Мария Йорданова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Мария Йорданова

Новият член на СЕМ от парламентарната квота Галина Жорова Георгиева, която в сряда Народното събрание избра, е завършила Аграрна икономика със среден успех Добър /3,89/.

"Колко лицеви опори може да направи Бойко Борисов?" Такъв виц разказа един от машинистите във влака, който премиерът Бойко Борисов тества преди известно време.

Народните представители днес ще гласуват ратификацията на четирите договора за закупуването на осем изтребители Ф16. Това е първа точка в дневния ред на Народното събрание за днес, става ясно от публикуваната проектопрограма в сайта на парламента. 

Времето днес ще бъде предимно слънчево, но на места ше продължи да превалява, макар и за кратко. 

Денят ще е изпълнен с напрежение за Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Скорпион, Водолей, Стрелец и Риби. Овните ще се радват на успехи, а Везните днес ще са концентрира ни в работата си. 

Софийската градската прокуратура наложи по-лека мярка на хакера Кристиян Бойков, който е обвинен за пробива в системата на НАП. Той е освободен от ареста и е с мярка за неотклонение "подписка". 

 

Днес Сфоийската градска прокуратура разгледа мярката за неотклонение на Кристиян Бойков, който е обвинен за хакерската атака срещу системата на НАП, след която изтекоха личните данни на милиони българи.

 

На заседание на Висшия съдебен съвет вчера не са внесени предложения за нов главен прокурор, съобщи представляващият на ВСС Боян Магдалинчев, цитиран от Нова телевизия. 

 

Новият член на СЕМ от парламентарната квота Галина Жорова Георгиева, която вчера Народното събрание избра, е завършила Аграрна икономика със среден успех Добър /3,89/.

 

Инспекторатът към Висшия съдебен съвет (ВСС) публикува всички лични данни от имуществената декларация на съдия Мирослава Тодорова от Софийския градски съд, съобщи "24 часа", въпреки че ВСС е длъжен по закон да заличи личните данни от документа.

 

От Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) обявиха, че са готови отново да пуснат в продажба електронните винетки за автомобили над 3,5 тона със срок на валидност един месец, съобщи БНР.

 

Страница 1 от 23

Горещи теми

Нагоре...