Брад Пит говори с астронавтите в космоса - 24novini.bg

Брад Пит говори с астронавтите в космоса

Брад Пит говори с астронавтите в космоса за новата си роля на астронавт Брад Пит говори с астронавтите в космоса за новата си роля на астронавт
17.09.2019 | 16:32
(0 гласа)

Актьорът Брад Пит получи комплимент от Космоса. Той е по повод ролята му във филма „Към звездите“, в който изпълнява роля на астронавт. В него Пит участва в рискована мисия, за да търси своя баща, чийто експеримент заплашва Слънчевата система.

 

 

Актьорът  се свърза с Международната космическа станция (МКС) от контролния център на НАСА в Хюстън за 20-минутен разговор с американския астронавт Ник Хейг, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА.

Въпросът за живота в безтегловност бързо зае важно място в разговора им.

„Мазолите по краката ми изчезнаха, защото не стъпвам с ходилата си“, каза Хейг,

който понастоящем е на борда на станцията заедно с двама американци, двама руснаци и италианец.

„Но имам мазол на палеца на крака си, защото непрестанно се захващам за нещо с него. Това е сред странните неща, за които човек не мисли на Земята“, поясни той.

„Невероятно е“, отвърна Брад Пит.

Актьорът попита също Хейг дали превъплъщението му в ролята и пресъздаването на условията на безтегловност са убедителни.

„Много са добри“, увери астронавтът. Пит освен това попита Хейг кой пуска музиката на борда на МКС и дали астронавтите са наблюдавали неотдавнашния неуспешен опит за прилуняване на индийския спускаем модул „Викрам“.

„Разполагаме с плейлист и се редуваме“, поясни Хейг.

„Приятно е, защото имаме възможност да чуем също руска традиционна музика.

За съжаление не наблюдавахме кацането на индийския модул“, посочи астронавтът.

„Кой е по-убедителен на екрана, Клуни или аз“, попита също Пит, имайки предвид Джордж Клуни, който е в образа на астронавт във филма „Гравитация“ и се е снимал заедно с него в редица филми.

„Твоето присъствие на екрана несъмнено е по-убедително“, отвърна Хейг.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...