Гаф в „Игра на тронове“ забавлява феновете в мрежата - 24novini.bg

Гаф в „Игра на тронове“ забавлява феновете в мрежата

07.05.2019 | 23:26
(0 гласа)

Гафовете във филмите на Холивуд са любима част на някой фенове, а подобни снимки или видеа винаги стават повод за редица забавни коментари. 

Гафовете не подминаха и суперпродукцията на HBO „Игра на тронове“. Картонена чаша за кафе се пови за секунди между 14-15 минута, но това не остана незабелязано.

Сцената е по време на празненството по повод победата над Краля на нощта, а чашата е пред Емилия Кларк – Денерис Таргариен. В света на Вестерос, където пият от метални бокали и се бият с мечове и копия, подобни чаши не съществуват и именно затова феновете използваха случая за различни шеги.

game of thrones coffe

Снимка: Чаша кафе от Старбъкс в "Игра на тронове"

Според едни Денерис е била прекалено уморена от битката в предишната серия и се е пренесла в бъдещето за малко кафе. Други се пошегуваха, че след битката бързо е изпратила някой слуга от Зимен хребет до Старбъкс за чаша кафе.

 

И последният сезон на филма е сниман в Хърватия, чиято туристическа дестинация – Дубровник, е вдъхновение за сътворяването на столицата на Седемте кралства - Кралски чертог.

След четвъртият епизод, който беше излъчен вчера, много от феновете почти изгубиха надежда, че Денерис ще седне на Железния трон, много от тях залагат, че там ще седи Джон Сноу или Егон Таргариен, както е рожденното му име. Появяват се и мнение, че Церсей Ланистър може да задържи управлението. А част от феновете разчитат на Аря Старк да ги оттърве от неприятната кралица Церсей. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...