И Фандъкова, като Борисов, проверява ремонти - 24novini.bg

И Фандъкова, като Борисов, проверява ремонти

В Кокаляне Фандъкова провери изграждането на детска площадка и заяви, че вече има идейни проекти за канализация в селото. В Кокаляне Фандъкова провери изграждането на детска площадка и заяви, че вече има идейни проекти за канализация в селото. Столична община
11.08.2019 | 17:23
(0 гласа)

Подобно на премиера Бойко Борисов, който обикаляше строежи и ремонти с джипа си преди евроизборите, днес кметът на София Йорданка Фандъкова обиколи ремонтите и строежите в столичните квартали.

 

 

Тя провери изграждането на нов тротоар до 128-мо училище  „Алберт Айнщайн“ на ул.“Проф.Васил Златарски“ в ж.к.“Младост“, както и ремонта на тротоарната настилка на ул. "Чаталджа" в район Оборище, пишат от пресцентъра на Столичната община, цитирани от агенция "Фокус".

Фандъкова нареди да се подменят и бордюрите. 

В район "Лозенец" столичният кмет провери и ремонта на паважа по ул. "Йосиф Петров", както и ремонта на пл. "Велчова завера". 

По време на обиколката си Фандъкова възложи и обновяване на пътната маркировка на пешеходни пътеки и пътни платна, където е необходимо.

Приоритетно ще се обновява и маркировката около детски градини и училища преди началото на новата учебна година, съобщават от пресцентъра на Столичната община. 

По-късно Йорданка Фандъкова посети и ремонта в село Кокаляне, район Панчарево. В момента там се извършват ремонти на няколко места, а

жителите на Кокаляне не пропуснаха да напомнят на столичния кмет, че очакват да се изгради канализация. 

По думите на Фандъкова вече има проекти.

На екипите, които извършват текущи ремонти, е възложена работа по пътната настилка на ул.“Родолюбие“ в район „Сердика“, където се извършва фрезоване и асфалтиране, както и на ул."Кап.Тодор Ночев" в район „Лозенец“, ул.“Димитър Пешев“ в район „Искър“, ул. "Незабравка" в район „Изгрев“ и на ул. "Слатинска" - ремонт паважната настилка. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...