Статии с етикет: корупция - 24novini.bg
Статии с етикет: корупция - 24novini.bg

Бизнесменът Васил Божков, който е търсен от родната прокуратура и се намира в Дубай, пусна видео със свидетелстващ "за Влади", в което се съобщава за подкупи в брой, които самият Васил Божков е носел на министъра на финансите Владислав Горанов в министерството.

 

Властта крачи към пропастта. Кой нормален инвеститор ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук се погазва законът. Хиляди българи емигрираха, а сега ще започне да напуска и бизнесът.

Предлагаха се по 5 хиляди евро на общински съветници през 2007-2008 г., за да гласуват община Созопол да продаде земята край Алепу.

 

Избягалият в Дубай бизнесмен Васил Божков намекна с комикс във Фейсбук, че е плащал 20% такса спокойствие.

 

Борисов е изчерпан проект, идва смяна на караула. Време му е на кабинета „Борисов 3“ да се готви за тръгване, защото мандатът е морално и политически изчерпан. Ще има смяна на караула след изборите, независимо кога ще се случат те.

Певицата Лиляна Деянова, по-известна като ЛиЛана, разпространи изявление от ареста. Днес ще стане ясно дали Апелативният съд ще я остави в ареста.

 

Зам.-началникът на Трето районно управление в София Красимир Любомиров остава в ареста, а колегата му - началник на група в сектор "Джебчийски кражби" в СДВР Николай Стоименов излиза на свобода без мярка за неотклонение.

Само можем да гадаем, имаме само предположения, трябват доказателства, не мога да коментирам следствието.

 

Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) установи наличие на конфликт на интереси по отношение на Петър Илиев, член на Съвета на директорите на БЕХ ЕАД и изпълнителен директор на НЕК ЕАД (б.р. - бивш директор), съобщават от комисията.

 

 

ГЕРБ работят срещу втори мандат на Румен Радев. Президентът не загрява за своя партия, но ако той направи партия, тя ще е алтернатива на ГЕРБ и няма да открадне гласове на БСП.

 

Страница 1 от 20

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...