Мъже, не се поддавайте. Удължаването на пениса е невъзможно - 24novini.bg

Мъже, не се поддавайте. Удължаването на пениса е невъзможно

Повечето процедури за удължаване на пениса не дават желания резултат Повечето процедури за удължаване на пениса не дават желания резултат
11.05.2019 | 23:29
(0 гласа)

Проучване на британския уролог Гордън Мюр и изследователи от Института по психиатрия, психология и невронаука към "Кингс Колидж", публикувано в журнала Sexual Medicine Reviews показва, че процедурите за уголемяване на пениса са „неефикасни и рискови“. 

 

Според обобщението на 17 проучвания, които са оценили 21 различни процедури, хирургически и без хирургическа намеса, направени върху 1192 мъже във Великобритания и чужбина, те не работят.

 

Вместо добър резултат много мъже остават с физически и психически рани,

Др. Мюр съветва мъжете да не се подвеждат и да не позволяват да бъдат експлоатирани от шарлатани.

Обобщените данни показват също, че едва около 20% от мъжете остават доволни от подобни процедури, струващи между 30 и 40 хил. паунда.

 

Манипулациите за удължаване на пениса носят висок риск от усложнения като постоянна вкочаненост, деформация, скъсяване и еректилна дисфункция.

Др. Гордън Мюр посочва също, че голяма част от мъжете, които се подлагат на подобна процедура, всъщност имат нормална дължина на пениса, но са решили, че е прекалено малък.

0
0
0
s2smodern

Свързани статии (по етикет)

Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...