Надал помага за чистенето в Майорка след потопа - 24novini.bg

Надал помага за чистенето в Майорка след потопа

11.10.2018 | 15:00
(0 гласа)

Рафаел Надал показа, че не само е голям спортист, но и голям човек. Той се включи самоотвержено в разчистването на родния си остров Майорка след потопа , който отне живота на девет души.

От вчера на острова кипи усилен труд, като се включиха стотици доброволци. Един от тях обаче направи впечатление на фоторепортерите, които разпознаха в негово лице световния №1 в тениса.

Рафа работеше рамо до рамо с други доброволци по почистването на наводнен цех.Той без да се замисля обу високи ботуши и хвана лопатата, за да помогне на хората.

Заедно с него бяха фитнес треньорът му Рафаел Маймьо и други хора от щаба на академия "Рафа Надал", която е в Манакор, на 15 километра от Сан Лоренс.

"Респект! Легенда! Рафаел Надал е голям Човек", написа във "Фейсбук" българският тенис талант Митко Пашев, който от няколко години тренира в академията на Надал в Манакор, Майорка.

 

Самият Надал пък не искал да си прави реклама с действията си, като помолил да не бъде сниман. Местни журналисти обаче държали да запечатат момента, като фотосите логично бързо набраха популярност и се споделят в социалните мрежи.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...