Дженифър Лорънс се сгоди - 24novini.bg

Дженифър Лорънс се сгоди

 Дженифър Лорънс Дженифър Лорънс
06.02.2019 | 22:25
(0 гласа)

28-годишната актриса и носителка на Оскар Дженифър Лорънс се сгоди с приятеля си Кук Марони, който е директор в галерията Гладстоун в Ню Йорк.

Звездата от „Игрите на глада“ беше видяна да носи пръстен, докато беше 34-годишния дилър на изкуства, в Ню Йорк миналия уикенд.

Лорънс е сред най-високо платените актриси в света, а Оскарът й е за най-добра актриса във филма Silver Linings Playbook.

Двойката се е срещнала за първи път миналата година, когатоги ги запознала дългогодишната приятелка на Лорънс Лаура Симпсън, която я придружила за наградите на филма „Оскар“ през 2014 г.,

Лорънс планира да вземе почивка като актьор, за да се съсредоточи върху политическа активност за увеличаване на "младите хора, ангажирани политически". Тя една от първите големи актриси, които осъдиха разликата в заплащането на Холивуд през 2015 г.

Тя обедини усилията си със звездите Камерън Диас и Адел по време на женския март 2018 г. в Лос Анджелис, на който бяха отправени призиви за правата на жените и равенството, напомня БГНЕС.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...