Хороскопът за юни - Венера в Лъв носи страховити чувства - 24novini.bg

Хороскопът за юни - Венера в Лъв носи страховити чувства

Венера влиза в Лъв и носи страховити чувства след 5 юни Венера влиза в Лъв и носи страховити чувства след 5 юни
03.06.2019 | 13:23
(0 гласа)

От 1 до 5 юни главният управител на любовните дела Венера преминава през Рак. В това си положение планетата влияе благоприятно върху семейният живот. Всичко е спокойно и красиво. Но само до 5 юни. От 5 юни картината рязко се променя Венера преминава в знака на Лъва и започва времето на ярките романи, голяма драматичност, красивите жестове и подаръци.

 

Всяка жена ще се чувства като кралица, а всеки мъж ще бъде неотразим Донжуан.

 

На 5-6 юни ще се стабилизират старите отношения а новите запознанства вероятно ще бъдат дълготрайни.

Денят 10 юни е подходящ за любовни признания. На 20 юни жените ще бъдат много привлекателни и секси. А на 28-30 юни щастие в любовта ще има за всички знаци - тогава Венера е най-благосклонна.

***

Овен

Юни за Овните ще бъде хармоничен изпълнен с приятни срещи и перспективни запознанства. Някои представители на знака ще имат възможност да избират между няколко потенциални партньора. Самотните представители на знака ще имат възможността да намерят сродна душа.

Телец

Телците не обичат да показват личните си дела на показ, за това те ще се държат по- далече от драматичните сцени в любовта. В последните дни на юни са възможни интересни романтични срещи и запознанства.

Близнаци

Общителните и любезни Близнаци бързо ще се запознават с хора, но до 21 юни тяхното нежелание и неумение да слушат партньора си ще е преграда към сериозните отношения. Последната десетдневка на юни обещава на Близнаците забележителни новости в любовта и обещаващи запознанства.

Рак

През юни много Раци ги очакват ярки и запомнящи се събития. Обожателите на Раците могат да ги изненадат с приятни сюрпризи . Звездите съветват Раците да не правят субективна оценка на любовните си отношения и да се стараят да не обидят с думи или жестове своите партньори.

Лъв

Лъвовете в юни ще бъдат истинско въплъщение на любовта. Тяхната красота,очарование и сексуалност няма да имат конкуренция. Лъвовете ще желаят да обичат и да бъдат обичани. Самотните представители на знака вероятно ще намерят подходящ партньор.

Дева

Ярки и почти театрални ситуации в любовта очакват представителите на зодия Дева. Благоприятни дни за любовни контакти ще бъдат на 5-6 юни и на края на месеца.

 

Везни

През юни добрата любовна атмосфера ще плени представителите на зодия Везни. През месеца ще имат приятни контакти и неочаквани срещи, но най благоприятна за любовта ще бъде последната десетдневка от месеца.

Скорпион

През месец юни любовта за Скорпионите ще бъде голямо предизвикателство. Сонатните представители на знака ще търсят партньор с висок статут, ако Скорпионите положат достатъчно усилия ще бъдат възнаградени.

Стрелец

Партньорските отношения ще заемат основно място в живота на Стрелците, но какво точно могат да очакват зависи от личните хороскопи на Стрелците. Благоприятни дни за любовни начинания са от 15-16 и 29-30 юни.

Водолей

Щастливи и приятни събития в любовта, съвместен отдих, пътувания, любовна преписка, флирт, запознанства .Възможно е минали интимни партньори отново да се появят на хоризонта. Благоприятни дни за любовни дела ще бъдат 4-6 юни и 8-17 юни.

Риби

За представителите на зодия Риби щастливо ще бъде началото на месец юни. Нови запознанства и компромиси между партньорите са възможни в периода от 17-18 юни . След 21 юни Рибите ще ги очакват много радости и щастливи събития. Самотните представители на знака ще имат възможност да срещнат желаният от тях партньор.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...