Дълъг хороскоп за 2020 за всички зодии - 24novini.bg

Дълъг хороскоп за 2020 за всички зодии

Хороскопът за 2020 г. сочи решаваща година за всички знаци Хороскопът за 2020 г. сочи решаваща година за всички знаци
01.01.2020 | 22:00
(1 глас)

Новата 2020 е годината на Плъха. Ето какво носи тя на всички знаци в следващите 12 месеца. Дълъг хороскоп за любов, пари, кариера и здраве за мъжете и жените от всички зодии.

 

 

ОВЕН

Големи открития очакват Овните през 2020 година, които ще им помогнат да открият в себе си много способности и да реализират старите си желания. Не трябва да разпиляват скъпоценните си таланти и енергия за всичко поред, а внимателно да се отнасят към работата и новите проекти. През февруари животът ще се промени към по-добро, ще ви подари много изненади и ще внесе много позитивизъм. Но само при условие, че вие самите не грешите, а станете по-отговорни и сериозни, дори към дребните неща. Стопанинът на годината, Плъхът, ще ви съпътства във всички начинания, ще ви подкрепя в трудните моменти и ще ви покаже път за духовно развитие.
Хороскопът за 2020 година съветва Овните да намират общ език с роднините. Тук не са изключени конфликти по най-различни теми, затова ще бъде глупаво да се държите лекомислено. Възможно е да започнете семеен бизнес, да увеличите доходите и да се отправите на пътешествие, заедно с близките си. Между другото, родителите или децата могат да ви подхвърлят много ярки идеи. Намерете време за творчество, хоби, развлечения с приятели.

Годината на Плъха ще подари на Овните период, изпълнен с незабравими събития, особено в средата на лятото. През юли 2020 година, вие ще се запознаете с човек, с когото, по-късно, ще свържете съдбата си. Важното е да не се бавите с решението, ако сте истински влюбени. Внимавайте по време на пътуванията, защото могат да се окажат губещи и да ви донесат неприятни ситуации на пътя. Пазете здравето си, по-често си почивайте и недейте да нервничите, заради това, което още не се е случило.
Хороскопът за 2020 година предсказва на Овните много мероприятия, романтика и среща с нови хора. Някои от връзките през декември, ще прераснат в добро приятелство и дори любовна привързаност. Изобилието от купони и социални събития ще подобрят настроението ви, а някои ще ви помогнат в напредването по кариерната стълбица. Не се отказвайте от това, което само „влиза в ръцете ви“. В годината на Плъха, Овните е желателно да се откажат от излишества в храненето, защото няма да могат да влязат в любимите си дънки. Ще бъде полезно да се заемете със спорт, да плувате в басейн и да оставите пушенето. Здравословният начин на живот е това, което ви е нужно.
Какво очаква Овните през всеки от месеците на 2020 година
Ако през януари, Овните държат делата под контрол, то те ще се реализират великолепно. През февруари 2020 можете да си отдъхнете, но през март да се посветите изцяло на активна работа. Ще имате време и за роднините. През април значимостта на Овните ще „излети до небесата“. Май е плодотворен и успешен месец. През юни е желателно да сложите всичко в пълен ред, а през юли бъдете внимателни във финансовите отчети. За да се предпазят от конфликти, Овните трябва да бъдат емоционално сдържани през август 2020. Септември е идеален за създаване на идеи и творчески процеси. През октомври се очакват неприятности в личния и в професионалния живот. Ноември е спокоен и комфортен месец. През декември са възможни запознанства, затова не си стойте у дома, а общувайте повече.
Хороскоп на любовта и семейството на Овните през 2020 година
В любовната сфера, Овните ги очаква солиден късмет, защото Плъхът ще направи всичко възможно, за да ги събере с чудесен партньор. Но и за своята външност не трябва да забравяте, постарайте се по-често да обновявате гардероба и да посещавате салон на красотата. Ставайки по-самоуверени, ще успеете да постигнете прекрасни резултати в личния си живот. Хороскопът за 2020 година препоръчва на Овните открито да заявят чувствата си, особено, ако до тях е този/тази, които са наистина достойни. Вие сте стопани на положението, не е нужно да се криете зад работата и собствените си комплекси. А, ако трябва да направите избор, в годината на Плъха взимайте решенията самостоятелно, без съветите на околните. Това, особено, засяга мъжете от този знак.
В семейството на Овните всичко ще се случва по нееднозначен начин, ще има бури, ще има и затишия. Важното е да не се предавате, дори, ако ситуацията е стигнала по краен предел. Гледайте оптимистично на всичко, радвайте се на дреболиите и не нагнетявайте обстановката. През 2020 година трябва по-често да излизате сред природата, да организирате семейни празници и културни мероприятия. А, ако възникнат спорове с роднините, бъдете мъдри! И не преследвайте съпруга/та, дори и да сте убедени, че ви изневерява. Всичко зависи от вас и от вашето трепетно отношение към любимия човек.
Астрологичната прогноза за 2020 година предсказва на самотните Овни много възможности, да си намерят надежден и разбиращ партньор/ка. Външните данни, разбира се, че са важни, но по-добре обърнете внимание на вътрешния свят на партньора/ката, не изкривявайте реалността и се доверявайте на интуицията. Овните, в годината на Плъха, често ще се съветват с „шестото“ си чувство, за да не сгрешат. Бъдете позитивни, тогава съдбата ще обърне към вас светлата си страна.
Не са изключени несъгласия и разправии в отношенията между партньорите, които отдавна живеят заедно, а дори е възможно да гледат вече внуци. Тук е възможно конфликтите да не са само на битова основа, но и заради постоянните упреци и претенции на съпрузите. В годината на Плъха ще се наложи да промените приоритетите си, а също и да се откажете от вредните навици, които пречат на пълноценния ви живот. Вие сте импулсивни и страстни личности, затова дръжте здраво „юздите“, дори и да ви се иска да предизвикате световен скандал.
Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година препоръчва на Овните да се заемат с творчество, да си намерят хоби и да организират пътешествие. Не стойте на едно място, преобразете се, обърнете внимание на семейството. Непременно включвайте и децата в домакинството, дори и да са малки. Откровените разговори на масата е добър начин да изгладите взаимоотношенията си с близките.
Овните, в годината на Плъха, трябва повече да се занимават с благоустройството на дома, с ремонти. Разбира се, не е нужно да се занимавате само с това, но и да забравяте за тези въпроси, също не е редно. Още повече, че те сами няма да се разрешат. Лятото може да отидете на море, да си починете от работа и да се погрижите за здравето си. Относно финансовото си положение не трябва да се ядосвате, защото то през 2020 година ще се окаже над средното. Има възможност да купите всичко, което по-рано сте планирали, да вложите средства в строително на вила.
Хороскоп за жените Овни за 2020 година
Астрологичната прогноза обещава на жените Овни наситен период в службата и в любовта. Тези, които упорито се движат напред, нищо няма да им пречи да постигнат целите си и да заемат висока длъжност. Но тук не е достатъчно да бъдете предприемчива и умна дама, трябва и да установите делови отношения с партньори от други страни. Удачно ще ви се получат командировките, сделките и договорите с дълъг срок на действие.
Семейните жени Овни, в годината на Плъха ще имат много време за близките си. Не се карайте с роднините, изслушвайте ги и им помагайте да решават проблемите си. Не пречи да се отнасяте с доза хумор към някои ситуации, без да влагате гняв и раздразнителност. Самотните Овни постоянно трябва да бъдат в компанията на нови хора и събития, за да срещнат любимия човек.
Хороскопът препоръчва на жените Овни да бъдат внимателни, когато взимат решения. Ако сбъркате, сами ще се разкайвате за глупавите си действия. Желателно е да се абонирате за басейн или за спортна зала, а също и да укрепвате психическото си здраве. А, ако имате хронични заболявания на стомашно-чревния тракт, то спешно се обърнете към лекар-специалист. Гастритите и язвите, по-често, се обострят есенно време, което означава, че тогава ще бъде подходящо да преминете на диета, да спазвате хранителен режим и профилактични мерки.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Овни
Хороскопът за 2020 година предсказва на мъжете Овни кариерно израстване, но трябва да се откажете от авантюрите и нечестните сделки. Не се препоръчва да сменяте местоработата в състояние на емоционален порив. В началото се успокойте, измислете план за действие, а чак след това взимайте решение. Желателно е в годината на Плъха да станете инициативни, за да прогоните конкурентите и зложелателите.
През есента на 2020, на мъжете Овни им предстои да се заемат основно с личния си живот. Безразсъдният стремеж към печалба и кариера може да ви отведе до самота и депресия. Ако имате любима жена, отделяйте й максимално време и внимание. Разбира се не импулсивно и не във вреда на основната ви работа.
Хороскопът ще подари на семейните Овни много ярки моменти, ако бъдат верни на себе си и на близките. Не си и помисляйте да изневерявате или да флиртувате, защото ще попаднете в омагьосан кръг. А изходът от това ще бъде само един – развод и смяна на местожителството. Преминете през изпитанията на съдбата с достойнство и търпение.
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Овен
Финансовата прогноза съветва да бъдете пестеливи, а също и много внимателно да планирате бюджета. Естествено, не трябва да се лишавате от всичко и да си отказвате каквито и да било удоволствия, но разточителството ще ви лиши от увереност в утрешния ден. Неочакван приход през есента може значително да укрепи материалната ситуация. Това може да бъде наследство или голяма печалба от лотарията. Само не забравяйте, в годината на Плъха да помагате на възрастните си роднини, а също и да си поставяте постижими цели.
В края на зимата, Овните ще си позволят не просто приятен, но и полезен, по отношение на придобивките, шопинг. Вие ще успеете да си купите вещи със значителна отстъпка. А в началото на март ще се появят интересни предложения от страна на приятели, които отдавна упражняват собствен бизнес. Овните ще си позволят да променят принципите си и да подпишат изгоден договор. Не се очакват проблеми с финансите, затова може да „разпуснете“.
Астрологичната прогноза предупреждава Овните да стоят далече от рисковите начинания, в които могат да ги въвлекат странични хора. Напълно се окажете от власт, користни цели и лекомислие, защото това ще ви доведе до загуби не само на средства, но и на делови връзки. Помнете, ако през май или юни изгубите своята бдителност, никой няма да може да ви помогне. Дори тези, с които отдавна сте приятели или си сътрудничите.
Лятото на 2020 година, Овните ще проявят невероятна щедрост в отношенията си с приятели или роднини. И това може да се отрази негативно на материалното ви положение, чак до края на годината на Плъха. Не пестете от грижите си за децата и близките, не трябва да броите всяка стотинка, защото благосъстоянието на тези, които обичате, е най-ценното.
Хороскопът обещава прилични приходи в края на есента, но по-добре ги спестете за отпуската и за празничните дни. Не си и помисляйте да давате на заем или да взимате кредит. Желателно е да заобикаляте отдалече всички опасни ситуации, за да не се окажете зависими от по-състоятелни личности.
Кариерният хороскоп за 2020 година предсказва на Овните добро положение в службата и в личния бизнес. Комерсиалният път не е лесен, но е ваше основно задължение да постигнете успех! Важно е да не обременявате никого със своите проблеми и да изпълнявате поставените задачи. Плъхът е заедно с вас! Ако имате цел да получите нова длъжност, то смело вървете към нея. Но искрено и честно се движете напред!
Овните ще успеят да постигнат високи заслуги в творческата сфера, а също да махнат всичко онова, което някога им е пречило да направят кариера. Пролетта ще получите всичко, което сте искали. Дори незначителния риск ще се окаже в „темата“, ако бъдете внимателни. Не се отказвайте от новите проекти, бъдете уверени, позволявайте си много повече, от преди това. Светлината е в края на тунела и това е реалността, не измислица.
Здравен хороскоп за Овен за 2020 година
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Овните да повишават имунитета си по всякакъв начин, за да държат по-надалече простудите и неприятностите със здравето. Физически вие сте здрав човек, затова не се отпускайте и не се простудявайте. За да попълните енергийния си баланс е необходимо сутрин да тичате, да правите гимнастика и да внесете в рациона си повече витамини.
Фитнес, плуване и ски е това, което е необходимо, за да бъдете максимално активни. От това, колко качествено ще „разпишете“ хранителния си режим и почивката, ще зависи общото ви състояние. Психическото състояние може да се окаже на „границата“, ако в годината на Плъха нервничите често и нощем не спите. Не трябва да „късате“ нервите и на тези, които искрено се интересуват от вас.
Астрологичната прогноза за 2020 година съветва Овните да се придържа към рамките, които са определили отдавна за себе си. Това означава, че спортът и оптимизмът трябва да им бъдат приоритет. Иначе, ще попаднете в лапите на депресията и ще се окажете на болничното легло. Не трябва да забравяте за външния си вид, за да може Плъхът да ви се любува, а не да подчертава недостатъците във фигурата и небрежния ви външен вид.
Ако усещате емоциите си лабилни, то през 2020 година можете да започнете занимания с йога и да ходите на масаж. Това ще ви позволи да се избавите от агресията и мнителността си, а също и ще сложи мислите в ред. Овните трябва по-често да бъдат на чист въздух, да пътуват и да ограничат употребата на мазна храна. Погледнете се отстрани, за да разберете какво ви намеква стопанинът на годината.

ТЕЛЕЦ

Хороскопът за 2020 година обещава на Телците доста изгодни и, по-важно, интересни за реализиране проекти. Ще успеете да дадете всичко от себе си, както и да покажете забележителните си таланти, в цялата им гама. На някои, обратно, предстои им да се абстрахират от деловата сфера, за да решат личните си въпроси. Романтика, влюбеност и промени ще погълнат цялото време на Телците в годината на Плъха. Важно е наблюдавате състоянието на здравето, да контролирате кръвното налягане и да не преяждате.
В началото на 2020 година е възможно да смените местоработата или жителството си. При това така успешно, че след това няма да си спомняте къде сте работили много години или къде сте живели. С парите „общувайте“ внимателно, защото могат така стремително да си „отидат“, както и са попаднали в портфейла ви. За постигане на хармонични отношения със съпруга/та трябва по-често да прекарвате времето си заедно и открито да разговаряте за своите проблеми.
Хороскопът за 2020 година съветва Телците през лятото да попътуват, може да не е на Карибите, а просто на село, при роднини.

Важно е наоколо да има природа, мляко, животни и чист въздух. Вие сте много усърдни работници, затова трябва да се разсеете от работата и пълноценно да си починете. И, разбира се, да укрепите имунитета до края на годината на Плъха. Спрете да се самоизяждате, треперейки над всяко левче. Вие изкарвате пари, за да ги харчите и това да ви носи удоволствие.
В края на 2020 година, в никакъв случай, не трябва да се отпускате. На Телците ще им се наложи да решават редица глобални задачи, а също и да се заемат с нови дела, да сменят приоритетите си. Постарайте се да намирате хубавото дори в дребните неща, радвайте се на слънчевите лъчи в мрачните дни.
Какво очаква Телците през всеки месец на 2020 година
Януари ще бъде месец на промени и придвижвания за Телците. През февруари може да регистрирате фирма и да започнете собствен бизнес. Смяната на местожителството е най-добре да планирате през март 2020. Април е проблемен и неустойчив в емоционален план, месец. През май не трябва да тъпчете на едно място, а смело да се движите нагоре по кариерната стълбица. През юни, Телците, трябва с всички средства да избягват споровете. Те могат да възникват заради пари. През юли не се надявайте на помощ, правете всичко сами. Затова пък, август 2020 ще ви даде топлината и уюта на родното огнище. Материални затруднения се очакват през септември, но през октомври можете да разчитате на подкрепа от страна на роднини. Ноември ще бъде нееднозначен месец за Телците, когато ще бъде нужно спешно да решават проблеми. През декември, най-накрая, ще въздъхнете спокойно, ще общувате с приятели и ще се развличате.
Хороскоп за любовта и семейството за 2020 година за Телец
Хороскопът не препоръчва да пилеете силите и времето си за хора, които не заслужават. Нима не забелязвате, че нагло използват вас и вашите финанси?! Докато не „включите разума“, няма да се случат чудеса. А и Телците няма да срещнат любим човек, ако бъдат безкрайно доверчиви и лекомислени. Заемете се със самообразование, за да се чувствате по-уверени, отхвърлете всичко излишно. Между другото, не е изключен служебен роман с колега или с шефа.
Годината на Плъха е подходяща за сключване на брак, но самотните Телци това не ги заплашва. Особено, ако те категорично са против брака, халката, печата … Вие се хвърляте с главата надолу в романтиката, пътуванията, леките флиртове, но така и не стигате до сериозните отношения. На много им предстои често да навестяват роднините, да решават финансовите им въпроси.
Телците ще имат много трудни моменти в любовта, но ще ги преодолеят, ако си осигурят подкрепата на близките. Необходимо е и сами да покажат своите най-добри качества. Не е изключено към вас да се върне или да ви позвъни бивш любим/а. Помислете добре, необходима ли ви е такава комуникация?
Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година предсказва на семейните Телци всички „прелести“ на съвместния живот. Усещате, че никога до сега не сте се карали и не сте ругали така, както сега. Обидно е, че взаимното разбирателство е отлетяло, а страстта е угаснала. Дошло е време да се разделите, за да не счупите всички съдове у дома, да не травмирате децата, ако все още са при вас.
Стопанинът на 2020 година, Плъхът, съветва да бъдете много внимателни в отношението си към всички, които са до вас. Не блъскайте, не „лепете етикети“ и не нападайте тези, които са по-опитни и мъдри. Битовите проблеми решавайте заедно с роднините, особено, строежът на вила, ремонт или преместване. Рутината никой не харесва, но откровено дразни Телците. Търсете изход от всички ситуации и не забравяйте да поощрявате малките членове на семейството, за да може в бъдеще да видите в тях истински помощници и надеждни приятели.
Хороскоп за 2020 година за жените Телци
Хороскопът съветва жените Телци да бъдат много внимателни, за да не пропуснат щастието в личния си живот и да постигнат успехи в службата. Никой, освен вас, не може да изпълни така добре задачите, дори, ако е нужно да се обърнете за помощ към близките си. Стремете се към хармония в душата и в обкръжаващия ви свят, за да почувствате творческо вдъхновение и да постигнете равновесие.
В годината на Плъха, Телците ще имат малко поводи за разстройства, макар че са възможни дребни проблеми със здравето. Трябва да се обърнете към лекар, а не да слушате съветите на съседките. Не си и помисляйте да експериментирате с тези методи на лечение, които ще намерите в интернет. През отпуската си направете пълни изследвания, почивайте повече и недейте да се ядосвате за дреболии.
Астрологичната прогноза за 2020 година предсказва на жените Телци много романтика и авантюризъм, но спазвайте мярката във всичко. Особено, ако искате да прегърнете необятното и да се държите лекомислено. Старайте се да се придържате към работния си график, за да не изпуснете най-важното. Ако оправите отношенията с партньорите, ще имате възможност да отделите добра сума за отпуската. Изгодни сделки ще ви помогнат да укрепите финансовото си положение до края на годината на Плъха. Само бъдете пестеливи и сдържани когато пазарувате.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Телци
Хороскопът за 2020 година предсказва на мъжете Телци много чар, прекрасно физическо здраве и ярки впечатления в любовта. Това наистина е вашия период, затова го използвайте по предназначение. Разходвайте енергията си разумно, за да не се окажете без сили и възможности. През пролетта, самотните Телци ще срещнат истинската любов, остава единствено да скрият това чувство от любопитните очи и от собствените си предразсъдъци.
В годината на Плъха са възможни големи покупки за дома, пътешествия по целия свят, а също и сключване на брак. Разбира се, не са изключени препятствия на пътя, но не огромни, както по-рано. Ще получите добър заряд от стар приятел, който ще ви предложи да реализирате интересен проект. Внимавайте за самочувствието си, запазвайте спокойствие и преследвайте всичко, веднага.
Хороскопът съветва мъжете Телци да се заемат с битови дела, ремонт или строителство на вила. Смело променяйте направлението, не се страхувайте от промените и с чисто сърце приемайте всичко, което съдбата ви дарява. И един ценен съвет към семейните хора: не ревнувайте съпругата и не й се карайте без причини. Най-добре си спомнете и използвайте романтичните изненади, съвместните разходки и културните мероприятия.
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Телец
Хороскопът за 2020 година съветва Телците да спестят голяма сума, която ще им даде увереност в утрешния ден. Това не означава, че целият период ще прекарате в нужди и лишения, но и не трябва да пилеете финансите. В работата ще ви поощряват както и по-рано, без огромни премии и бонуси. Но ще се появи възможност да си намерите допълнителна работа, а също и ще започнете собствен бизнес. Шестото чувство ще ви подскаже в какво направление да се движите.
Плъхът умее да брои парите, но не можем да го наречем пестелив. За съжаление не е лека задачата да научите Телците на практичност. Ще им се наложи сами да решават материалните си проблеми, за да не се окажат в трудно положение. Важно е енергията да бъде разходвана рационално, тогава и средства ще постъпят навреме, и в нужното количество.
Предстои ви да планирате всеки свой ден, за да не „излизате“ от бюджета и да не си разваляте настроението. Още повече, че лятото ще искате да пътувате до морето, а новогодишните празници да празнувате в чужбина. Можете да разчитате на подкрепата на роднините, но все пак трябва да знаете мярката.
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Телците да избягват хазартните игри и машинациите. Тук ви очакват големи опасности и подводни рифове, така че няма да успеете да се огледате и ще останете без дрехи и без работа. Не е изключено, на някого да му се падне прилична печалба, но това са единични случаи. Като цяло, ще ви се наложи да работите и денем, и нощем, за да сложите в ред финансовото си положение. Ако сте си близки с началника, може да се надявате на нова и висока длъжност.
Годината на Плъха ще премине чудесно за бизнесмените, ако не се страхуват от конкурентите и комуникират с тях на злободневни теми. Всичко, което сте планирали, ще се въплъти в реалността, затова не се страхувайте и бъдете инициативни. Внимавайте за крадци и мошеници! Нали знаете, че те винаги са нащрек?
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Телците да спазват реда в делата. Сегашните въпроси не оставяйте за утре, решавайте ги сега, непременно. Колкото са по-активни и упорити бъдете в годината на Плъха, толкова по-щедро ще ви възнагради с пари и нови проекти. Не търсете само финансова изгода в работата, стремете се да се реализирате творчески.
Годината ще бъде отлична за Телците, които се занимават с бизнес, а не плетат интриги и „паяжини“. Конкурентите могат да се окажат по-силни и по-проницателни, отколкото ви се струва. Чудесно ще ви се получават далечните командировки, след които можете да започнете абсолютно нов живот. Професионалното ви ниво е високо, но не трябва да забравяте да повишавате квалификацията си.
Астрологичната прогноза за 2020 година съветва внимателно да подписвате документи, за да не се наложи по-късно да преправяте всичко и то спешно. Инициативността ще помогне на тези, които още през пролетта са се „измъкнали“ напред и не са изпускали възможностите в комерсиалната сфера. Парите ще бъдат достатъчно, но ще се наложи да похарчите голяма част от тях за нуждите на семейството. Не мързелувайте, не се измъчвайте от съмнения, а се захващайте за всичко, което ви предлагат влиятелни приятели или бизнес партньори.
Здравен хороскоп за 2020 година за Телец
Хороскопът за 2020 година предупреждава Телците, че ако продължават в този дух – да се хранят без мярка, да спят до обяд и да бъдат пасивни, може да се превърнат в мечки. Ще се простят със здравето и ще работят само за лекарствата. Ако имате възможност влезте в клиника и се заемете с изчистване на организма. Между другото, съдовете и сърцето трябва да бъдат в центъра на вниманието ви. Помнете, че грижата за себе си е най-ценното и първостепенното.
Плъхът съветва Телците да прекарват повече време на въздух, за да не намалят имунитета и да укрепят общото си самочувствие. Ще бъде полезно да се заемете с активни видове спорт, да тичате, да плувате и да се срещате с оптимистични хора. Най-добрият начин да избегнете депресията е сами да се настроите на позитивна вълна!
През 2020 година ще се наложи да си направите изследвания и да си намерите хоби, по душа. Например: йога или нещо подобно. Не забравяйте да се печете на слънце, да се къпете във водоеми и да карате колело. Движението ще ви помогне да избегнете сериозните заболявания и да постигнете душевно равновесие. А, за да не ви боли стомаха, не трябва да „хвърляте“ в него, като в кофа, всичко поред. Хранете се с определен режим и продукти, които съдържат целия комплекс витамини.

БЛИЗНАЦИ

Хороскопът за 2020 година обещава на Близнаците ярък кръговрат от събития, многобройни запознанства и делови срещи. Вие нито за минута няма да останете на едно място, ще ви се налага да пътувате, да комуникирате и да изграждате делови отношения. Но, най-важното е, при цялата тази „дандания“ е да не губите собственото си „Аз“, а също и да не се окажете замесени в авантюристични ситуации. Много връзки ще помогнат за развитието и постигането на целите ви, но някои от тях ще станат обременителни, както финансово, така и морално.
В годината на Плъха ще получите прилична доза информация, която е най-добре да използвате за ваше добро. Ще ви бъде от полза за работата, кариерата и финансовото положение. Самотните Близнаци ще забравят за това, че някога са се чувствали ненужни. Обратно, противоположния пол ще ви обгради с огромно внимание, от което ще ви се прииска на момента да създадете здрави отношения или семейство. Не бързайте с изводите, бъдете тактични. През 2020 година ще има много перспективи в различни направления, хващайте се за тях с двете си ръце.
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Близнаците да си вземат отпуска лятото и да отидат на море.

Всичко, водещо към пълноценен отдих и оздравяване, ще се окаже полезно. Не трябва да се напрягате прекалено, дори и работата ви е много. Постарайте се всичко да планирате, да създадете приятни условия и да се откажете от дребните задачи. В годината на Плъха смело можете да промените имиджа си, по-често да посещавате козметик и стилист. Външния вид ще ви даде самоувереност и позитивно настроение.
През есента, стар приятел ще ви предложи интересна и доходна дейност. Това може да бъде както бизнес проект, така и творческа дейност. Не се отказвайте от нищо, защото това е основа за вашето бъдеще, при това много важна в материално отношение. Общувайте повече с роднините, звънете им, помагайте им да решават битовите си проблеми.
Какво очаква Близнаците през всеки месец на 2020 година
Много недовършена работа и спешни въпроси ще очакват Близнаците през януари. През февруари зорът ще продължи, но с по-малко жарки. Март е месец на успешни преговори и подписване на договори. През април 2020 е възможно да отидете на нова месторабота или да промените нещо в личния си живот. Месец май е най-добре да посветите на семейството, дома и битовите въпроси. През юни на Близнаците им предстои да работят, като пчелички. Не са изключени грешки и пропуски през юли, затова пък, август ще ви възнагради по заслуги. Ярки събития очакват семейните през септември 2020. През октомври ви предстои борба с конкурентите. През ноември не е изключено кариерно израстване, но бъдете внимателни с документите. Декември ще донесе положителни резултати от делата, по които Близнаците са работили усърдно през цялата година.
Хороскоп за любовта и семейството на Близнаците през 2020 година
Астрологичната прогноза за 2020 година обещава чудесен, романтичен период, но много ситуации в личната сфера ще зависят от вашата инициатива. Не се задълбочавайте в хората, доверявайте се и бъдете по-чувствителни, за да внесете комфорт и спокойствие в душата си. Конфликти са възможни само на тази основа, която вие сами си измислите. Тези, които вече имат избраник/ца, трябва да бъдат чувствени и нежни. Заради преследването на парите, вие съвсем сте забравили за изненадите, подаръците и знаците на внимание.
В годината на Плъха, семейните Близнаци често ще изпадат в изблици от ревност, а това ще бъде ужасно. Защото нямате особен повод, но вие се вбесявате и тормозите любимия човек със своите подозрения. Ако искате да запазите брака си, прекратете това на мига. А в краен случай се обърнете за помощ към психолог. Важно е да не позволявате на собственическите чувства да ви завладеят напълно.
Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година предсказва на Близнаците незабравима среща. Но, ако вие се държите арогантно и прекалено горделиво, тогава нищо добро няма да излезе от това познанство. При много отношенията с партньора/ката ще се развиват прекалено бурно, което може да доведе до най-непредсказуемите моменти. Или да останете заедно, или да се разделите завинаги, трето няма.
2020 година ще се окаже трудна в битов и финансов смисъл за семейните Близнаци. Ще ви се наложи постоянно да заемате пари, да ремонтирате нещо и благоустроявате жилището. За всичко това ще ви бъдат необходими пари, затова няма да минете без кредит. Плъхът ще ви помогне с какво може, но трябва да се надявате на себе си и на собствените си сили. Само не мислете, че сте железни роботи и не ви е нужно да почивате. Ако се появи възможност да си починете, не се отказвайте от такова удоволствие.
Грандиозни събития очакват Близнаците в края на годината, когато личният живот ще се преобърне кардинално, в положителна посока. Вие няма да успеете да се огледате, а ще се окажете женени/омъжени, а също и ще отидете да живеете в нов дом.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Близнаци
Астрологичната прогноза за 2020 година не гарантира стабилност и вечна любов на мъжете Близнаци, но Плъхът няма да ви остави без внимание. Той непрекъснато ще ви защитава и подкрепя във всички начинания. Важно е да не снижавате темпото и да се заемате с всичко ново, без съмнения. Успех ви очаква в бизнеса, творчеството и политическите дейности. В началото на пролетта ще се появят мащабни предложения, командировки и срещи с важни персони.
Работоспособността при мъжете Близнаци ще бъде отлична. Но все пак трябва да си почивате, иначе ще разклатите здравето. И по-често общувайте с близките, те тъгуват и очакват вашето внимание. Не е изключено временното оттегляне от делата да ви донесе полза. Ще можете да се чуете и да се срещнете с хора, които винаги са ви подкрепяли със съвети. Доходите няма да бъдат огромни, но и без пари няма да останете. Особено, ако на време се съобразявате на къде се движите и кого.
Хороскоп за 2020 година за жените Близнаци
В годината на Плъха, жените Близнаци ще радват и себе си, и околните. И работата не е само във външното очарование, но и в умелия подход към сериозните дела. В работата, началникът ще ви оцени, ще ви даде премия и дори ще ви предложи да станете заместник. Не забравяйте, че сте талантливи и опитни личности. Това е видно с невъоръжено око, не се крийте от хората и показвайте способностите си. Намерете си хоби, посещавайте семинари и курсове, за да използвате енергията си в нужното направление.
Хороскопът за 2020 година обещава на жените Близнаци романтична среща, след която всички предишни отношения ще избледнеят. Само бъдете внимателни към партньора, не го идеализирайте и не си позволявайте да „управлявате“. Ако разберете, че говорите на един език, то това ще бъде чудесно за по-нататъшните ви отношения. Не са изключени проблеми със здравето, затова своевременно се обръщайте към лекар.
В годината на Плъха, на жените Близнаци ще им се наложи рязко да променят поведението си, особено, ако това го изисква професионалната сфера. Това ще бъде своеобразен дрес-код, който ще позволи на бизнес дамите да се изкачат нагоре по стълбицата, както кариерната, така и в личния живот. Действайте не под влиянието на емоциите си, а хладнокръвно.
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Близнаци
Хороскопът за 2020 година съветва Близнаците да бъдат внимателни, за да не разпилеят всички спестени пари. Голяма грешка ще бъде да купувате всичко, което видите в магазините. Така ще се разорите. Допълнителни доходи очаква тези, които се занимават с личен бизнес, дизайн и продажба на недвижими имоти. Ще имате възможност не само да получите доходи, но и да вложите част от парите в изгодни проекти.
В началото на годината на Плъха ще се наложи да пестявате! Само по този начин ще успеете да запазите бюджета си стабилен. Откажете се от пътешествията, или по-точно, пренесете ги за края на лятото. Скъпите вещи не са за вас, ограничете се до най-необходимите стоки. Безценна финансова помощ, Близнаците ще получат от далечен роднина, но това ще се случи през есента. Вие може да вземете кредит, за да върнете всички свои дългове и да сложите ред във финансите.
Хороскопът за 2020 година предсказва на Близнаците нова длъжност, ако работят в производството и то от доста време. Началникът ще ви забележи и ще ви възнагради по заслуги, и лично ще ви постави на ниво, за което дори не сте си мечтали. Много ги очаква голяма премия за свършена по-рано работа. Финансите ще се окажат много полезни, ако планирате лечение, операция или преместване.
В годината на Плъха, на някои Близнаци ще им бъде трудно да оправят отношенията с колегите. Наоколо има много завистници, които само чакат да ви уволнят. Но търпението и мъдрият подход ще ви помогнат да неутрализирате неприятната ситуация. Помнете, че много само чакат кога ще се предадете и ще избягате.
През 2020 година, Близнаците биха могли да получат добра сума от лотария. Съдбата ще обърне лицето си към вас, което е чудесно! Но, ако усещате, че е риска не си заслужава, вслушайте се в интуицията си. Тя ви е отличен съветник.
Хороскопът за 2020 година не обещава на Близнаците високо кариерно израстване, но ще има загадки за подобряване и постигане на целите. Просто ги внедрете в потока от дела, с които така ревностно сте се заели още от миналата година. Важно е да се държите реалистично, да гледате на някои неща с чувство на хумор и дори с доза сарказъм.
Възможни са грешки с документите, затова не позволявайте на никого да се разпорежда с вашите пари и да подписва книжата от ваше име. В годината на Плъха трябва да бъдете бдителни и разумни, когато се отнася до работа и финанси. Възможни са далечни и чести командировки, но това ще бъде в края на пролетта или есента. По-често се вслушвайте в тези, които са по-опитни и по-умни, за да не се разочаровате от собствените си действия и решения.
Близнаците трябва в пълна степен да покажат своите способности, а също да си осигурят подкрепата на влиятелни лица. Но това не означава, че трябва да взимате пари и да увисвате на шията на някого. Предстои ви трудна работа, както над себе си, така и над новите проекти. Трябва да се вслушвате в мнението на колегите и ръководството. Особено, ако са ви поръчали нещо наистина значимо. Кариерата ще „излети“ нагоре за тези, които внимателно премислят своите стъпки. Ако внесете корекции не само в работата, но и убедите конкурентите в правилността на своите действия, то успехът ви е гарантиран.
Здравен хороскоп за 2020 година за Близнаци
В годината на Плъха, Близнаците ще имат доста проблеми със здравето, но всички ще възникнат заради небрежното отношение и ненавременното отиване на лекар. Помнете, ако не обърнете внимание дори и на най-дребния проблем, лечението ще продължи дълго време. На първо място трябва да имате режим на хранене и спорт. Особено, ако ви боли гърбът, ставите или стомаха. По-добре е да изключите активния спорт, но не забравяйте за плуването и гимнастика. Физическите натоварвания могат да доведат до травми и напрежение, затова бъдете много внимателни, занимавайки се във фитнеса.
Хороскопът за 2020 година съветва Близнаците да отидат на курорт през пролетта, а също и да си направят пълни медицински изследвания. Заболяванията, които специалистите ще открият, няма да бъдат сериозни, но ще бъде голяма грешка да ги оставите без грижи. Желателно е да използвате народните методи за укрепване на имунитета и гръбнака. Не се простудявайте, откажете се от пушенето и алкохолните напитки.
Психическото здраве ще се нуждае от особено внимание през 2020 година. Ако възникнат стресови ситуации, погледнете по-оптимистично на тях. Витамини, билков чай и успокоителните средства ще ви помогнат да приведете в норма общото си състояние. За да не сложите излишни килограми, трябва да внимавате с какво се храните, а също да добавите в менюто си нискокалорични продукти.

РАК

Превъзмогвайки мързела и ръководейки се от собствените си принципи, на Раците няма да им бъде лесно да започнат работа през 2020 година, макар че тя ще изобилства. Не трябва да се отпускате, защото ви очакват грандиозни дела, които ще се увенчаят с успех само с помощта на вашата упоритост и отговорност. Източник на енергия за вас е семейството, затова по-често общувайте с роднините си. Хороскопът за 2020 година съветва Раците да бъдат по-меки и да не отхвърлят задълженията, които са им били възложени. Дозирайте развлеченията и веселието с приятели, бъдете сериозни, когато решавате важни професионални въпроси.
В годината на Плъха ще се наложи да погледнете с хумор на някои неща. Милата и невинна усмивка ще създаде комфорт в душата ви и при общуването с околните. Притеглете на своя страна тези, с които някога сте работили или сте били приятели. А на неприятностите гледайте оптимистично, защото те не са вечни. Доста подаръци и приятни събития ще се случат в личната сфера, а за здравето трябва да внимавате. Всеки проблем може да доведе до усложнения.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Раците нови проекти, финансови приходи и създаване на устойчиви отношения. Но, за всичко това, е необходимо морално да се подготвите, без излишни амбиции и пророчества. Ако имате хоби, то през лятото и есента го „излъскайте“ до блясък. Само не си мислете, че парите ще валят от небето, ще се наложи сами да ги изкарвате. Има възможност да научите един чужд език, а също да се отправите в дългосрочна командировка.
В края на 2020 година, Раците ги очакват мащабни промени, при това, във всички направления. Външността ви също се нуждае от внимателен подход. По-често посещавайте салон за красота и масажисти. Спортът, разбира се, не е панацея за всички заболявания, но ще ви помогне да укрепите здравето. Важно е да не се претоварвате, да се съветвате с треньор и да се храните правилно.
Какво очаква Раците през всеки месец на 2020 година
През януари мечтите и плановете ще се осъществят за Раците. Може да очаквате изгодни предложения през февруари 2020. През март е най-добре да не се суетите, нека всичко върви гладко, без намеса. Без интриги, сплетни и разправии няма да успеете да преживеете април, затова пък през май ще успеете да изгладите отношенията си с приятелите и роднините. През юни всичко, което можем да си представим, ще се стовари върху Раците. Важното е да не изпадате в паника! Юли е труден и наситен откъм общуване месец. Бъдете по-приветливи, за да успеете да решите проблемите. През август ще успеете да реализирате идеите си в работата и в любовта. Септември 2020 ще ви донесат много неприятности, но ще успеете да ги заобиколите. Проявявайте гъвкавост, бъдете тактични. През октомври на Раците ще им се наложи да се разделят с някого, а също и да закрият своя бизнес. По-малко нервничете през ноември, за да не разклатите здравето си. Декември е месец на финансови успехи, кариерно израстване и среща с половинката.
Хороскоп за любовта и семейството за Раците през 2020 година
Астрологичната прогноза за 2020 година предсказва на Раците чести смени на настроението, което кардинално ще повлияе на личния им живот. Днес ви се иска да бъдете сами, а утре се появява желание да се омъжите/ожените. Такива промени едва ли ще доведат до нещо сериозно, а още по-малко до официален брак. Постарайте се да координирате своите действия и да сложите мислите си в ред. В противен случай няма да видите нито истинска любов, нито надежден партньор в живота. В годината на Плъха всеки трябва да бъде много внимателен, впускайки се във флиртове на четирите страни.
За семейните Раци, през 2020 година, всичко ще се получи по най-добрия начин - съвместни пътешествия, разширяване на жилището и непрекъснати празненства. Стига парите да ви стигнат за всичко това… Не се вълнувайте, ако работите до изнемогване, парите ще се окажат прилични. Не е препоръчително да командвате и да мачкате всички под себе си, вслушвайте се в мнението на близки. Появили са се битови проблеми? Спокойно обсъдете с домашните как най-добре да ги решите. Не поемайте твърде много задачи върху себе си, вие не сте вездесъщи.
Хороскопът за любовта и семейството обещава много романтични запознанства, но половината от тях ще бъдат напразни и мимолетни. Вие дори ще се задушавате от лошия си късмет, но напразно. Работата е там, че във вас няма вътрешна светлина и огън, без които личният живот не може да се развива. Пазете енергията си, четете книги и бъдете позитивни. Ухажорите, буквално като „мухи на мед“ ще ви се лепят, а вие, само, трябва да направите избор. Ако имате идеал – богат/а и красив/а партньор/ка, то и вие самите трябва да достигнете до такъв статус. Плъхът ще създаде всички условия, за да могат Раците да срещнат своята половинка.
През 2020 година, на първо място, е необходимо да заобичате себе си, а не да се задълбочавате в тези, които не са „хапка“ за вас. Поговорете със себе си, планирайте нещо реално и тогава дори трудните ситуации ще ви сторят глупави. Лятото тръгнете на пътешествие и не по родната страна, а зад граница. Много Раци ще имат възможност да направят съдбовно запознанство именно далече от дома, някъде на юг.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Раци
Мъжете Раци ще се окажат на гребена на вълната. Не само в служебната сфера, но и в любовните дела. Най-накрая ще се почувствате удобно и уютно, което не е маловажно за душевното ви състояние. Има шанс да се издигнете по кариерната стълбица, да си осигурите подкрепата на богати приятели, а също и да започнете обучение зад граница. А, ако се появят проблеми, решавайте ги без натиск и паника. Всичко ще си дойде на мястото, ако Раците, сами, не започнат да се суетят, да се заемат с всичко поред, само и само да „излязат от улея“.
Хороскопът за 2020 година съветва мъжете Раци, които имат семейство и деца, да прекарват повече време у дома. Може да излизате сред природата, където ще бъде много приятно и полезно да си почивате. Ще се появи вдъхновение и настървение да реализирате стари, творчески проекти. Колко е добре, че до вас има разбиращи хора, защото заедно ще успеете да постигнете невероятни победи на професионалното поприще.
Хороскоп за 2020 година за жените Раци
Хороскопът за 2020 година прогнозира за жените Раци разнообразен период, когато много моменти ще зависят, в голяма степен, от тяхното настроение. Ако не разпилявате оптимизма си и по-често се усмихвате, животът ви видимо ще се преобрази. А хленчещите и мързеливите няма на какво да разчитат, успехът не търпи такива особи. С колегите си бъдете по-тактични и сдържани в годината на Плъха, в противен случай, те със сигурност, ще направят някоя пакост.
При жените Раци ще се появи желание не просто да се влюбят, а да създадат истинско семейство. Вие дълго сте „узрявали“ за това решение, затова сега много добре знаете какво искате. Между другото, при много романът ще започне като обикновено приятелство. Вие дори не сте разглеждали партньора си като съпруг, а сега изненада. Периодът е отличен за тези, които мечтаят да си купят автомобил, дом или искат да живеят зад граница. Всичко ще се сбъдне, бъдете уверени!
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Рак
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Раците да работят така, както по-рано никога не са работили. В смисъл, от душа и с желание. Тогава и парите ще потекат като река, и бюджетът ще се стабилизира. Не изпускайте възможностите да сключвате сделки или да подписвате договори, това ще ви позволи да откриете перспективи за бъдещето. И най-важното, никога и на никого не се оплаквайте от финансовото си състояние. Само ще си направите лошо.
През пролетта ще се появи допълнителен доход при Раците. Интересно е това, че увлечението, което ще намерите, вече нееднократно се е появявало във вашия живот. Но вие упорито не сте искали да го забележите, още повече, да влагате пари в това занимание. Сега ще погледнете по различен начин на ситуацията и ще отворите портфейла си.
Хороскопът за 2020 година обещава значителен приток на средства на Раците, които се занимават с комерсиална или с юридическа дейност. Но това ще се случи не по-рано от края на лятото и есента, затова работете усилено. Ще се наложи да пожертвате немалка сума за приятел или роднина, но това е за добро. Що се отнася до големите покупки, бъдете внимателни, за да не ви пробутат некачествени продукти или такива с изтекъл срок на годност. Плъхът обича парите, но не до степен, че от сутрин до вечер да ги брои. Затова и Раците трябва да имат такова отношение – заработили - похарчили!
2020 година не е твърде стабилна в материално отношение, но Раците няма и да изпитват особени финансови нужди. Ще се появи възможност да подпишат договор за сътрудничество с чуждестранна фирма. А и още в края на годината на Плъха ще получите бонус, при това немалък. Парите ще ви стигнат за подаръци, културни мероприятия и пътешествие.
Хороскопът за 2020 година не обещава на Раците високо изкачване в кариерата, но е възможно. Много ще зависи от това с кого ще ви срещне съдбата, а също и от личния ви чар и упоритост. Взимайки някакво важно решение, не забравяйте да анализирате предишните си действия. В годината на Плъха трябва да повишавате своята квалификация, по-често да се срещате с влиятелни персони и да бъдете в центъра на вниманието, по-точно, на тези места, където е възможно да сключите сделка или да „продадете“ своите таланти.
2020 година е много подходяща за смяна на местоработата. Разбира се, не така скорострелно, че началството да не може да ви намери заместник, но и не трябва да се бавите с написването на заявлението за напускане. Особено, ако на Раците предложат перспективно място с висока заплата. Важно е да не бъдете яростни и да не влизате в конфликти с никого. Стойте далече от рисковите начинания, за да не навредите на репутацията си.
Здравен хороскоп за 2020 година за Рак
Хороскопът за 2020 година съветва Раците да се заемат с фигурата и с физическото си състояние. Но не за един ден, а за целия период. Ако организмът ви вече подава сигнали „SOS“, непременно му помогнете. Не отлагайте профилактичните мерки, особено когато върлуват инфекциозни заболявания и грип. Витамините, хранителният режим и щадящата диета са ценни за тези, които познават симптомите на гастрита или язвата.
Пазете сърцето си, скъпи Раци! В годината на Плъха то може да ви притеснява, затова се обърнете към лекар. И никаква народна медицина или самолечение, иначе ще попаднете в болница, при това за дълго. Раците, през 2020 година, трябва да поставят специален акцент върху нервната система. За да не бъдат раздразнителни и да избегнат стреса трябва да се запишат на йога и да не гледат филми на ужасите по цяла нощ.

ЛЪВ

На първо място, импозантните и привлекателни Лъвове могат да бъдат поздравени с наситен личен живот. В годината на Плъха няма да усетите отлив от ухажори, което ще ви придаде още по-голяма значимост и самоувереност. Учудващо е, но, за да очаровате поредната си „страст“ няма да ви бъдат необходими никакви финанси и фантазии. В кариерата всичко ще се случва по превъзходен начин. Ще постигнете всичко, което искате, а това са: нова длъжност, висок авторитет и добра заплата.
Хороскопът за 2020 година съветва Лъвовете да бъдат хладнокръвни и разумни в общуването с колегите. Не всички, които ви се усмихват мило, са честни с вас. Има користни и злобни личности, затова стойте по-далече от тях. С началника, обратно, общувайте и се съветвайте по всеки повод. Това ще се отрази чудесно и на бонусите, и на отпуската.
Лятото на 2020 година ще премине великолепно за Лъвовете. Най-накрая, на брега на морето, с любимия човек и с чаша вино в ръка, ще можете да си починете без да мислите за нищо. А и здравето ще успеете да укрепите, иначе простудите ще ви „свалят“ в леглото.

Но няма да можете да се отървете от домашните ангажименти. Не игнорирайте онова, което роднините ви подсказват, те са по-мъдри и по-опитни в битовите проблеми.
Хороскопът за 2020 година предсказва на Лъвовете много усърдна, дребна работа, но тя също ще им донесе приходи. Дори и да не е веднага, но в края на годината на Плъха, вие ще имате в ръцете си пари, с които можете прилично да си поживеете. Ще можете да купите подаръци за цялото семейство, себе си да зарадвате с подаръци и дори да си отдъхнете за седмица в курорт. Лъвовете, които се занимават активно със спорт е възможно да получат сериозни травми, счупване и да попаднат в болница, затова трябва да бъдат много внимателни.
Какво очаква Лъвовете през всеки месец на 2020 година
Лъвовете трябва да станат по-самоуверени и упорити през януари. Тогава успехът няма да ги накара да чакат дълго. Февруари 2020 ще бъде невероятен месец, във всеки един смисъл. Ще получите всичко, което сте желали. През март сложете акцент на личните качества, работата и отношенията с хората. А през април ще се наложи да забравите за любовта и срещите. Новите проекти ще се окажат по-важни от личната сфера. През май трупайте позитивна енергия, за да може през юни да не влизате в конфликти. Юли не може да бъде наречен лек и спокоен. А през август 2020 година на Лъвовете им предстои екстрено да решат всички настоящи проблеми. Затова пък, през септември спестовната ви сметка ще се запълни до краен предел. През октомври бъдете много внимателни в професионалните дела. Ноември е месец за пълна изолация, както от работа, така и от бурни комуникации. Декември ще се окаже за Лъвовете не само приятен, но и щастлив месец.
Хороскоп за любовта и семейството на Лъвовете през 2020 година
Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година обещава на Лъвовете романтика и чувства, но не до степен, че да си изгубите ума и да забравите за работата. Ще ви се наложи умело да маневрирате между работата, дома и личната сфера. Никакъв натиск от страна на избраника/цата няма да ви помогне да се придържате към графика и да хармонизирате ситуацията. На тези, които не са свикнали да бъдат инициативни при запознанствата, ще им се наложи да променят тактиката си на поведение. Иначе, с лекота ще загубите от полезрението си човека, когото наистина харесвате. Внимателно се отнасяйте към външния си вид, той се нуждае от кардинална промяна. Нима ви е толкова трудно да се разделите с обичайния си стил на обличане и с ярко-червената си коса? И така, спешно влезте с салон за красота и моден бутик.
Самотните Лъвове вече няма да се чувстват изгубени или захвърлени. Ще имате възможност да се запознаете с достоен човек, при това неочаквано и приятно. В годината на Плъха, в компанията на стари приятели, ще се сблъскате със симпатичен човек, с когото ще разговаряте до сутринта. И какъв е извода? Че това, именно, е „вашият герой“!
Хороскопът съветва Лъвовете, които още не са успели да се „обзаведат“ със семейство, да действат в това направление. От вашата активност ще зависи много, затова не стойте у дома. Мечтите се изпълняват в реалността, само при реален подход към въпросите от личен характер. Искате да се влюбите? Значи, създайте всички условия за това, както в душата си, така и наяве.
При семейните Лъвове всичко е благополучно и дори леко скучно. Но вие сами сте мечтали да си отидат всички вълнения и ревностни изблици, и ето, получавате точно такъв подарък. Само финансовата сфера леко „куца“ и ви носи доста вълнения. Но, в годината на Плъха трябва да ви се напомни, че вие не сте сами, непременно ще се намерят тези, които ще ви помогнат в трудния момент. През 2020 година трябва да поставите особен акцент върху здравето на възрастните роднини и децата. Ако някой боледува, постарайте се да подкрепяте този човек морално, а не да нагнетявате обстановката със суетене и паника.
Астрологичната прогноза за 2020 година препоръчва на Лъвовете да се погледнат отстрани. Образът ви е остарял? Време е да промените имиджа си, да посетите стилист и диетолог. А, ако отдавна искате да си вземете домашен любимец, сега е момента да посетите някой животински приют. Милите пухкави топки ще ви помогнат да си върнете душевното равновесие и още веднъж ще ви докажат, че не сте сами.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Лъвове
Хороскопът за 2020 година обещава бурен разцвет на мъжете Лъвове. Не само в младостта, но и в кариерата. Всички вълнения и проблеми ще останат в миналото, давайки ви надежда за по-добър живот. Важното е да не си позволявате да мързелувате и да се вглеждате в миналото. Има много начини да преодолеете всички трудности, да станете силни духом и да излезете на светло. При Лъвовете, в годината на Плъха, ще се появи възможност да сменят професията си, затова трябва да учат и да „попиват“ всяка информация. От вашата активност – делова и физическа, ще зависи успехът в работата и в личната сфера.
През 2020 година ще бъде добре мъжете Лъвове да проявяват повече внимание при попълване на документи и отчети. Постарайте всичко да разчитате отрано, за да не доведете финансовото си положение до криза. Не скъпете за всяка стотинка, но бъдете практични в покупките. Самотните мъже Лъвове напълно ще променят съдбата си. При това самостоятелно и радикално. Вие ще срещнете жена, която напълно ще съответства на вашите търсения. Тя ще стане за вас прекрасен приятел и нежна любовница.
Хороскоп за 2020 година за жените Лъвици
На жените Лъвици, в годината на Плъха, ще им се наложи да се откажат от своите капризи и принципи. Ако искате да си организирате живота комфортно, то се примирете с някои ситуации. Обстоятелствата, понякога, ще бъдат против това, което правите или чувствате. Но това не е повод да изпадате в паника или да се отдръпвате от надеждните и достойни партньори. Звездите са на ваша страна, а дали ще горят с ярък пламък или ще мъждукат отдалече, ще зависи изцяло от вашата активност. Сложете в ред мислите си, за да не се окажат в плен на съмнения или на депресивно състояние.
Хороскопът за 2020 година съветва жените Лъвици да бъдат в центъра на вниманието, да завързват запознанства и да внасят промени във външния си вид. Пролетта е време за любов, така че, доверете се на това чувство напълно и безвъзвратно. Лятото можете да си починете на море или в чужбина, но не сами. Вземете за компания някоя приятелки или роднина. В годината на Плъха не ви заплашва самота, но тъжното настроение ще присъства понякога. Пазете се от него, не се оставяйте на депресията.
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Лъв
Хороскопът за 2020 година обещава на Лъвовете добро материално положение, но не до степен, че всеки ден да ходите по бутици, ресторанти и да пътешествате по света. Всичко трябва да бъде с мярка, усмирете апетитите си. Ако в сметката ви се появят големи пари, то ги използвайте за нещо наистина полезно и желано. Например: за покупка на нови мебели, украсяване на интериора, обучение или лечение. По-точно, за процедури, които ще ви позволят да укрепите здравето са за цялата година на Плъха.
Енергийният запас на Лъвовете през 2020 година е отличен, а психическото състояние не е на висота. Сами сте си виновни, защото нервничите заради всичко поред, тъгувате и се измъчвате с мрачни мисли. Постарайте се да се „вземете в ръце“, запишете се на йога или фитнес, а също четете, гледайте позитивни филми, дори, ако от детството обожавате ужасите и драмите. Нека има повече радост, оптимизъм и общуване с усмихнати хора.
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Лъвовете да спазват режим, да редуват работата с почивка. Време е да започнете борба с вредните навици, излишните килограми и депресията. Помнете, че никой, освен вас, няма да ви помогне! И най-накрая, купете си си колело или кънки, за да можете цяло лято да карате по улиците на града. Между другото, чистият въздух и плуването ще бъдат от полза на Лъвовете, които имат хронични заболявания на белия дроб или гръбнака.
А през лятото на 2020 година отидете в южните страни. Макар че, ако имате баба или приятели, които живеят на село, то може чудесно да си починете и при тях. Като бонуси за грижата за собственото си здраве, вие ще получите позитивно настроение, добър имунитет и стройна фигура.
По натура, Лъвовете са тщеславни и своенравни, затова не могат да бъдат доволни от дребните победи. И в работата ще им се иска да се изкачат на такова ниво, че всички да ахнат и да им завидят. Какво пък, високата кариера наистина ви очаква, но за това е необходимо да работите много и упорито. На много ще им се наложи да се преместят в друг град или в друга страна, за да постигнат резултати. В годината на Плъха всячески избягвайте конфликтите с деловите партньори и колеги. Иначе ще затънете в сплетни и скандали до ушите.
Хороскопът за 2020 година предсказва на Лъвовете много информация, без която няма да направите кариера. Отмятайте всичко ненужно, и всичко, от което ви е дошло до „козирката“, учете нови неща, повишавайте квалификацията си. Жадно се хващайте за проектите, от които зависи много. Тяхната реализация ще ви донесе достойни доходи. А и не трябва да се заглеждате далече в бъдещето. Лъвовете трябва да живеят в настоящето, за да разберат истински на какво са способни. Трудовите заслуги не са всичко, което можете да постигнете. Заемайте се с повече неща, за да получите максимума.
Здравен хороскоп за 2020 година за Лъв
Не можем да кажем, че на Лъвовете, в годината на Плъха, е гарантирано доброто здраве, но ще успеят да избегнат сериозните проблеми. Взимайте под внимание всичко, което ще повиши енергетиката ви, ще ви изпълни с оптимизъм и ще ви помогне да закалите организма. Дори да не умеете да плувате, все пак почивайте около водоеми, излизайте често сред природата или ходете на риболов. Разбира се, че ще има стресови ситуации, но трябва да гледате реалистично на тях. Заобиколете се с добри и любими хора, за да се чувствате силни, радостни и здрави.
Хороскопът за 2020 година съветва Лъвовете да бъдат внимателни, когато шофират. Ако сте начинаещи, не карайте с бясна скорост. Помнете, че това може да ви донесе не само високи глоби, но и всевъзможни травми, счупвания и други неприятности със здравето. Физическите натоварвания могат да снижат имунитета ви, затова пийте витамини. Но не тези, които ще ви предложат в аптеката, а натурални.
Духовните практики и медитации през 2020 година ще открият пред Лъвовете невероятни възможности за вътрешна промяна. Моралният ви облик ще стане неузнаваем, в най-добрия смисъл на тази дума. И, разбира се, в годината на Плъха не забравяйте за диетите и режима на хранене. Още никой не се е разхубавил от увиснал корем, липса на талия или болен гръб. Значи, спешно си купете карта за басейн или за спортната зала. А най-добре и едното, и другото. Това ще бъде полезно за укрепване на общото ви здраве.

ДЕВА

През 2020 година, Девите напълно ще разберат смисъла на израза „щастието се изсипа върху главата им“. Действително, няма да има от какво да се оплаквате – работата ще ви носи радост, любовта ще бъде взаимна, а пътуванията ще оставят много впечатления. С други думи, ще се потопите в такава приятна лудост, че ще започнете да благодарите на съдбата за всеки миг. Хороскопът за 2020 година предсказва на Девите наситен живот, но деловата заетост не се изключва. Възможни са многобройни запознанства, преговори и пътувания, затова не се отпускайте особено. Трябва внимателно да анализирате информацията, която получавате, за да можете да вървите напред и да направите кариера.
В годината на Плъха не трябва да нервничите и да се вълнувате без причина, трябва да пазите психическото си здраве. В противен случай може да се окажете в такова неизгодно положение, че след него и дребните прелести ще ви се сторят скъпи подаръци. Лятото и есента, на Девите ще им се наложи да се занимават с бита, с домашни дела и с решаване на финансови въпроси. Но, ако се заемате с всичко с ум и премислено, успехът ви е неминуем.

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Девите да стоят по-далече от користни и честолюбиви хора. Тук ви очакват „подводни камъни“, затова не забравяйте за своите дела. Потъвайки в рутина, не забравяйте да претегляте всички плюсове и минуси. По време на творческата дейност мислете повече за това, каква полза ще ви донесе. Няма значение дали тези интереси са меркантилни или е желание за постигане на слава. В любовната сфера, Девите трябва да се откажат от илюзиите си. Вие до такава степен идеализирате партньора/ката, че те не знаят къде да се скрият от критиката и претенциите ви.
Астрологичната прогноза обещава на Девите, в края на 2020 година истински фойерверк, който леко ще ги заслепи и зашемети. Но това може да бъде опасно, след което е вероятно да получите порция лъжи, дори от близките. Семейните двойки трябва да укрепват отношенията си с помощта на романтика и нежност, за които незаслужено сте забравили в моменти на решаване на битови проблеми.
Какво очаква Девите през всеки месец на 2020 година
През януари, Девите трябва да отделят внимание на семейството и домашните задължения. Февруари 2020 година ще открие нови хоризонти, не изпускайте перспективните предложения. Отличният, във финансов план, март ще помогне да нормализирате бюджета. През април предстои да се занимавате със здравето и делата на роднините. Май е месец на бурно общуване, ярки събития и впечатления. Юни ще подари на Девите много промени във всички сфери на живота. През юли 2020 се старайте да оправите отношенията с околните, а през август се въздържайте от шопинг и пътувания. Септември почивайте повече и се изолирайте от проблемите. Трудности с парите се очакват през октомври. Но още през ноември ситуацията ще се нормализира, както в службата, така и с финансите. През декември ще се появят възможности, Девите да се реализират в най-различни направления.
Хороскоп за любовта и семейството за 2020 година за Дева
Хороскопът препоръчва по-малко да мислите за чувствата и отношенията, тогава те за дълго ще се „заселят“ във вашия живот. Вие прекалено сте се фиксирали върху това, че всичко се подразбира от само себе си. А, ако сте се разделили с избраника/цата, не тъгувайте така, сякаш е имало световен потоп. Иначе, ще се удавите в собствените си сълзи. В годината на Плъха трябва по-често да навестявате роднините, особено по-възрастните и тези, които се нуждаят от вашата подкрепа.
Затопляне на отношенията при семейните Деви се очаква през 2020 година. Много, най-накрая, ще решат да се преместят в друго жилище или да започнат строителство на собствен дом. Ако организирате съвместен бизнес, значително ще подобрите материалното си положение. В брака не е нужно да бъдете консервативни и диктатори, по-добре проявявайте грижа и мекота. С децата, ако са подрастващи, са възможни разправии, особено, ако в годината на Плъха започнат обучение зад граница. Честите пътувания ще изморят и без това уморените Деви.
Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година обещава на самотните Деви необикновена среща. Тя ще се случи внезапно и не е изключено да бъде далече от дома. Бъдете искрени и непринудени в отношенията, а от двусмислените изказвания се откажете. Още повече, че вие вече сте правили такива грешки, не трябва да се включвате отново в идентични проблеми.
В годината на Плъха, Девите трябва да стоят по-далече от ухажори, които ги използват за собствените си меркантилни цели. Няма да успеете да се опомните как ще попаднете в психологическа зависимост от нечестни и завистливи особи. Желателно е да не нагнетявате обстановката с мрачни мисли, а да бъдете разумни.
Лятото и зимата на 2020 година е страхотен период за пътуване, затова си вземете отпуска и заминавайте. Очаква се почивката да бъде превъзходна, затова не се отказвайте. На Девите, които отскоро са семейни, съдбата ще им подари детенце. Най-накрая чудото се е случило и сега вие сте родители. Само не забравяйте за личната си свобода, за да не затънете в бита и да започнете да приличате на леличка или чичко.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Деви
Хороскопът за 2020 година съветва мъжете Деви да си спомнят, че са представители на силния пол и да се заемат сериозно за работа. Нека да е тежка, затова пък ще бъде доходна. Не трябва да се оплаквате от тежката си съдба, особено на любимата жена. Най-добре е да си намерите работа, която да ви е по душа или да започнете собствен бизнес. Още повече, че имате пари за такива начинания. От флиртове и приключения свят ще ви се завие, а и еуфорията няма да отмине бързо.
Благоприятно ще се стече кариерата за мъжете Деви, ако са начинаещи предприемачи. Ще ви помогнат приятели и роднини, особено, ако въпросът опре до пари. Годината на Плъха ще бъде ознаменувана с високи постижения, успехи в творчеството и рекламата. Самокритика проявявайте само в екстрени случаи. През 2020 година не пренебрегвайте старите проекти, които събират прах на рафта сред купчина други хартии. И бъдете внимателни когато шофирате, защото не сте рали състезатели.
Хороскоп за 2020 година за жените Деви
Жените Деви, в годината на Плъха, ще бъдат особено очарователни и умни. Но вас не трябва да ви обвиняват в неопитност или лекомислие, вие сте умници! Притежавате толкова увереност, самообладание и чар, че не можете да се отървете от ухажори. А, ако искате да имате истинско семейство, то имате „зелена светлина“. Но, за да срещнете любимия човек, лятото трябва да отпътувате към някой курорт. Романът ще се окаже бурен и ще доведе до сериозни отношения.
Хороскопът за 2020 година обещава успехи в професионалната сфера на жените Деви. Вашите природни таланти ще бъдат признати, което вече е приятно. Важно е да не тичате напред, без да забелязвате неравностите и препятствията. Девите трябва да заобикалят дори дребните камъчета по пътя си, за да не им пречат при постигане на целите. Зимата на 2020 година е подходяща за пътувания, а също и за покупка на ново жилище или кола.
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Дева
Ситуацията с финансите ще се „нажежи“ до краен предел, ако на време не се оправите с текущите проблеми. Ще ви измъчват дългове, кредити и дори дребните неуредици, много от които ще възникнат заради вашето нехайно отношение или мързел. Не се очакват нови източници на доходи, но все пак трябва да се стремите към такива. Ако приятел или колега ви предложат изгоден проект, не се отказвайте.
Възможно е положението с парите да бъде нееднозначно при Девите, които се занимават с бизнес. Вие ще вложите добра сума в стоки, а те може да се окажат некачествени. Естествено, продажбите ще намалеят и ще ви се наложи да вземете кредит. Оглеждайте се за нещо перспективно. Хороскопът за 2020 година съветва Девите да спестят за „черни дни“ това, което са изкарали с тежък труд. Без съмнение реализирайте плановете и внедрявайте идеите си в работата, за да постигнете добър резултат. Пролетта очаквайте прилив на творчески сили, а също и подкрепата на влиятелни личности. Ще ви помогнат да организирате лична изложба, а също и ще ви предложат сътрудничество зад граница.
В годината на Плъха ще имате възможност да осъществите стари проекти. И без излишна скромност, вие сте талант, не забравяйте да напомняте на себе си и на околните това. А през лятото Девите могат да отидат на море, да се попекат и да си починат. Няма да имате особени проблеми с парите. Не забравяйте за срещите с приятели и за развлеченията също не забравяйте.
На Девите, занимаващи се с комерсиална дейност, се препоръчва да бъдат внимателни с документите. Не е изключено много от документите вече да са извън срока на годност, а преоформянето им ще струва доста. Важно е да не си позволявате да бъдете своенравни и да проявявате излишни амбиции. Помнете, че от дребните дейности ще имате по-голяма полза през зимата, отколкото от огромния обем проекти в които безразсъдно сте се вкопчили.
Ако по-рано кариерните въпроси не са вълнували особено Девите, то в годината на Плъха, те само за това ще мислят, как да се издигнат на върха и да постигнат триумф. Но помнете, че този път не е лек, изпълнен е с падения и душевни терзания. Значи, трябва да предвидите всички плюсове и минуси, за да не започнете да се изкачвате по стълбицата и изведнъж да паднете в краката на конкурентите.
Личните желания, както и плановете за бъдещето, задръжте за себе си. Едва ли ще ви подкрепят тези, които по природа са меркантилни и недоброжелателни. И стойте по-далече от особи, с които някога сте имали много конфликти.
Хороскопът за 2020 година предсказва на Девите доста делови пътувания, важни срещи и конференции. Не забравяйте да си купите костюм, за да съответствате на образа на успешни и богати бизнесмени. Между другото, есента е възможно кардинално да смените сферата си на дейност. Не е изключено, от природен търговец, вие да се преродите в творческа и поетична личност.
Здравен хороскоп за 2020 година за Дева
Астрологичната прогноза за 2020 година предсказва за Девите отлично самочувствие, както физическо, така и психическо, но не трябва да забравяте за спорта и витамините. Дръжте под прицел енергийния баланс, закалявайте организма си и не пренебрегвайте хранителния режим. Може да ви се стори, че това са само приказки, но от тях ще зависи общото ви състояние.
Ако до този момент, Девите смятат, че гимнастика се прави само в детската градина, то това е голяма грешка. Обратно, след елементарните упражнения за крака, гръб и ръце може да усетите необичаен прилив на сили. Но не трябва да се напрягате в спортната зала до степен, че да ви изнасят от там. След тренировка, непременно, взимайте топъл душ и пийте витамини.
Хороскопът за 2020 година съветва Девите да бъдат позитивни, за да може депресията да забрави за тях. В рациона си добавете белтъчини, орехи, млечни продукти и плодови сокове. Лятото трябва да отидете в някой курорт, за да си починете добре и да се лекувате. И с диетата не се шегувайте, нека бъде щадяща, а не да прилича на издевателство над стомаха.

ВЕЗНИ

Хороскопът за 2020 година съветва Везните да акцентират вниманието си не само върху активната работа, но и върху вътрешното си състояние. Честите емоционални избухвания могат да нарушат тази хармония, която преобладава във всички сфери на живота. Проявете най-добрите си качества, оставете негативите в страни и не слагайте забрана на своите принципи. Освен това, не изпускайте от полезрението си любовните сигнали, особено, ако сте сами. В годината на Плъха може да срещнете „своя“ човек, с когото да поискате да вървите ръка за ръка през живота. През зимата са възможни изгодни предложения, финансови приходи и договори от комерсиален характер.
В началото на 2020 година, Везните истински ще се „разшетат“ в чужбина. Очакват се много делови пътувания, преговори и премествания. Не е изключена временна финансова криза, затова дори и кратката командировка може да ви донесе прилична сума. Важно е да наблюдавате случващото се, да приемате всичко с достойнство и без излишни амбиции. В личния живот няма да срещнете препятствия, отношенията ви ще бъдат устойчиви, все пак не са изключени спорове с избраника/цата.

Особено, заради бита, а също и заради постоянната ви служебна заетост.
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Везните да обобщят всичко, което по-рано са направили. Това ще им помогне да създадат основа за бъдещи професионални победи. Не задържайте идеите за себе си, внедрявайте ги в нови проекти и щедро ги споделяйте с колегите. Семейните Везни ще се окажат лидери, защото ще успеят да решат всички домашни и имуществени въпроси едновременно. Ергените имат възможност, в годината на Плъха, да се запознаят с интересен и симпатичен партньор/ интересна и симпатична партньорка. Но разговорите за сватба и купуване на дом ще останат за следващата година.
Есента предстои да набележите редица задачи за себе си, от които ще зависи материалното ви положение. Отначало преценете своите сили и възможности, а след това планирайте бюджета. Ноември е подходящ за пътешествия, затова смело напишете заявлението за отпуска, именно за този месец. Физическото ви здраве е на добро ниво, но нервите ви леко „се клатят“. Обърнете се към психолог, ако не можете сами да се справите с депресията.
Какво очаква Везните през всеки месец на 2020 година
Везните трябва спокойно да преживеят януари, да не се суетят и да не нервничат. Ярки промени, важни преговори, запознанства и укрепване на авторитета – всичко това ви очаква през февруари 2020. През март трябва да съберете цялата си воля и да станете по-отговорни в работата. Април ще се запомни с конфликти и спорове, ако бъдете прекалено взискателни към хората. През май си починете пълноценно и се абстрахирайте от проблемите. През юни, Везните трябва да отделят време за себе си, да си направят планове за бъдещето. Юли е подходящ за размисли, мечти и почивка. През август трябва да продължите работата, а също и да се изолирате от конкурентите. През септември 2020, Везните трябва да станат по-целеустремени и енергични в действията си. Ноември е тревожен и труден месец, не прекалявайте с амбициите. През декември ще успеете да си „вземете своето“ и дори да изпреварите по-опитните сътрудници.
Хороскоп за любовта и семейството за Везни за 2020 година
Везните, в годината на Плъха, ще бъдат изпълнени с фантазии, затова ще започнат усърдно да търсят партньор/ка, който/която би им помогнал/а да реализират желанията си. Но помнете, че вашите експерименти могат да се окажат прекалено експресивни за някого. Бъдете внимателни, не давайте воля на страстите, когато са неуместни. Ако искате да срещнете надеждна и умна половинка, по-често ходете на културни мероприятия, а не по барове и кафета. Развлеченията с приятели планирайте за време, когато това няма да навреди на основната ви дейност, а също и на здравето.
Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година предсказва на Везните стабилни и щастливи отношения със съпруга/та. Дори и да има конфликти, те ще бъдат заради дребни неуредици или по повод възпитанието на децата. Постарайте се да прекарвате повече време насаме с партньора/ката, за да не ви пречи никой да разговаряте и да си почивате. С роднините не е желателно да се карате, за да не се налага по-късно да се самообвинявате за грубите си изявления, по техен адрес, или за неуместните си действия. Трепетният, по отношение на любовта, Плъх, съветва Везните да се съсредоточат върху вътрешните си инстинкти. Без съдействието на интуицията ще ви бъде трудно да оправите личния си живот.
Влюбените Везни ще се окажат на върха на щастието и взаимното разбирателство, за което отдавна са мечтали. Може свободно да проявявате своята нежност и чувствата си, но е важно, до вас да бъде именно човека, с когото ви е комфортно и ви е приятно да общувате. Любовта може да не избухне веднага, не бързайте! Още повече, че приятелските отношения ще се окажат много по-необходими за вас през 2020 година.
Хороскопът за 2020 година предсказва на Везните много домашни проблеми и грижи за възрастни роднини. От пролетта до есента ви предстои да се занимавате с дела, които по-рано не са ви засягали. Но няма какво да правите, защото това са ви близки хора. Не е изключен ремонт, преместване в друго жилище и покупка на нови мебели. Предварително разработете финансовата схема, за да не се окажете на „минус“. И се постарайте да минете без кредити и дългове.
Лятото непременно отидете на море, за да си починете добре и да поправите здравето си.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Везни
Мъжете Везни ще се окажат в много изгодно положение в годината на Плъха, ако спрат да тичат от едната месторабота на другата. Трябва да се ориентирате към нещо постоянно, да повишите квалификацията си и да постигнете успех. В личната сфера няма да имате поводи да скучаете и да тъгувате, защото ще има много обожателки наоколо. При това, всички ще бъдат симпатични и емоционални, единствено остава да направите избор.
Хороскопът за 2020 година обещава на мъжете Везни съдбовна среща. Независимо от това, че вие ще работите от сутрин до вечер, все пак ще намерите време за срещи и развлечения, особено, ако внимателно планирате графика и не си седите у дома уикендите. Везните е добре да си вземат отпуската в края на лятото и да заминат в чужбина, на някое екзотично море. И забравете за деловите позвънявания и разговори, ако сте заедно с любимия човек.
Хороскоп за 2020 година за жените Везни
Жените Везни, в годината на Плъха, трябва спешно да се заемат с външния си вид, който ще играе голяма роля във всички сфери на живота. Дори в работата са започнали да ви гледат „изпод вежди“. Кога за последен път сте сменяли цвета на косата си, гардероба или сте посещавали козметик? И така, трябва да се заобичате и да се погрижите за себе си, за да станете по-самоуверени и привлекателни.
Хороскопът предсказва на жените Везни кариерно израстване, но не така стремително, както би им се искало. Скок напред непременно ще има, ако не забавите оборотите. Голяма част от времето, както и от мислите ви, ще бъдат заети от любовен роман, който е започнал в началото на лятото. Но това не е повод да захвърлите работата си или да забравите за битовите проблеми. Отделяйте внимание при оформянето на документи, а също и за дреболиите, за да бъдете по-стегнати и надеждни в бизнес-сътрудничеството.
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Везни
„Както работите, така и ще ядете!“ През 2020 година, Везните трябва да се придържат към това правило. Още повече, че сферата им на дейност ще бъде широка и ще има накъде да се разгърнат. А с и талант ще блеснат, което ще се окаже важно за творческите проекти. Парите няма да потекат като река, ако ги заработвате по нечестен път. Бягайте от авантюрите и машинациите, буквално като от огън. Погрижете се за своя портфейл, ако тръгнете на дълго пътуване, а също и чрез подписването на дългосрочни договори.
Хороскопът за 2020 година съветва Везните да си намерят още една работа, за да балансират приходите и разходите. Бюджетът ще куца от време на време, но вие ще се „задържате над водата“. Възможни са големи харчове за дома и семейството, а също и за лечение през пролетта. Годината на Плъха ще бъде стабилна във финансово отношение, но това не е повод да изоставите това, което вече сте започнали. Самостоятелно решавайте всички проблеми, разплащайте се с дълговете си и претегляйте всички „за“ и „против“.
В летния сезон, Везните трябва да се въоръжат с търпение и да не се паникьосват заради всяко похарчено левче. Не е изключена материална помощ от близък приятел или роднина, а също и значителен бонус. През 2020 година ще получите изгодно предложение от влиятелен човек, с когото някога сте работили над проект. Да започнете собствен бизнес не е лесно, но, ако имате заложби за това, не се отказвайте!
Астрологичната прогноза за 2020 година съветва да забравите за хазартните игри и мошеничеството. Едва ли ще успеете да победите тези, които вече години се занимават с такива действия, затова се контролирайте! Трябва много внимателно да планирате вложенията. Всяка неправилна крачка може да снижи самооценката ви и да доведе до сериозни загуби в годината на Плъха.
Хороскопът за 2020 година обещава на Везните удачен период в бизнеса. Най-накрая всичко, което сте планирали по-рано, ще започне да се осъществява. По-точно, ще започне да се реализира, благодарение на вашето усърдие и разумно влагане на средства. Много задължения ще легнат на плещите ви през пролетта, ако заемете длъжността на началника. Но това ще бъдат временни затруднения, които ще отминат, затова пък кариерата и финансовото ви положение ще се подредят.
В годината Плъха, Везните ще имат много възможности да заминат на работа зад граница. Ако по пътя ви се появят препятствия, те ще бъдат само от психологически характер. На роднините ще им бъде трудно да се разделят с вас, дори и за половин месец. А през есента и зимата на 2020 година ще се появи човек, с когото ще решите да свържете съдбата си. И не само емоционално, но и в делово отношение. Вие ще се разбирате един друг от половин дума, ще се доверявате и ще създавате интересни проекти.
Здравен хороскоп за 2020 година за Везни
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Везните да се „въоръжат“ с витамини и с позитивизъм, за да избегнат сериозните проблеми със здравето. Ако разбирате, че имунитетът ви е снижен, по-добре си направете противогрипна ваксина. Иначе ще попаднете в болница, а и ще се „възнаградите“ с многобройни усложнения.
Везните трябва да закаляват организма си, за да укрепят здравето. Това може да стане с помощта на водни процедури, слънчеви бани и сутрешен крос. Колкото по-високо е енергийното ви ниво, толкова по-далече от вас ще стоят болестите. И по-често излизайте сред природата, на риба или за гъби, важно е да сте в гората. Ако е възможно да си купите или да си постоите дом далече от шумния град, хванете с двете си ръце за това.
Астрологичната прогноза съветва Везните да отделят особено внимание на състоянието на бъбреците, пикочо-половата система и сърцето. Възможно е да се вдига кръвното ви налягане и то не на шега, затова вземете мерки и нужните хапчета. И помнете, че всички болести са от нерви и от психическо претоварване. Значи, усмихвайте се повече и гледайте оптимистично на трудностите. Всичко ще отмине, а, ако се стигне до лечение, това може да продължи дълго.
В годината на Плъха за Везните ще бъде полезно да ходят в спортната зала и да плуват в басейн. Особено, ако страдат от проблеми в гръбначния стълб или са натрупали излишни килограми. Никой освен вас няма да ви помогне. Храненето трябва да бъде с режим, а и с по-малко калории.

СКОРПИОН

Хороскопът за 2020 година съветва Скорпионите да оставят своите убеждения и да станат по-съобразителни в общуването с другите. И така, разбираме, че вие сте честни и упорити при достигането на целите си, личности, но не трябва да „отивате твърде надалече“. Затова пък, във финансовата сфера може да проявите настойчивост, ако конкурентите сериозно се активират и започнат да печелят добре. Не са изключени чести командировки, нови бизнес проекти и запознанства с влиятелни хора. Търсете вдъхновение в неща, които ще ви позволят да разкриете богатия си потенциал.
В началото на годината на Плъха не пречи да забавите леко темпото, както на работата, така и на мислите си. Бъдете леки, буквално като летен бриз, тогава ще постигнете повече. В любовта, Скорпионите са безумно темпераменти, но не трябва да забравят да бъдат здравомислещи и тактични. Ако започнете роман, постарайте се да се покажете от към най-добрата си страна. Не се страхувайте да се покажете прекалено сантиментални, още повече, че не ви заплашва нито критика, нито отказ.

Много ще организират сватбено тържество през пролетта на 2020 година. Ще се наложи да „препускате“ из града, за да намерите добрия ресторант.
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Скорпионите да планират предварително лятната си отпуска. Разбира се, отпуската е нещо приятно, но по-добре да го организирате до най-дребните детайли. И се погрижете за финансите, за да не може нищо да попречи на пътуването ви. Отнасяйте се внимателно към новите запознанства, не се поддавайте на тези, които се стремят да ви командват. Още повече, че такова поведение, изобщо, не е в характера на Скорпионите.
Годината на Плъха ще се окаже трудна по отношение на здравето, ще се наложи редовно да укрепвате имунитета си и да спазвате хранителен режим. Ако сте натрупали излишни килограми, откажете се от калоричната храна. Скорпионите трябва да станат по-строги към себе си и да се откажат от вредните си навици, а също и да започнат занимания със спорт. Могат да разчитат на подкрепата на приятели, но основната тежест на задачите и грижите ще бъдат ваши. Особено в битовата и в юридическата сфера. Стабилизирайте материалната ситуация, за да се чувствате уверени и оптимисти.
Какво очаква Скорпионите през всеки месец на 2020 година
Ако през януари, Скорпионите повярват в себе си и не изгубят оптимизма си, ще постигнат много. През февруари 2020 трябва да станат по-събрани и балансирани. През март ще се нуждаят от порция обаяние и чувство за хумор. Заемете се с външния си вид и със здравето си. Не снижавайте работното темпо през април, акцентирайте върху грешките. През май трябва да укрепвате отношенията с приятелите и бизнес-партньорите. Юни е идеално време за учене, за повишаване на квалификацията и за командировки. През юли, Скорпионите ги очакват промени в личния живот, кариерата и финансите. През август ще се наложи да се въоръжите с търпение и да станете позитивни. Септември е месец за решаване на трудни проблеми. Вие ще разберете, че няма нищо невъзможно. Октомври 2020 е най-трудния период в годината, затова не се отпускайте морално. Затова пък, през ноември, Скорпионите ще успеят да преодолеят и преработят много дела и да се „изстрелят“ напред. Декември използвайте за добри цели, купувайте подаръци, развличайте се и завързвайте романтични запознанства.
Хороскоп за любовта и семейството за 2020 година за Скорпион
Ако през миналата година Скорпионите са били настроени против семейния живот, а още повече, против децата, то сега рязко ще променят своите възгледи и принципи. На вас са ви омръзнали мимолетните романи и флиртове, искате хармония и истинска любов. Възможно е в края на пролетта да срещнете човек, който ще грабне сърцето ви. Ще се появи усещане, че именно него сте търсили през целия си живот. Сега първостепенната ви задача е да запазите отношенията и да не разпилеете романтиката. Хороскопът обещава на Скорпионите много положителни емоции и мащабни събития, които ще повлияят благоприятно на личната сфера.
В годината на Плъха, при семейните Скорпиони, отношенията между партньорите ще бъдат чудесни. В краен случай, поводите за разправии ще бъдат минимални. Но не трябва да се отпускате и да демонстрирате своето лидерство където трябва, и където не трябва. Страстта към съпруга/та ще избухне с нова сила, особено, ако често излизате сред природата, ходите на кино или театър, а също и експериментирате в леглото.
В края на есента при Скорпионите ще дойдат гости отдалече. Добре е за този период да си вземете отпуска, за да не може гостуването да ви пречи на работата. Самотните хора трябва сериозно да се отнасят към личния си живот, за да направят запознанство. Ако вие, както и по-рано, се държите за „свободата си“, то така и ще си останете ергени/моми.
Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година предсказва на влюбените Скорпиони несвойствени за тях душевни терзания и мъки. Струва ви се, че всичко е безоблачно и добро, но на душата ви е неспокойно. Обърнете се за съвет към вътрешния си глас, не към приятелите. Възможно е ревност да руши отношенията, а вие упорито се опитвате да не я забелязвате. Желателно е да посетите психолог или да почете специализирана литература, ако искате да запазите чувствата искрени.
Лятото и есента ще се появи желание да захвърлите всичко, от раз, и да заминете надалече. Какво пък, вие добре сте поработили, а избраникът/цата с нетърпение очаква да го/я поканите на пътешествие. Изберете пясък, море …
Хороскоп за 2020 година за мъжете Скорпиони
Хороскопът за 2020 година съветва мъжете Скорпиони да бъдат упорити при достигането на целите, иначе други с лекота ще ги реализират. А завистта и негодуванието от ваша страна могат да послужат за повод за сериозни конфликти. По-малко се вглеждайте в миналото, бъдете по-уверени и намирайте нови пътища за професионално развитие. Не се потискайте в годината на Плъха, защото това може да снижи самооценката ви и да сведе до нулата активната ви дейност.
Мъжете Скорпиони, които все още не са създали здрави любовни отношения, не трябва да съжаляват. Още пролетта или в края на лятото ще срещнете „единствената, любима“ жена, с която ще завържете красив роман. Отношенията ви ще се развиват в духа на класиката, ако през 2020 година се отправите на пътешествие, заедно, по Европа. Съвместната почивка, както и романтичните изненади ще укрепят за дълго връзката ви.
Хороскоп за 2020 година за жените Скорпиони
Хороскопът за 2020 година препоръчва на жените Скорпиони да проявяват творчески таланти, по-често да посещават културни мероприятия и да бъдат в духа на времето. Не нагнетявайте обстановката с собствената си мистериозност, в годината на Плъха тя няма да ви отива. Обратно, бъдете максимално открити в комуникацията с новите партньори, не се страхувайте да се покажете темпераментна, капризна и с ярък външен вид, дама.
Много оптимизъм ще бъде нужен на жените Скорпиони в работата. Възможно е да ви издигнат в длъжност, но за съжаление това няма да бъде най-доброто за вас. Финансовите проблеми ще бъдат шокиращи, но не трябва да губите равновесие. През 2020 г. ще има много възможности да останете „над водата“, както и да намерите нещо оригинално и доходно. Важно е да не тъпчете на едно място, да не се паникьосвате и да се срещате с повече хора.
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Скорпион
Ако през 2020 година, Скорпионите са „поели курс“ към финансово обогатяване, то едва ли мечтата им ще се реализира в пълна степен. Разбира се, без пари няма да останете, но и милиони няма да заработите. Ще имате много разходи, особено, ако сте решили да направите ремонт или да купите нещо голямо.
Хороскопът за 2020 година съветва Скорпионите да бъдат много внимателни през пролетта и есента, когато финансите мълниеносно ще изчезнат. Не забравяйте да бъдете практични и пестеливи, а също и да не влизате в дългове, дори ситуацията да се окаже критична. Най-добрият изход от положението е да си намерите допълнителна работа. В годината на Плъха има възможност да сключите договор, който да ви донесе стабилни приходи до края на декември.
Отлична подкрепа за стабилизиране на материалното положение ще бъде частният бизнес. Ако Скорпионите са силни в комерсиалните дела, няма от какво да се страхуват. Дори и да има загуби, те няма да бъдат значителни. През май и юни не са изключени големи печалби, но не трябва да се надявате единствено на късмета.
Звездите прогнозират благоприятна ситуация с парите, особено като се вземат предвид командировките. Но, и тук всичко ще зависи от това, с какви партньори ще започнете да си сътрудничите. Не се подвеждайте по обещанията, проверявайте всичко до най-дребните подробности. Ако имате възможност, намерете си спонсор, а също завържете отношения с влиятелни хора.
Есента на 2020 година е подходяща да вложите част от парите си в нещо, което вече многократно ви е носило доходи. Това може да бъде старо хоби или творчески проект. От това, колко ловко Скорпионите ще обърнат сделката, ще зависи финансовата ситуация до началото на зимата.
Хороскопът предсказва рязко излитане в кариерата, ако не се предавате, заради дребните затрудния. Обръщайте внимание на всичко, което ви обкръжава. Стойте по-далече от негативните личности. Полезно е да поемете част от тежестта на отговорностите, ако шефът ви повери нов, мащабен проект. Ръководството не напразно е избрало вас, оправдайте това високо доверие..
През пролетта на Скорпионите ще обещаят много, но ще получат минимално. В годината на Плъха е много лесно да се окажете в бройката на излъганите и отхвърлените, затова бъдете внимателни при общуването с хората. Дори приятелите, които ви предлагат сътрудничество, ще се покажат от най-неизгодната страна. Но тогава, най-накрая, вие ще разберете с кого да продължите по пътя и на кого да не обръщате внимание. Предстои ви тежка борба с конкурентите, при това, в навечерието на новогодишните празници.
Здравен хороскоп за 2020 година за Скорпион
Астрологичната прогноза за 2020 година съветва Скорпионите по-често да се вслушват в организма си, за да не пропуснат сигналите на заболяване, а и да започнат навреме лечението. Разбира се, вие не сте нехайни в това отношение, но, заради многото работа и развлечения, може да се окажете без сили. На първо място трябва да поставите правилното хранене, а също и спортните занимания. Здравословният начин на живот ще ви помогне да запазите вътрешния си баланс.
Ако в годината на Плъха, най-накрая не посетите зъболекарския кабинет, ще останете без зъби. Тук нямате варианти, затова намерете време и пари, за да блеснете с холивудската си усмивка. Уязвимите органи са стомахът, сърцето и черният дроб, затова Скорпионите трябва внимателно да следят тяхната работа. Желателно е да плувате, да се запишете на фитнес, а лятото да се печете на слънце.
Астрологичната прогноза препоръчва по-често да „изтръсквате“ негативната енергия. За целта ще ви бъдат от полза йогата, медитацията и дихателните упражнения. А, ако сте решили да укрепите психическото си здраве с помощта на народната медицина, то се обърнете към тези, които могат, наистина, да ви дадат полезни съвети. И, разбира се, вечер си лягайте рано.

СТРЕЛЕЦ

Финансовите проблеми ще вземат в плен Стрелците през 2020 година. Ще се наложи екстрено да поискате пари от някъде, това, особено, важи за тези, които имат семейство. Не е изключено да получите внезапно помощ от човек, от когото не сте очаквали такава голяма щедрост. Откажете се временно от развлеченията и подаръците, които сте планирали да купите. Не е изключено делово запознанство, след което много от делата ще потръгнат. Но не се опитвайте да сложите всичко в ред за чужда сметка. Не се отказвайте от дребните задачи, те ще се окажат перспективни.
Хороскопът за 2020 година обещава на Стрелците чести командировки, които ще им помогнат да решат старите си проблеми. По-добре е да снижите командния тон и претенциите си по отношение на близките. Само меко и ненатрапчиво ще можете да реализирате това, което е в мислите ви. Битовите въпроси ще ескалират, затова не забравяйте да ги решите в началото на годината на Плъха. От предишните ви романтични увлечения няма да остане и следа, ако погледнете реалистично човека, с когото сте започнали отношения.
През лятото на 2020 година ще се наложи да държите портфейла близо до себе си.

Не е изключена кражба посред бял ден, а също и машинации от страна на измамници и недоброжелатели. Внимание ще изисква психическото ви състояние, което означава, да се държите коректно и отстъпчиво с околните. Конфликтът, назряващ пролетта, може да прерасне в бурен скандал, бъдете сдържани в емоциите.
Хороскопът за 2020 година съветва Стрелците да забавят оборотите, за да не избутат от пътя си онова, което води до печалби. Вие отдавна искате да живеете комфортно и спокойно, затова ще положите всички усилия за постигане на целите си, без натиск и агресия. Хармонични отношения се очакват в семейната сфера, особено, ако спрете да критикувате партньора/ката си по всеки повод. Погледнете се от страни, за да видите реално картината на случващото се.
В края на годината на Плъха, Стрелците ще имат много планове, но ще им бъде трудно да ги внедрят в работата си. Особено, ако се окажат във властта на корист и завист. Възможно е счупване на битова техника, ремонт на колата и преместване в ново жилище. Но, ако всичко това премине достойно, то грешките и проблемите ще бъдат минимални.
Какво очаква Стрелците през всеки месец на 2020 година
Не преследвайте всичко ново и изгодно, перспективите сами ще намерят Стрелците през януари. През февруари трябва уверено да се движите напред, да разширявате кръгозора си и да учите. Март 2020 година е подходящ за проява на загриженост и изглаждане на взаимоотношенията с роднините. През април бързо решавайте проблемите. Май ще се окаже продуктивен месец, ако не забравяте дори за дребната работа. През юни по-малко спорете и доказвайте своето мнение. Юли ще бъде труден, във финансово отношение, месец, затова всичките ви мисли ще бъдат ангажирани със сметките. През август ситуацията ще се нормализира, а през септември 2020 година, Стрелците ще постигнат стабилност в материалната сфера. Бъдете внимателни и избягвайте конфликтите през октомври. През ноември е най-добре да работите колективно, за да усетите надеждното рамо на съмишлениците си. Декември е месец на конкретиката в отношенията и строгата дисциплина.
Хороскоп за любовта и семейството за Стрелец за 2020 година
Истинска главоблъсканица очаква Стрелците в любовната сфера. Тук и страстта, и размисълът, и сапунената опера ще бъдат с продължение. Странно, но вие ще попаднете в такава плетеница, че изходът от нея ще бъде само един – да си отидете по „английски“. Благородството никога не е излизало от мода, затова се дръжте като герой в отношенията си с избраника/цата. На много ще им се наложи истински да се борят за своето щастие, за да запазят чувствата и да не намалят авторитета си. Хороскопът за любовта за 2020 година предсказва на самотните Стрелци среща с човек, когото от много години са рисували в мечтите си.
На Стрелците, които имат семейство, може само да им се съчувства. Бури, конфликти и битови проблеми, реално, ще ви хванат за гърлото. При това в най-неподходящия момент. Разногласията със съпруга/та, както и с роднините, ще бъдат на финансова почва. Ще ви се струва, че вие работите като пчеличка, а резултатът е нулев. Но не трябва да се ядосвате прекалено, просто трябва да се вземете в ръце и да се въоръжите с търпение. Всичко ще се получи, но не веднага, обяснете това на близките си. Но с тон, с който те ще приемат вашите доводи без да се обиждат.
Хороскопът съветва самотните по-често да бъдат в компании, да излизат сред природата и да посещават мероприятия. Ще имате много впечатления от видяното и чутото, но внимателно филтрирайте разговорите. Възможна е неочаквана среща с предишен любим/предишна любима, които ще пуснат в ход цялото си обаяние. Не разказвайте на всички поред за новия си роман, нека остане в тайна. В годината на Плъха, много Стрелци, най-накрая, ще вдигнат сватба, а също ще планират преместване в друг град.
Някои очакват приятно събитие в живота, раждането на дете. Вие сте били готови морално за такъв обрат на съдбата, но финансите ще ви подведат. Стрелците, по натура, са семейни - предани и оптимистични, но понякога прибързват със заключенията и взимането на решения. Ако през 2020 година ви е трудно да се определите в нещо, то поискайте помощ от роднините. Желателно от тези, които са по-опитни и мъдри. А лятото отидете на почивка на море, за да се разсеете от работните проблеми и да заздравите физическото си състояние.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Стрелци
Хороскопът за 2020 година съветва мъжете Стрелци да се придържат към простичките жизнени правила: „не бързайте, иначе ще закъснеете!“ Действително, така може да се случи, ако вие започнете да се вкопчвате във всичко поред и да забравите за елементарните предпазни мерки. Бъдете много внимателни в делата и във финансите си. В годината на Плъха трябва да се обучавате, между другото, запишете се и за шофьорски курсове. От новите запознанства по-добре се откажете, и без това имате много приятели.
Пътуванията по-добре планирайте за края на август и декември, за да можете да си починете пълноценно и да съберете сили. През 2020 година, физическите натоварвания могат да изкарат мъжете Стрелци от пътя им. По натура сте активни, дори арогантни личности, но сега трябва да се въздържате от това, което по-рано ви е зареждало с енергия. Решавайте стремително личните и битовите проблеми, а също не драматизирайте ситуациите в семейния живот. Всичко ще бъде така, както е нужно.
Хороскоп за 2020 година за жените Стрелци
Хороскопът за 2020 година обещава на жените Стрелци много ярки впечатления и събития в живота. Във всеки сезон ще намирате нещо неординарно и вдъхновяващо ви за смели решения. Но не се доверявайте само на знаците на съдбата, творете я сами! Тези, които се опитват да оправят личния си живот, трябва напълно да променят поведението си. Инициативност и доза наивност няма да попречат, ако искате да завоювате сърцето на мъжа, когото харесвате.
В работата бъдете настоятелни, не забравяйте за собствените си таланти и опит. Ако имате възможност да надминете колегите си при изпълнението на проектите, тогава направете го! Обърнете внимание, че лесно могат да ви седнат на врата тези, които са прекалено мързеливи, за да правят собствен бизнес. През 2020 година, жените Стрелци трябва сериозно да се заемат с външния си вид. Привлекателността е не само в добре поддържаното лице и стройната фигура, но и в навиците, интелигентността и способността да се представяте достойно във всяка компания.
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Стрелец
Стрелците не са свикнали да броят всяко левче и да треперят над парите си, затова всички заработени пари веднага отиват по предназначение. Или за пътешествия, развлечения и любимото хоби. Естествено, такова отношение към парите може да ви доведе до криза, затова бъдете пестеливи. Хороскопът за 2020 година предсказва на Стрелците стабилност в материално отношение, но не могат да се очакват високи доходи. Пролетта и лятото ще се наложи доста да се поизпотите, за да получите толкова, колкото сте планирали. Ако интуицията ви подсказва къде е скрито съкровището, тогава й се доверете напълно. Ще получавате допълнителни доходи, но не големи.
На Стрелците, в годината на Плъха, им предстои да напишат своя бюджет, с най-големи подробности. Вие особено харесвате касичката, която приятел ви е подарил за рождения ден. Именно в нея ще прибирате всички свои пари, за да може есента добре да си починете. Много ще зависи от вашата практичност, която проявявате в покупките. В кошницата отива само нужното. Тази тактика ще бъде особено полезна от май до ноември, както прогнозира хороскопът за 2020 година за Стрелец.
На тези, които имат собствен бизнес, еднозначно ще им провърви. Вие вече сте вложили доста, сега ще жънете прилично. Съберете силите си и напред! Деловите пътувания, както и сключването на сделки, ще доведат до прекрасни резултати. Доходите, получени от услугите и продажбата на стоки, ще отидат за дома, ремонта и разширяването на бизнеса ви.
Лятото на 2020 година, на Стрелците ще им предложат изгоден проект. Ако подходите към него творчески и с вдъхновение, то ще можете да изпреварите конкурентите. Внимателно подписвайте договорите, за да бъде изрядна документацията ви. Финансовата ситуация, която ще се развие през есента, няма да бъде толкова критична, колкото си я представяхте. Но е рано да се отпускате, обмислете добре действията си, до най-дребните детайли.
Стрелците са кариеристи в живота, но също така са и авантюристи, което лесно може да разклати репутацията им. Ако искате да се измъкнете напред, ще ви трябват не само влиятелни връзки и очарователна усмивка, но и обновление на знанията. Пролетта и есента са много подходящи за учене, затова без съмнение се запишете. Хороскопът за 2020 година препоръчва на Стрелците да подхождат внимателно към професионалната сфера, както и да бъдат разумни, когато предлагат дългосрочно сътрудничество. Никого не изблъсквайте с лакти, бъдете честно и искрени дори с конкурентите.
Годината на Плъха ще позволи на Стрелците да открият необикновени и ярки качества на характера си. Няма да остане и следа от скромността и изолираността ви, ако поискате да изразите мнението си сред колегите или да предложите нов проект на началството. Вие наистина ще се представяте гениално на съвещанията, ще пътувате в командировки и ще подпишете договор за добра сума. Но, за да запазите всичко това през 2020 г., ще ви се наложи да оставите зад себе си своите принципи, тщеславието и потребителските си инстинкти.
Здравен хороскоп за 2020 година за Стрелец
Хороскопът за 2020 година съветва Стрелците да закаляват организма си по всяко време и във всякакви условия. Ако сте решили сутрин да тичате, не обръщайте внимание дали е студено и дали вали дъжд. От вашето усърдие и настойчивост ще зависи общото ви самочувствие. По-малко стойте на компютъра, плувайте, занимавайте се със спорт и укрепвайте нервната система. Не е нужно да завиждате на тези, които изглеждат като модели. Вие също може да изглеждате чудесно.
Дишайте чист въздух, отървете се от негативизма и ще усещате подем. При всяка възможност избирайте да бъдете в лоното на природата, в гората или на реката. Има много начини да изгоните депресията и да избегнете болестите, използвайте поне половината от тях за собственото си благо. На Стрелците, в годината на Плъха, ще им помогнат народните средства, ако ги приемат правилно и по назначение на специалист.
Лятото е създадено за почивка, за печене на слънце и за къпане, нали? Значи, взимайте отпуската и тичайте към морето. Хороскопът за 2020 година препоръчва на Стрелците да си вземат бележка за всичко, което ще им помогне да създадат комфорт в душата и да подобрят здравето си. И не забравяйте за храненето, за да не се налага след това да лекувате стомаха или червата.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Козирозите цял калейдоскоп от емоции, събития и неочаквани обрати на съдбата. Но не трябва да разчитат, че всичко ще премине гладко и цветно. Ще се наложи доста да поработите, за да получите приятни бонуси и подаръци. При това, и над своя вътрешен свят, също. Очаквайте многобройни срещи със стари приятели и нови запознанства. В годината на Плъха не са изключени моменти, от които, наистина, ще ви се иска да избягате и то през глава. Но Козирозите са силни, затова ще успеят да се справят с всички трудности, които ще срещнат на жизнения си път.
В началото на 2020 година, нагоре, ще тръгне професионалната сфера, а също и финансовата ситуация. Козирозите ще имат възможност да подпишат изгоден и дългосрочен договор, но не трябва да се надяват, че след половин месец ще получат и доходи. За съжаление, това е доста труден процес, затова трябва да разчитат на всичко, което са спестили и на допълнителна заработка. В личния живот всичко ще протече като в саркастичен разказ за убедени романтици.

Не се опитвайте да променяте обстоятелствата, всичко ще мине без вашето участие.

КОЗИРОГ

Хороскопът за 2020 година обещава на Козирозите наситен летен и есенен период. Почивка, развлечения, отпуска и любовни вълнения – всичко ще се смени в едно. Важното е, че няма да ви е скучно, смело взимайте решения за всичко. Плъхът не ви съветва да забравяте за работата, иначе ще загубите работния си потенциал и ще снижите авторитета си. В семейството ще цари пълна хармония и взаимно разбирателство, макар че няма да минете без дребни спорове и разправии. Нещо се е „закучило“? Потърсете нови начини да се измъкнете от проблемите.
През декември всички мисли ще бъдат за това, да намерите източник на допълнителни доходи. Ако сте планирали всичко внимателно, а не се лутате между миналото и бъдещето, всичко ще ви се получи чудесно. Ефектът от реализацията на целите ще бъде потресаващ. Само не разпилявайте този оптимизъм, с който всичко е започнало така успешно. Колегите и началниците ще се вслушват във вас с отворена уста.
Какво очаква Козирозите през всеки месец от 2020 година
През януари, Козирозите трябва да бъдат решителни и стремителни в професионалните дела. През февруари, на първо място трябва да бъдат дисциплината, вярата в доброто и отговорността. Март ще ви помогне да разрешите най-трудните задачи. Месецът ще бъде чудесен за любов и приятелски отношения. През април 2020, чувствата ще „затъмнят“ разума, което е напълно обяснимо, дошла е пролетта. През май ви предстои много да работите, да пътувате и да сключвате сделки. Съдбата ще ви възнагради по заслуги през юни, но само усърдните и търпеливите. През юли се очакват доста разногласия и разправии, затова въдете сдържани. Август е труден месец в психологически план. Необходимо е по-често да отстъпвате на хората и да се вслушвате в интуицията си. През септември, Козирозите трябва да определят към какво се стремят. През октомври 2020 ще се сблъскате с проблеми и неразбиране от страна на близките. Ноември е месец на просветление, както на разума, така и в любовните отношения. През декември ще бъде добре Козирозите да обобщят всичко, което са направили и постигнали в живота.
Хороскоп на любовта и семейството за Козирозите през 2020 година
Астрологичната прогноза за 2020 година предсказва на Козирозите много драматични моменти в личния живот. Ще искате всичко, което ще вълнува чувствата ви и ще премахне скуката. Но за това е необходимо сами да тръгнете по друг път на отношения, както и да се отървете от подтиснатото си душевно състояние. За да направите ярко впечатление на избраника/цата си, трябва да бъдете по-романтични и да не пестите изненадите. В годината на Плъха, Козирозите имат всички шансове за щастлив живот, но е важно да разгледате всички основни моменти и да не бъдете лекомислени.
През 2020 година ще се променят приоритетите и потребностите при самотните Козирози.
Не е нужно още на първата среща да проявявате бурни емоции, това няма да ви спаси от разочарования. Проявявайте великодушие и искреност, за да постигнете хармония в отношенията. Движещата сила в годината на Плъха не са амбициите, а примиряването с обстоятелствата.
Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година препоръчва на семейните Козирози да радват и изненадват съпруга/та си, а не да ги разстройват напразно. Вие, по природа, сте сдържани и реалистични хора, не променяйте позициите. Ако разкриете красотата на душата си и спрете с вашата подозрителност, отношенията ви ще станат по-устойчиви. Дайте воля на фантазиите в интимната сфера, иначе ще затънете в рутина и еднообразие. И не завиждайте на двойките, при които царят мир и спокойствие. Всичко зависи от вас и от това, колко често „поливате“ цветето на своята любов.
През пролетта на 2020 година, семейните Козирози ги очаква попълнение в семейството. Ще се наложи сериозно да помислите за ново жилище и търсене на допълнителна работа. Но не се задълбочавайте само в битовите въпроси. Спомняйте си с какво са започнали вашите отношения. Лятото не е изключено пътуване до морето, строителство на вила и гостуване на далечни роднини. Ако планирате всичко това, по-лесно ще преживеете финансовите затруднения.
Самотните Козирози ще се завъртят във вихър на неудържими страсти. Ще срещнете човек, с който ще поискате да вървите заедно по живота. Това ще се случи далече от дома, когато сте на пътешествие или в командировка. Искрата ще избухне моментално, озарявайки вашата чувственост. Хороскопът за любовта и семейството съветва Козирозите да бъдат разумни, за да не се удавят в илюзиите си. Доверете се на сърцето си. То непременно ще ви отведе в посоката, която ще ви помогне да запазите отношенията си.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Козирози
Астрологичната прогноза обещава на мъжете Козирози творчески и лични успехи, които ще повишат самооценката им. Вие ще се окажете на върха на кариерата, а също и смело ще вземете някакво важно решение за живота си. Професионалните заслуги са „на лице“, очаквайте повишения в службата. За съжаление, ще се наложи да търпите съперничеството и погледите на завистниците, но и това ще успеете да преодолеете. По-често си почивайте, но не с уиски в ръката, а културно или сред природата. В годината на Плъха не са изключени съдбовни срещи и дълги командировки.
На мъжете Козирози им предстои често да посещават масови мероприятия, където ще „завържат“ интересни запознанства. Някои от тях ще се окажат перспективни, затова не се страхувайте да проявявате инициатива и таланти. Отношенията с любимата жена могат да се усложнят, особено, ако игнорирате нейните откровения и забравяте за елементарното ухажване. Периодично ще избухват конфликти, старайте се всячески да ги неутрализирате.
Хороскоп за 2020 година за жените Козирози
Жените Козирози, в годината на Плъха, могат да се успокоят вътрешно и по-самоуверено да погледнат в бъдещето. Ще имате много стимули за успех и любов, затова скрийте комплексите си далече. Възможно е недоволство от вашата работа, от страна на началника, но, ако станете по-гъвкави и отстъпчиви, напрежението ще отмине. Четете повече, ходете пеша и посещавайте културни мероприятия. Вие, по натура, сте поетични и естетични, а това означава, че ще намерите достойно приложение на своите таланти. Творческата работа непременно ще ви донесе доход.
Препоръчва се на жените Козирози, пролетта, да се „потопят“ в семейния живот, а не в работата. Разбира се, най-добре е всичко това да е хармонизирано, но ще се окаже трудна задача. Ще се наложи да избирате - или кариерата, или дома. Но помнете, ако преследвате славата и успеха, може да загубите благоразположението на близките. А и любимият мъж може да не разбере това „настървение“ за работа. Края на август и началото на октомври е идеално време за пътешествие с възможност за романтично запознанство.
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Козирог
Финансовият хороскоп обещава осезаеми приходи от пролетта до есента. Парите ще идват от най-различни източници. Само не забравяйте да пресмятате внимателно бюджета. Ако работите с вълнение, но без напрежение, ще можете да си стъпите здраво на краката. Материалното ви състояние няма да страда, но не трябва да забравяте, да бъдете пестеливи. Ако планирате големи покупки, нека това бъде в края на лятото. До този момент сметката ви ще бъде пълна, така че ще имате достатъчно средства за всичко - ваканция, пътуване в чужбина, обучение и покупки за домакинството.
Важно е да не влизате в дългове и да не взимате кредити. Козирозите, в годината на Плъха, са в състояние сами да се измъкнат от всяка, трудна, финансова ситуация. Ако чуете за промоции, тръгвайте по магазините! 2020 година не е подходяща за рискови начинания, затова не влагайте пари във всичко наред. И се опитайте да бъдете разумни, дори ръцете ви се протягат към нещо безумно скъпо. Но през зимата ще можете да си позволите повече от преди.
Хороскопът препоръчва на Козирозите да си намерят допълнителна работа. Тя може да бъде в друго направление на дейност. Спомняйте си за лечение, обучение и вещи за гардероба. Вие не сте на необитаем остров, а живеете в обществото. Значи, трябва да изглеждате съответстващо, да привличате внимание и да бъдете модно облечени.
Ако решите да направите основен ремонт, планирайте го за края на пролетта. През този период ще постъпват пари по сметката ви и ще получите помощ от роднините. По-добре се откажете от вложения в големи проекти.
Хороскопът обещава на Козирозите много работа. Ако пропуснете нещо или го пренебрегнете, то след това изобщо няма да успеете да го направите. Не оставяйте нищо за „след това“, довършвайте проектите и бъдете отговорни. Възможно е да изтекат сроковете на поставените задачи. И това, особено, ще се усети в края на пролетта или есента. Годината на Плъха е страхотен период за реализирането на комерсиални планове. Само бъдете внимателни с капиталовложенията, всичко пресмятайте! Началството ще ви прехвърли част от задълженията, постарайте се да приемете всичко с мила усмивка.
На Козирозите ще им се наложи да се придържат към колективната работа и сътрудничество с бизнес-партньори. Само редовно обсъждайте с колегите нюансите на работата, за да може сътрудничеството да протича в правилното русло и да не води до финансова катастрофа. В годината на Плъха, особен успех очаква Козирозите, които работят като финансисти, икономисти, хора на изкуството и шоу-бизнеса, педагози и лекари. Ако пред себе си поставите практичният подход, а също и активизирането на стари проекти, то видимо ще се издигнете нагоре в кариерата.
Здравен хороскоп за 2020 година за Козирог
Козирозите трябва да пазят черния и белия дроб. Нали разбирате намека? Трябва да се разделите с алкохола и с цигарите. Иначе ще се наложи да работите повече за лекарства, отколкото за нужните на семейството. Витамините, закаляващите процедури и физическите упражнения ще ви помогнат да се защитите от вирусните заболявания. Ако се заемете с всичко това, то успеете да избегнете грипа, хремата и много други, неприятни заболявания.
Стресовите ситуации, в годината на Плъха, могат да се отразят видимо на външността ви. Козирозите трябва по-малко да нервничат, да бъдат позитивни и да се научат да излизат от проблемите, по всякакви начини. Повярвайте в себе си и в своите сили, тогава ще успеете да се отървете от депресията. Хроничните заболявания ще напомнят за себе си в разгара на пролетта или есента. Взимайте бързи мерки.
Астрологичната прогноза препоръчва на Козирозите да оправят храненето, да ограничат мазнините, сладкото и соленото. Особено, ако усещате, че бъбреците реагират при приема на такава храна. В летния период бъдете много внимателни при къпането във водоеми. А и не трябва дълго да стоите на слънце. Може да се доверявате на народната медицина, но не до фанатизъм, все пак е добре да посещавате лекар. Иначе, усложненията ще се окажат много тежки.

ВОДОЛЕЙ

2020 година ще се окаже за Водолеите своеобразна платформа за минали грешки и проблеми. Ще се наложи да плащате кармични дългове, за да изглеждате, пред самите себе си, достойни. Предстои ви активно да се занимавате с личния си живот и с обществена дейност. Но от това, вие ще получите огромни плюсове и бонуси, които ще ви помогнат уверено да крачите в бъдещето. Хороскопът за 2020 година препоръчва на Водолеите да обърнат внимание на юридическите въпроси. Не си и помисляйте да се самоутвърждавате за чужда сметка, иначе сами ще попаднете в дълбока яма.
В годината на Плъха, чудесно ще се изградят взаимоотношенията с хора, с които ще се запознаете далече от дома. Благодарение на командировките и преговорите, Водолеите ще постигнат кариерни върхове. Не снижавайте темпото, бъдете в крак с развитието, действайте по нова схема. Енергията ще ви стига за всичко, но все пак не я пилейте за дреболии. В семейната сфера е необходимо максимално да се въздържате и да бъдете отговорни.

Не се отказвайте от своите задължения, решавайте битовите въпроси заедно с близките си роднини.
Хороскопът за 2020 година обещава на Водолеите специално вдъхновение и издигане през лятото. Вие ще успеете да очаровате всички, независимо от различните ви възгледи и недостатъчното внимание от страна на ухажорите. Съдбата ще ви се усмихне в сферата на финансите, ако проявите творчески способности и разчитате на спестяванията си. Ако чувствате, че вече не сте нужни на никого, ходете спокойни и горди. Не си струва да се унижавате и да просите това, което не могат да ви дадат. Водолеите ще имат хармонични отношения с човек, когото са обичали още в младостта си. Неочаквана среща се преобърне живота ви и ще постави всичко по своите места.
В края на годината на Плъха е най-добре да се откажете от презадоволеността и излишната самоувереност. Едва ли ще ви разберат, а още по-малко, едва ли ще ви приемат с всички минуси на характера. Ще се наложи на всяка крачка да доказвате своя професионализъм, самобитност и ярка натура. Водолеите не трябва да спират на постигнатото. Помнете, ако се успокоите вътрешно и започнете да мързелувате, ще загубите всичко. В преддверието на новогодишните празници бъдете особено внимателни на пътя, в бита и в общуването с близките. Не са изключени сериозни скандали и разправии.
Какво да очакват Водолеите през всеки месец на 2020 година
През януари на Водолеите ще им се наложи да пестят не само енергията, но и парите. Тази тактика ще ви бъде от полза през февруари 2020, когато силите и средствата ще бъдат използвани за перспективни дела. През март ще можете леко и бързо да решите трудни въпроси. Април е нееднозначен месец, мрачен и суетен. През май ще успеете да се реализирате в творчеството и да завържете романтични отношения. Ако в края на юни си „врете носа“ в чуждите дела, ще влезете в конфликти и ще усетите отпор. През юли на Водолеите им предстои да работят от сутрин до късно през нощта. А през август предстоят промени, но за съжаление не само желани и приятни. През септември може всичко внезапно да се промени, ако не преразгледате внимателно всички възможности за успех. Октомври 2020 е спокоен месец, затова можете да се оставите на течението и да не мислите за нищо. През ноември, Водолеите трябва да се включат активно в работа. Декември ще бъде отбелязан с положителна динамика във всички сфери на живота. Важно е да не се съмнявате в себе си и да правите планове за бъдещето.
Любов и семейство при Водолеите през 2020 година
Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година обещава на Водолеите интересен период в личния живот, от който можете да си вземете и ценен урок, и много приятни впечатления. Вие сте ефектни и оригинални в поведението си, но чувствеността ви постоянно се „крие зад кулисите“. Не трябва да се държите така, все едно никой не ви е нужен. Особено, ако често сами се заглеждате по симпатичните колеги или съседки. Бъдете искрени и честни в отношенията.
Годината на Плъха ще донесе на семейните Водолеи както радости, така и неприятни моменти в общуването с роднини. Понякога ще ви дразнят дреболии, но трябва да се вземете в ръце. Емоциите карат кръвта ви да кипи, но и разрушават топлите отношения. Не прекалявайте с изказванията, действията и критиките по адрес на любимия човек. Вие имате много достойнства, така че ги проявявайте щедро и ненатрапчиво. И не се намесвайте в това, което може да навреди на безупречната ви репутация в семейството.
Любовният хороскоп съветва самотните Водолеи да бъдат сдържани и по-самоуверени. Ако започнете роман, не трябва да разказвате за него, докато не видите конкретно развитие на отношенията. Разбира се, не трябва да се криете по тъмните улички от любопитни очи, но е рано да афиширате чувствата си пред хората. Ще ви бъде полезно да усмирите леко лидерските си качества и да бъдете равни с партньора/ката. Дайте воля на фантазиите и страстите си, за да внесете разнообразие в интимната сфера.
В годината на Плъха трябва да бъдете особено внимателни и меки с децата си, дори и да не ви слушат или да не приемат това, което усърдно им натрапвате. Постарайте се да намерите общ език с детето, заемете се с общо хоби и често се разхождайте в парка. Колкото по-активни и непосредствени бъдете в общуването, толкова повече ще укрепват отношенията ви. Стига сте се преуморявали от работа, намерете време за почивка и пътувания. При Водолеите ще се появят много възможности да вложат изгодно парите си: в семейството, в дома, в децата и за битовите въпроси.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Водолеи
Астрологичната прогноза за 2020 година съветва мъжете Водолеи по-малко да мечтаят и да летят в облаците, а да се спуснат на земята. В годината на Плъха ще са ви нужни повече реализъм и практицизъм. Стига толкова илюзии и фантазии, време е да се заемете за работа. При това, предложенията и ярките идеи ще бъдат много, важно е да не потънете в тях. В любовната история не търсете виновни и излишния „трети“. За съжаление, вие сами сте изпуснали своето щастие и сега ще си „гризете ноктите“. Но, ако подходите правилно към възникналата ситуация, а също и станете нежни и грижливи, то избраницата ще оцени това по заслуги.
Мъжете Водолеи няма да имат ни най-малките подозрения, че нещо не разбират или изпускат във финансовата сфера. Обратно, вие ще бъдете успешни и богати. Роднините ви обожават и всячески ви подкрепят в критичните моменти. Със здравето не се шегувайте, погрижете се добре за себе си. В разгара на пролетта и есента може да усетите проява на алергия, затова, непременно си направете тестове. Ежедневните проблеми решавайте незабавно, за да не се превърнат в голям „препъни камък“.
Хороскоп за 2020 година за жените Водолеи
Годината на Плъха може да бъде изживяна спокойно, но жените Водолеи не са научени да бъдат крехки и премерени. Вие постоянно тичате нанякъде, бързате и никого не искате да слушате. Ако така продължите, то вашият „влак“ със сигурност ще замине. А в любовната сфера, няма да го догоните. През 2020 година трябва внимателно да се погледнете от страни, за да се промените вътрешно и да завоювате целия свят. И не се съмнявайте, всичко ще се получи, ако вземете пример от колеги или приятели, които са постигнали всичко сами – с ум, квалификация и планиране.
Хороскопът за 2020 година препоръчва на жените Водолеи да бъдат рационални в покупките и искрени в действията си. Това са две неща, които можете да направите, за да станете по-силни и да получите това, което искате. Не бързайте с изводите, слушайте другите и променете имиджа си. Защото, за съжаление, той е безнадеждно остарял, а с такива древни принципи, прическа и гардероб, вие можете да живеете само в покрайнините на някое село. И така, напред към салоните за красота и голямото пазаруване! Не се безпокойте за финансовото положение, вие работите като пчелички. Това означава, че парите ще ви стигнат за всичко, дори и за пътуване зад граница в средата на лятото.
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Водолей
В годината на Плъха, на Водолеите ще им се наложи много и методично да работят, за да укрепят финансовото си положение. Покупките на лизинг, както и неголемите кредити ще ви помогнат да стабилизирате ситуацията, но не трябва да се отпускате. Ако някой от приятелите или колегите ви предложи съвместен бизнес или проект, съгласете се. Не се ядосвайте, ако не се получи веднага, затова пък лятото или есента ще успеете да спестите определена сума пари. Хороскопът за 2020 година обещава на Водолеите допълните доходи и бонуси за предишен труд. Повярвайте, няма да се окажете с празни джобове. Дори и дребните доходи ще ви носят радост, а и ще се увеличат към края на пролетта.
Водолеите трябва да се придържат само към целите си и да се откажат от всичко безперспективно. Помнете, че парите отиват при тези, които ги обичат. Разбира се, не до степен, че да кътате всяко левче и да спестявате от грижите за близките си. 2020 година е подходяща за сключване на международни договори, командировки и постигане на цели. Ще получите такава награда, че можете да се отпуснете и цялото лято да не мислите за нищо. Но, за да се случи това, трябва да израснете професионално, а също и да не се отдалечавате от работните си задължения нито за минута.
Звездите предсказват незначителни проблеми с получаването на пари. Това може да се случи в началото на есента или зимата, когато ще решите да си почивате на лаврите. Това е безразсъдно, сами се подканяйте за работа, за да не загубите всичко, което сте спестили. Стойте далече от инвестициите и рисковете! А, ако имате нужда от подкрепа, тогава се обърнете към най-близките си. Те не само ще ви подкрепят финансово, но и ще ви научат да пестите.
Хороскопът за 2020 година прогнозира за Водолеите благоприятен период в работата. Възможно е да се издигнете в длъжност, макар и не задълго. Началникът ще реши, че вие още не сте дорасли професионално. За вас ще бъде по-спокойно, ако се съгласите с него. В годината на Плъха, за вас е важно да учите, да посещавате семинари и курсове за повишаване на квалификацията. Опитът, разбира се, е добро нещо, но той може да не е подходящ за вашите нови и креативни проекти. Дръжте емоциите под контрол, за да не създавате конфликтни ситуации и да не се окажете без работа.
Бизнесмените, ако намерят надеждни партньори и влиятелни покровители, ще бъдат на гребена на вълната през 2020 година. Водолеите и сами са способни да постигнат много, но през пролетта „деловият им имунитет“ ще се снижи. Причини за това могат да станат лична драма, битови затруднения или състоянието на здравето. Ако имате възможност си намерете допълнителна работа в интернет или сменете специалността си, хванете се за тази възможност, която ви подава Съдбата.
Астрологичната прогноза за Водолеи предсказва нещо грандиозно и перспективно, но за това е необходимо да се отправите в дълга командировка. И внимателно попълвайте всички бланки, документи и отчети, за да не губите време за оправяне на грешките. А и оптимизмът ви ще бъде по-голям, особено по време на преговори, съвещания и запознанства с нови хора. Не е възможна кариера без конкуренти, помнете това. Значи, в годината на Плъха се постарайте да отбележите тези, които ви пречат да постигнете целите си.
Здравен хороскоп за 2020 година за Водолей
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Водолеите да анализират отношението си към собственото си здраве. Помнете, че никой, освен вас самите, не може да ви помогне, ако организмът ви предаде. Работете спокойно и с почивки, иначе ще си докарате много проблеми. Пълноценна почивка, изпълнена с културни мероприятия, ще ви позволи да погледнете позитивно на света и на възникващите обстоятелства.
Спортът и закаляването трябва да бъдат вписани в собствения ви график с червен маркер. Не трябва да се глезите с това, което вреди на стомаха, сърцето и черния дроб. Особено уязвима ще бъде пикочо-половата система. По-често измервайте кръвното си налягане, пийте успокоителни и не бъдете тъжни, ако в живота ви се появят „тъмни“ периоди. Не пречи, понякога, Водолеите да се „изключват“ от бизнеса, за да станат по-уверени и по-уравновесени. А, ако се появят излишни килограми, купете си тренажор. Внимавайте с какво се храните, не вечеряйте преди лягане и дозирайте приема на мазнини, белтъчини и въглехидрати.
Хороскопът не съветва Водолеите да променят обичайния си начин на живот. Откажете се от каквито и да било революции, особено, ако и сега се придържате към здравословното хранене, а сутрин правите гимнастика. Но, за да укрепите имунната си система е нужно да се закалявате с водни процедури. Външният ви вид може да ви придаде светлина и стил, за да не изглеждате възрастни и мърморещи, особено на фона на младите колеги.

РИБИ

Мечтателните и загадъчни Риби, през 2020 година, както и по-рано, ще бъдат в своята стихия. Това означава, че вие няма да се отклоните нито на крачка от илюзорната визия за света, както и от търсенето на идеал. Но напразно, тъй като ситуациите в живота ще възникнат най-непредсказуемо и ще бъде необходимо да подхождате към тяхното решаване реалистично и бързо. Например, във финансовата сфера ще се случи някакъв невидим обрат. Неговите последствия ще ви накарат да се отнасяте различно към заработените пари, да бъдете пестеливи и практични в покупките.
Хороскопът за 2020 година предсказва много възможности на Рибите, които отдавна искат да постигнат хармония в личния живот. Не изпускайте момента, вслушвайте се във всяка информация и в съветите на мъдрите си приятели. По отношение на здравето, годината на Плъха ще бъде доста тревожна и трудна. Ще ви се налага често да ходите в поликлиниката, да си правите изследвания и накрая да изберете здравословния начин на живот. Стига сте мъчили организма си с безполезна храна, пасивност и нервно напрежение. Особено през пролетта и есента, Рибите трябва да контролират своето настроение, което няма да се отличава със стабилност.

През 2020 година много Риби ще се отправят на приятно пътешествие по вода. Само добре се подгответе за пътуването, внимавайте да не забравите билетите. В края на лятото ще успеете да продадете изгодно жилището си, а също и направите вноска за нов дом. Без суетене трябва да се погрижите за тези дела, които стоят на първо място в списъка ви. Ако отдавна сте искали да напуснете и да си намерите нова работа, то в годината на Плъха всичко ще се осъществи по-добре, отколкото сте си мислили. Ярък пример за подражание ще ви бъде близък приятел, който е постигнал всичко сам в живота, без помощта на наследство.
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Рибите сериозно да помислят за материалната ситуация, която ще се усложни. Не търсете тези, които ще ви подхвърлят някаква сума и ще ви заобиколят с внимание. Вие сами сте създатели на своята съдба, при това опитни, дори в детайлите. Творчески подем се очаква през есенния период, ако се концентрирате върху нови проекти. Сътрудничеството със задгранични партньори, в годината на Плъха, ще се окаже за Рибите като „манна небесна“, но не трябва да се уповават прекалено на съдбата.
Какво очаква Рибите през всеки месец на 2020 година
Чудесен и благоприятен ще се окаже за Рибите мразовития януари. Февруари също ще ви радва със срещи, перспективи и нови проекти. През март 2020, вие ще блеснете с талант, творчески идеи и ще привличате към себе си дейни личности. През Април ще се нуждаете от строг контрол, както на поведението, така на и емоциите. През май трябва правилно да планирате делата, за да ви остане време за дома и семейството. Конфузна ситуация очаква Рибите през юни. Тази неприятна тенденция ще се запази и през юли, когато конфликтите ще бъдат изобилни. През август ще затънете в нови проблеми, решавайте ги внимателно. Не оставяйте нищо „за утре“. Септември 2020 е труден месец за семейните двойки, които са забравили за компромисите. През октомври, Рибите могат леко да се отпуснат и да фантазират за бъдещето. Ноември също ще ви позволи да се разсеете от всичко, което ви е измъчвало през годината. Декември е идеален период за активизиране и проява на инициатива.
Хороскоп за любовта и семейството за Риби през 2020 година
Ако Рибите, в годината на Плъха, както и преди продължават да изобразяват щастливи и безгрижни личности, тогава те така и ще прекарат всичките дванадесет месеца в призрачно състояние. Ще изпуснете много чудесни и умни партньори, които всячески ще ви оказват знаци на внимание. Тези, които са затънали до ушите в негативни емоции, ще трябва да се избавят от комплексите си за непълноценност. Постарайте се през 2020 година да се отървете от всичко, което ви пречи да създадете хармоничен, личен живот. И не завиждайте на приятелите, които живеят семейно поне от десетина година.
Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година съветва Рибите да гледат на всички посоки, за да не пропуснат своето щастие. Човека, с когото може да ви събере съдбата, е някъде близо до вас. А и на вас вече ви е омръзнала самотата, затова се настройте за искрени отношения. И не пилейте чувствата си за тези, с които „не гледате в една посока“. В годината на Плъха може да завържете не само красив роман, но и да създадете здраво семейство. При желание, Рибите са способни на благородни постъпки. Добре е да имате стимул. Тогава през есента ще направите предложение за брак на избраника/цата си.
При семейните Риби , в годината на Плъха, много дела ще тръгнат с „главата надолу“, затова ще е добре да бъдете наблюдателни и внимателни. Не взимайте решения без мъдрите съвети на възрастните членове на семейството, бъдете сдържани в емоциите и действията си. Много, през 2020 година, ще бъдат истински заети с работа или личен бизнес, но не трябва да забравят за личния живот. Ако приложите към всичко романтика, нежни признания, подаръци и разходки под Луната, то ще получите прилична доза чувства и страсти.
Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година препоръчва на влюбените Риби да обръщат по-малко внимание на слуховете, които се разпространяват зад гърба им. Някой им завижда от цялата си душа, затова говори всякакви глупости за избраника/цата ви. Вие сте разумни личности, вярвайте в себе си и слушайте сърцето си. Удачно ще ви се получат пътешествията в началото на лятото, ако ги организирате през април. За съжаление планирането не ви е силна страна, но го заимствайте от някой от близките си. Знанията и опитът ще ви помогнат да запазите това, към което така усърдно сте се стремили. А, ако през 2020 година внезапно ви връхлетят битови проблеми, смело влагайте пари в ремонт, строеж или покупка на мебели.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Риби
През 2020 година, мъжете Риби, особено силно ще се вълнуват от битовите и социалните въпроси, а не от личната сфера. Учудващо е, но вие сте изпълнени с решимост и енергия, за да създадете основа за бъдещи заслуги и кариерно израстване. Не си и помисляйте да се самоутвърждавате за сметка на приятели или колеги, това е изпълнено с лъжи и раздели. В годината на Плъха върху вас ще се изсипят доста неуредици, свързани с финанси и кредити. Но, ако навреме решите проблемите, ще можете да „излезете сухи“ от трудната ситуация.
Хороскопът за 2020 година съветва мъжете Риби да бъдат търпеливи и издръжливи, ако става дума за запазване статуса в обществото. Някой ще реши да разклати репутацията ви, бъдете внимателни в думите и действията. Ако се появи възможност да започнете собствен бизнес, обърнете се към опитни търговци. В любовта не трябва да криете чувствата си от тази, към която отдавна ги изпитвате. Помнете, че огънят на любовта ще угасне изведнъж, а вие ще си останете сам със своите мисли.
Хороскоп за 2020 година за жените Риби
Хороскопът за 2020 година предсказва на жените Риби не съвсем приятни моменти в служебната и личната сфера. Отнесете се към някои от тях философски, не раздухвайте огъня, бъдете сдържани в емоциите. Понякога ще ви се налага да се срещате лице в лице със своите страхове, които идват още от детството. Колкото по-мъдри бъдете през годината на Плъха, толкова по-добро ще бъде вашето положение в обществото и колектива.
Уникални неща ще се случат в живота на семейните Риби. През 2020 година можете да преодолеете битовите и финансовите трудности, ако на време им обърнете внимание. Не се ласкайте от любовните страсти, не се дръжте несериозно и невежо по отношение на избраника. В професионалната сфера ще разчитате повече на себе си и на своите знания, а не на бизнес партньорите си. Мисленето ви е в кръвта, но не го реализирате в реалността. Плъхът ще възнагради по заслуги тези, които се заемат с творчески и мащабни проекти.
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Риби
Хороскопът за 2020 година съветва Рибите да се придържат към принципа „качество - цена“, за да не се окажат в плачевно финансово положение. Не се хвърляйте към всичко, което видите в магазина, научете си да си отказвате скъпите покупки. Още повече, че ситуацията с парите, в годината на Плъха, нерядко ще бъде трудна и непредсказуема. Важно е да не реагирате прекалено бурно на всички кризи и катаклизми. Вие притежавате природна мъдрост, която винаги ви помага да се измъквате от проблеми. Това е наистина ценно качество.
Пролетта на 2020 година, Рибите ще се потопят в такова изобилие от работа, че веднага ще планират пътуване, покупки и развлечения. Не бързайте да мечтаете за високата заплата, най-добре се настройте за активна дейност. Не са изключени моменти, когато конкурентите ще дойдат прекалено близо до вас. В тези случи ще се наложи да мобилизирате силите си за борба, а и за реализиране на целите. В края на лятото, стари приятели, с които отдавна сте отличен екип, ще ви предложат сътрудничество. Повярвайте, техните обещания за финансови успехи не са блъф. Вие сте способни да получите всичко.
Хороскопът за 2020 година обещава на Рибите значителни разходи, които могат да ви доведат до криза. Нека предположим, че те са попаднали неочаквано във вашия график, но не отричайте собствената си небрежност. Ще ви се наложи доста да похарчите за нуждите на семейството и за спешни пътувания, особено в края на есента. Ако намалите дебита на кредитите, ще спестите от правни съвети и други ненужни разходи.
Търсенето на нова месторабота може да се увенчае с успех за Рибите. За такива дейности е много подходящо началото на годината на Плъха, а не лятото или зимата. Срещнете се или позвънете на тези, които реално могат да ви подскажат какво е перспективно. Бъдещото ви финансово положение напълно ще зависи от вашето делово настроение.
Хороскопът за 2020 година предсказва на Рибите кариерни висоти, но не такива, че да се почувстват „герои на деня“. Амбициите и необмислените действия ще ви въвлекат в рискове и авантюри, затова планирайте всичко отрано. Истински успехи можете да получите само в моментите, когато сте подготвени за тях - морално и професионално. Търсете нови пътища за преодоляване на преградите, не се оглеждайте назад. Не преувеличавайте своите заслуги в сферата си на дейност, ако сте нови.
Годината на Плъха ще се окаже перспективна за Рибите, които отлично разбират от икономика, търговия и финансови отчети. Помнете, че безпокойството по време на работа може да ви вкара в път без изход. Не водете нечестна игра, иначе сами ще плащате за своите грешки. За изграждане на кариера особено благоприятни са пролетта и есента на 2020 година. В борбата с конкурентите се постарайте да използвате стари методи.
Здравен хороскоп за Риби за 2020 година
Хороскопът за 2020 година съветва Рибите внимателно да следят за външността и физическото си състояние. Понякога ще се чувствате като „стара развалина“, особено, ако забравите за почивката и хранителния режим. Не игнорирайте закуската, гимнастиката и хладния душ. Колкото по-добре закалите организма си, толкова по-бързо ще избягате от простудите и инфекциите. В края на деня непременно взимайте топла вана, пийте успокояващи чайове и валериан, ако нервите ви са разклатени.
В годината на Плъха са полезни козметичните грижи за кожата на лицето и тялото. Вечната младост е мечта, затова по-често използвайте всички ноу-хау средства за поддържане тонуса и свежестта на лицето. И е важно да не се простудявате пролетта и есента. В противен случай, можете да стигнете не само до сериозно заболяване, но и до усложнения. През лятото Рибите трябва непременно да използват слънцезащитни продукти.
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Рибите по-често да бъдат сред природата, да излизат в планината или да ходят на риба. За да отслабнат и да стегнат фигурата си, ще се нуждаят от строга дисциплина, спорт и щадяща диета. Само не се довеждайте до състояние, когато грижата за самите вас ще се превърне в зависимост. Нека всичко бъде с мярка, тогава ефектът от процедурите ще се окажат действащи.

 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...