Цветанов подарява цветя в НС (видео) - 24novini.bg

Цветанов подарява цветя в НС (видео)

.
Аксения Мирчева 08.03.2019 | 15:50
(0 гласа)

С усмивка и ведро настроение председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов подари цветя на дамите в в Народното събрание. Заедно с него беше и народният представител Евгени Будинов.

 

 

С думите „Честит празник” те уважиха журналисти и народни представители. През почивката Цветанов и Будинов минаха през всички стаи на политическите групи и зарадваха дамите с пролетни жълти цветя.

С декларация от трибуната в Народното събрание Будинов заяви, че "празникът е повод да се замислим за правата на жените."

"Можем да отчетем, че в българското законодателство има значителен брой нормативни документи за правата на жените" и изтъкна приноса на 44-то НС с приетите промени в Наказателния кодекс, които инкриминират домашното насилие. 

"Нека не забравяме, че зад всеки успял мъж седи една жена",

заяви още Будинов. 

Той пожела още здраве и щастие и призова дамите да са опора и закрила на семейството. 

Министър-председателят Бойко Борисов също поздрави всички дами с пожелание в собственият си фейсбук профил. Той пожела здраве, щастие и уважение.

„Вие сте красотата, любовта и нежността в живота, която вдъхновява и ни мотивира да бъдем по-добри и по-успешни”,

пише още премиера за Международния ден на жената.

В кулоарите поздрав към всички дами отправи и заместник-председателят на Народното събрание от ДПС- Нигяр Джафер. Тя пожела здраве и много успехи.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...