Мария Йорданова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Мария Йорданова

От днес КАТ започва да проверява и да глобява шофьорите с недостатъчно дълбок грайфер на гумите. От Пътна полицията напомнят водачите да обърнат специално внимание на състоянието на гумите, както и на превозните средства. 

 

Цените за тол таксите са обявени в проект на Тарифа на таксите, които се събират за ползване на републиканската пътна мрежа, публикуван днес за обществено обсъждане, съобщава пресцентърът на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров става независим в новия Столичен общински съвет, след като другият общински съветник от партията - Борислав Иванов отиде при ВМРО. 

Днес народнит представители ще разгледат на първо четене промени в Закона за дейнистта на колективните инвестиционни схеми и на други предприятия за колективно инвестиране.

Днес времето ще бъде предимно слънчево, с тенператури около 20 градуса. 

 

В последния ден от работната седмица Близанците ще се радват на изненади, а Скорпионите на вечер, прекарана с най-близките. Време е Везните да кажат исканията си, а Стрелците да помислят доволни ли са от развитието на събитията около тях.

Целият сценарий беше да ми се вземе главата много по-рано. Моята глава е здрава, карловска глава и трудно пада. На призивите на БСП за оставка не виждам какво да отговарям. Ако съм за оставка, аз ще си тръгна, няма да чакам някой да ми иска оставката. На тях това им е работата. 

Граждани, които подчертаха, че са членове и симпатизанти на "Демократична България", поздравиха Мая Манолова на протеста пред Висшия съдебен съвет днес. Това видя репортер на 24новини. 

 

Принц Хари е най-секси таткото за 2019 година, обяви списание "Пийпъл". Херцогът на Съсекс победи звезди като Райън Рейнолдс, Коби Брайънт, Раян Локти, Стивън Ян.

От 1 юли 2020 година минималната пенсия става 250 лева, а първият ден от болничните няма да се плаща. Това стана ясно на пресконференция след коалиционен съвет между ГЕРБ и Обединени патриоти. 

 

61-годишен мъж е обвинен за убийството на 35-годишна жена в Ямбол. Той е задържан от полицията, съобщи МВР - Ямбол.

Страница 1 от 143

Горещи теми

Нагоре...