не знам на кой друг мога да разчитам. Помагай!" 

Снимка на Valdes Radev.

Колаж: Валдес Радев

- Ще помогнем, как няма да помогнем! - продължи изложението си премиерът. - Веднага разпоредих на министър Каракочанов да се стяга в талията и да заминава на Пето Авеню! 

Преди да замине за мисията, която ще ръководи лично, Каракочанов проведе физзарядка и учение, за да влезе във форма максимално бързо. 

- Не можем да оставим братския народ в беда - коментира Каракочанов. - Премиерът ми се обади среднощ и аз скочих на мига от леглото, за да да се подготвя отлично. Повече пот в учението - по-малко кръв в боя. До сутринта направих 4 обиколки на терасите ми и три странични кълбета. Който си мисли, че е лесно, да добие моите габарити и пак да се пробва! Каската ми ври от пот и от синя стана лилава, представете си какво натоварване е това!

Тъй като възникнаха трудности с необходимите документи, Каракочанов си издаде на бърза ръка паспорт по втория начин и обясни: 

- Война е, бойна обстановка, няма време за процедури и церемонии, нашите братя страдат, Тръмп е скован от страх и понижен боен дух. Но затова са политическите приятели - не само за декларации, но и дела, реална солидарност в мироналагането и мироопазването! 

След това Каракочанов се метна на ел. тротинетка и с нея скочи директно в каросерията на военен камион тип "джоган", с който посети полигона "Марково" край Шумен, където продължи с подготовката си, тренирайки със зенитна установка, тежка картечница, противотанкови оръдия и лък. 

  • Не се знае какво ще потрябва, обстановката е динамична - отново бе любезен Каракочанов в една от редките минутки за почивка. - Аз лично предпочитам да отбранявам Пето Авеню с танкове и артлерия, но ще преценим допълнително на място. Това е. Нямаме време за губене, аз вече пушка нарамих и на глас тичам международен. 

В паниката си Тръмп междувременно успя да обяви Антифа за терористична организация, отговорна за размириците. 

Каракочанов се съгласи, че това е спорен ход, но обеща, като свърши патакламата, да натисне Тръмп за възстановяване на Интернационала и загубените си в борбата килограми. 

Министър Каракочанов се натовари с няколко тюфлека на невидим F-16 и полетя да посрещне мъжки съдбата си.

Преди да се изгуби в търбуха на машината, той прошепна ексклузивно и само за нашата медия:

- Скоро ще се чуе нещичко за мен, българино! 

Една сълза опари ухото на вашия репортер, Каракочанов намести паласките си и полетя с другите тюфлеци да изпълнят своя свещен дълг."

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...