След Херо Мустафа Борисов прегърна и Урсула фон дер Лайен - 24novini.bg

След Херо Мустафа Борисов прегърна и Урсула фон дер Лайен

Премиерът Бойко Борисов публикува снимки в личната си Фейсбук страница, на които прегръща новият председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Премиерът Бойко Борисов публикува снимки в личната си Фейсбук страница, на които прегръща новият председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Фейсбук на Бойко Борисов
02.12.2019 | 15:40
(0 гласа)

След като премиерът Бойко Борисов напрегръща и нацелува американския посланик в България Херо Мустафа, днес публикува снимки в социалната мрежа Фейсбук, на които прегръща  председателят на новата Европейска комисия (ЕК) Урсула фон дер Лайен. 

 

 

"Разговарях с новия председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Сърдечно й успех пожелах на новата позиция",

пише Борисов над публикацията със снимките си. 

По думите му и двамата с Урсула фон дер Лайен са "убедени, че изменението на климата е сериозна и пряка заплаха, която няма да подмине никого."

"От всички нас, както и от решенията на форуми като днешния, зависи бъдещето на следващите поколения",

категоричен е премиерът. 

Днес Бойко Борисов присъства на конференция за климатичните промени. Представители на близо 200 държави се събират от днес до 13 декември в Мадрид за 25-ата конференция по изменение на климата. Форумът се провежда на фона на новината, че парниковите газове в атмосферата са достигнали нов рекорд през 2018 г. Премиерът Бойко Борисов ще представи българската позиция по проблема.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...