Меган и Хари стават хора от народа - напускат кралското семейство - 24novini.bg

Меган и Хари стават хора от народа - напускат кралското семейство

Меган и Хари се отказват от кралското потекло и заминават за Северна Америка Меган и Хари се отказват от кралското потекло и заминават за Северна Америка
08.01.2020 | 23:35
(0 гласа)

Меган Маркъл и принц Хари официално се оттеглят от кралското семейство, стана ясно днес след тяхно изявление. Преди два часа херцозите на Съсекс направиха официално изявление в своята Инстаграм страница.

 

 

Те обявиха решението си да се отделят от британската кралска фамилия. Меган и Хари имат намерението

да прекарват повече време в Северна Америка, където ще търсят финансова независимост.

Ето какво написаха в социалната мрежа: "След много месеци на размисъл и вътрешни дискусии, тази година решихме да направим промяна, като започнем да изграждаме нова прогресивна роля в тази институция.

Възнамеряваме да се оттеглим като "старши" членове на Кралското семейство

и да работим, за да станем финансово независими,

като същевременно продължаваме да подкрепяме изцяло Нейно Величество Кралицата.

Именно с вашето насърчение, особено през последните няколко години, се чувстваме готови да предприемем тази стъпка. Сега планираме да балансираме времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, като продължаваме да изпълняваме задължението си към кралицата, страната и нашите патронажи.

Този географски баланс ще ни даде възможност да отгледаме сина си с признателност към кралските традиции, в които той се роди,

като същевременно ще предоставим на семейството ни необходимото пространство да се съсредоточи върху следващата глава, включително старта на новото ни благотворителна дейност.

С нетърпение очакваме да споделим с вас пълните подробности за тази вълнуваща стъпка, тъй като

продължаваме да си сътрудничим с Нейно Величество, принцът на Уелс, херцогът на Кеймбридж и всички заинтересовани страни.

Дотогава, моля, приемете нашите най-дълбоки благодарности за вашата постоянна подкрепа", гласи цялото послание, придружено от тяхна снимка.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...