Какво вещаят линиите на дланта - 24novini.bg

Какво вещаят линиите на дланта

Линиите на дланта са показателни за съдбата Линиите на дланта са показателни за съдбата
12.04.2020 | 14:59
(1 глас)

Истината за бъдещето е изписана на дланта на всеки човек. Най-показателна е линията на сърцето.

 

 

Ето къде е линията на сърцето върху човешката длан и какво сочи тя

Снимка: Линият на сърцето е и линията на любовта

Линията на сърцето, някои я наричат и линия на любовта, е хоризонталната линия под показалеца или средния пръст

(в зависимост колко дълга длан имате) и продължава до края на дланта, под малкия пръст.

За да разберете какво вещае линията на сърцето ви за отношенията ви с другите, житейските ви преживявания и любовта, то ще трябва да сравните линията на сърцето (оцветена в червено) на дясната си ръка.

А: Ако линията на сърцето ви започва под средния ви пръст - вие сте роден лидер. Амбициозен сте, енергичен, независим и интелигентен. Талантът ви е в това да взимате правилни решения. Не сте прекомерно чувствителни и някои дори ви намират за студени.  Ако започва под средния пръст, това говори за егоистичен и материалистичен поглед върху любовта.

Б: Ако линията на сърцето ви започва между средния пръст и показалеца, вие сте съобразителен и любезен. Колебанието не ви е чуждо и често сте твърде тревожни, когато сте обвързани, но това не е проблем, защото хората ви вярват. Имате здрав разум и това личи, когато трябва да вземете решение. Ако линията ви започва под показалеца, това значи, че сте удовлетворени от любовния си живот. 
 


В: Ако линията ви започва под показалеца, вие имате същите характеристики като А и имате късмет в любовта.

 
Г: Ако линията на сърцето ви започва под показалеца и палеца, то вие сте търпелив, грижовен и с добри намерения. Слушате сърцето си и често взимате емоционални решения.

Линия, която започва между показалеца и средния пръст означава, че давате сърцето си твърде лесно. Ако линията ви е къса и права, това значи, че отдавате значение предимно на секса, а не на емоционалното обвързване.
 


Ако линията върви рязко надолу, вие сте много сантиментални, изпитвате дълбоки съмнения, липса ви решителност. Прекъсванията могат да означават разочарования, емоционални дупки. Линията на сърцето е много дълга при по-завистливите и ревнивите, които обичат да командват партньора си.
0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...