Статии с етикет: корупция - 24novini.bg
Статии с етикет: корупция - 24novini.bg

Зам.-началникът на Трето районно управление в София Красимир Любомиров остава в ареста, а колегата му - началник на група в сектор "Джебчийски кражби" в СДВР Николай Стоименов излиза на свобода без мярка за неотклонение.

Само можем да гадаем, имаме само предположения, трябват доказателства, не мога да коментирам следствието.

 

Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) установи наличие на конфликт на интереси по отношение на Петър Илиев, член на Съвета на директорите на БЕХ ЕАД и изпълнителен директор на НЕК ЕАД (б.р. - бивш директор), съобщават от комисията.

 

 

ГЕРБ работят срещу втори мандат на Румен Радев. Президентът не загрява за своя партия, но ако той направи партия, тя ще е алтернатива на ГЕРБ и няма да открадне гласове на БСП.

 

Началникът на ГКПП "Калотина" е ръководил организирана престъпна група за събиране на подкупи от шофьорите на преминаващите леки коли и камиони, предимно турски граждани.

 

Съдията от Специализирания наказателен съд Андон Миталов е съдията, който преди няколко месеца пусна нелегално шефа на движение „Русофили“ в Москва и да получи орден от президента Владимир Путин.

 

Андон Миталов от Специализирания наказателен съд, който вчера беше обявен като човека, на когото САЩ наложиха забрана да влиза в страната заради корупция, отказа да коментира новината пред медии.

„САЩ имат намерение да предприемат по-твърди мерки, мерки със зъби, в борбата с корупцията. Затова скоро ще оповестим първия българин, на когото ще бъде наложена забрана за влизане в САЩ заради корупция".

 

В последните години най-много боклуци у нас идват от Италия и Великобритания. От тези страни основно се внася и т.нар. RDF – отпадъци, които се използват като гориво основно от циментовите заводи в страната, а отскоро и от топлофикации, свързвани с бизнесмена Христо Ковачки.

Манолова пита за какво са похарчени над 8 млн. лева от новото държавно предприятие за язовирите, съобщиха от пресофиса на организацията, която тя председателства - "Изправи се.БГ".

 

Страница 1 от 20

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...