Веселина Петрова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Веселина Петрова

От КНСБ предлагат да бъде въведен данък "Богатсто" за най-заможните българи, които да бъдат облагани за яхти, скъпи автомобили и вили. Според сметките на синдиката, годишният приход от този данък ще бъде около 300 млн. лева.

Производството на сирене менте у нас се е увеличило. Това показват данните на Министерството на земеделието, храните и горите. 

България ще купи американските изтребители F-16. Министерският съвет прие доклада, подписан от четирима министри, прие проектите за договори за доставка на F-16 и даде мандат на министъра на отбраната да подпише четири договора. Това заяви заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов.

На 22 юли ще има ново заседание на Атлетическата комисия на щата Калифорния, на което се очаква правата на Кубрат Пулев да бъдат възстановени. Боксьорът е минал всички предписания за обучението срещу сексуалния тормоз и това навежда на мисълта, че комисията ще върне лиценза му.

Британска туристка осъди компанията, организирала почивката й, за 24 хиляди евро. Жената е била в Турция, където, според нея, получила хранително отравяне. Тя обяснила пред съда, че това отключило "фобия от пътуване в чужбина".

53-годишна е задържана, след като в нетрезво състояние е ударила с колата си дете. Това съобщиха от ОДМВР-Силистра.

Мемориалът на Христо Ботев в Калофер е в окаяно състояние само две години след като беше основно ремонтиран. За ремонта държавата е платила 100 000 лева. Работата обаче не е свършена качествено и паметникът продължава да се руши.

Десетки дървета са изкоренени, много автомобили са с потрошени стъкла и други щети след снощната буря, развилняла се след 22,00 часа над Благоевград.

Заграждание, поставено върху тревна площ между блоковете, притесни сериозно хората от столичния квартал "Обеля". Според тях, съвсем скоро зад оградата ще се появи паркинг или строеж на нови кооперации. Затова искат да видят документите за бъдещото развитие на парцела.

Под ръководството на Софийска градска прокуратура се извършват претърсвания и изземания в две нотариални кантори в София.

Извънредно положение е обявено във Вашингтон, заради сериозното количество дъжд, предизвикало наводнения вчера. Редица пътища са затворени. Спасителните служби помагат на закъсали шофьори.

48-годишна жена от Горна Оряховица е била прегазена вчера на пешеходна пътека. През последните няколко дни цифрата на жертвите и пострадалите на пътя расте буквално всяка минута. 

Страница 1 от 8

Горещи теми

Нагоре...