Радева пропусна събор заради Луфтханза, поздрави ги с Рамщайн - 24novini.bg

Радева пропусна събор заради Луфтханза, поздрави ги с Рамщайн

Десислава Радева се ядоса на авиокомпанията Луфтханза, които отмениха полет в последния момент Десислава Радева се ядоса на авиокомпанията Луфтханза, които отмениха полет в последния момент
13.05.2019 | 19:55
(0 гласа)

"Before #midnight. Lufthansa never again! Дълго и объркано е. Събор "На Мегдана на Другата България", съжалявам, че не можах да съпреживея с вас емоцията. Но духом бях с вас!!!...Отменяйки полета ни за Валенсия 2,5 часа преди него, никой от славеното летище Frankfurt Airport не каза едно човешко "Съжаляваме за неудобството". Да не говорим за тяхна служителка, която подигравателно попита "Можете ли да четете?".

Това пише в страницата си във Фейсбук съпругата на президента - Десислава Радева. Тя описва ситуацията с отменен полет на компанията "Луфтханза",

заради който не е могла да отиде на събора на българи в чужбина.

"Надявам се да се срещнем догодина във Верона! Ще се постарая да избера сигурна самолетна компания, за да бъда с вас всичките - 60 български фолклорни състава от 13 европейски държави!", пише Радева.

"Иначе положението е Дойчланд, Дойчланд, убер алес", пише с ирония Радева и поздравява компнията с едноиеменната песен на "Рамщайн".

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...