Цацаров в парламента за дипломирането на дъщеря си - 24novini.bg

Цацаров в парламента за дипломирането на дъщеря си

Караянчева връчи дипломите на отличниците. Сред тях беше и дъщерята на Цацаров - Диана Цацарова. Караянчева връчи дипломите на отличниците. Сред тях беше и дъщерята на Цацаров - Диана Цацарова. Фейсбук на Цвета Караянчева
07.06.2019 | 22:27
(0 гласа)

 

Неговата дъщеря Диана Цацарова взе дипломата си днес. Председателят на парламента Цвета Караянчева връчи дипломата на Цацарова, както и на другите отличници от випуска.

Дъщерята на главния прокурор е една от отличничките на факултета - тя беше сред първите извикани.

Днес за първи път в Народното събрание дипломите си получиха юристите от Софийския университет. Те положиха своята клетва в пленарната зала. 

Снимка: Диана Цацарова полага клетвата си като юрист

Заедно с дипломите си абсолвентите получиха копие от Търновската конституция и копие на български и на латински на клетвата си.

На церемонията днес присъстваха деканът на Юридическия факултет проф. Даниел Вълчев, ректорът на Софийския унивеситет проф. Анастас Герджиков, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, председателят на Конституционния съд Борис Велчев, предишни декани на Юридическия факултет и преподаватели в него, родители, представители на Висшия съдебен съвет и други. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...