Гешев се скара на Борисов, Радев, Ковачки и Домусчиев да не му дават акъл - 24novini.bg

Гешев се скара на Борисов, Радев, Ковачки и Домусчиев да не му дават акъл

Иван Гешев се скара на Борисов, Радев и Домусчиев, Корнелия Нинова и Ковачки да "не му дават акъл, а да си гледат работата" Иван Гешев се скара на Борисов, Радев и Домусчиев, Корнелия Нинова и Ковачки да "не му дават акъл, а да си гледат работата"
17.02.2020 | 09:58
(1 глас)

"Миналата седмица всички дават акъл на прокуратурата. Президентът Радев - накъде да гледа прокуратурата, премиерът Борисов - кой да бъде размазан, бизнесменчета и социално слаби консултанти като Домусчиев и Ковачки и те дават акъл. Каракачанов и Нинова също се упражняват с прокуратурата. Вместо да си правят вятър с устата, да си свършат работата, за която са избрани".

 

 

Това заяви главният прокурор Иван Гешев, който пристигна в Чирпанско за поредната акция срещу битовата престъпност, предаде БГНЕС.

"Няма да допуснем прокуратурата да бъде замесвана в дребни игрички. Никой не може да казва на прокуратурата какво да прави и какво да не прави", подчерта Гешев. "Ние знаем какво трябва да свършим, българските граждани очакват да осигурим ред и спокойствие. Прокуратурата е наясно със себе си, знае срещу какво се изправя. Прокуратурата много добре знае какво ще свърши и какво очакват българските граждани. Нямаме нужди да бъдем съветвани и да ни замесват в дребни политически игрички", повтори Гешев.

"За нас е важно да има наказателна отговорност", добави още главният прокурор. По отношение на Васил Божков, Гешев каза, че нямат официална информация дали Васил Божков е освободен от ареста. В тези страни няма практика да се задържат милиардери, учудващо е ако е бил задържан толкова дълго време. Обикновено им се взема паспортът. Ние ще искаме екстрадицията, да се върне в България за да бъде съден тук. Има нови обвинения и за криене на културно-исторически ценности, каза още Гешев.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...