Хари и Меган отказаха да връчат "Оскар" тази нощ - 24novini.bg

Хари и Меган отказаха да връчат "Оскар" тази нощ

Хари и Меган отказаха да връчат "Оскарите" тази вечер Хари и Меган отказаха да връчат "Оскарите" тази вечер
09.02.2020 | 21:00
(1 глас)

Принц Хари и Мегън Маркъл отклониха предложението да връчат наградата на победителя за "Най-добър филм" на тазгодишните Оскари.

Церемонията ще се състои в нощта на 9 февруари, неделя, срещу 10 февруари, понеделник.

Номинирани са "Жокера", "1917", "Ирландецът", "Имало едно време...в Холивуд","Малки жени", "Пълно ускорение","Джоджо Заека", "Сватбена история" и "Паразит".

Благородническата двойка вече се появи публично, след като и двамата се отказаха от кралските си задължения и отговорности, на събитие на американската банка Джей Пи Морган в Маями.

Извън това дукът и дукесата на Кембридж уреждат живота си в Канада заедно с техния син Арчи.

Те обявиха, че го правят, за да имат своя финансова независимост от двора.Това обаче не е напълно възможно по протоколни съображения.

Бащата на Хари - принц Чарлз - обяви, че ще поеме издръжката на двойката и разходите по подрдръжката на наследствения им замък. Той беше ремонтиран за 4 млн. паунда преди сватбата им. Средствата обаче младата двайка трябва да върне в хазната, но нямат доходите за това.

Скандалът разтресе Острова във времето на Брекзит и стана известен с името "Мегзит".

Кралицата изрази разочарование и води преговори с двойката за рамките на бъдещите им задължения като част от кралското семйство в новия им статут.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...