Мария Йорданова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Мария Йорданова

Млада жена падна от жилищен блок в Шумен, съобщава Нова телевизия. Откарана е в болница, в момента е в кома.

 

"Подкрепяме близките на жертвите на убийства, които протестират", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на пресконференция в Народното събрание. 

Близките и родителите на жестоко убити излязоха на протест пред Народното събрание тази сутрин. Те искат спешни промени в Наказателния кодекс в частта за тежки престъпления. 

 

Пациенти, чакащи за белодробна трансплантация, излизат на безсрочен протест пред сградата на Министерството на здравеопазването с искане за оставката на здравния министър Кирил Ананиев.

Днес времето ще остане слънчево. 

Бившият шоумен, който създаде партия, Слави Трифонов заяви във Фейсбук, че иска да се закрие Националната служба за охрана (НСО). 

 

Важни новини за Телците, изненади за Раците.

Народните представители днес ще гласуват на първо четене промени в Закона за борба с трафика на хората, внесени от Министерския съвет. 

Приключена е проверката, разпоредена от главния прокурор по повод спирането на излъчването на програма „Хоризонт“ на Българското национално радио (БНР). От ДАНС са установили, че не е извършвана каквато и да е профилактика на студийния комплекс на Програма „Хоризонт“, не е имало технически проблем, налагащ профилактиране на студийния комплекс на Програма „Хоризонт“, заради което от Комисията за регулиране на съобщенията уведомяват прокуратурата, че ще бъде образувано административно наказателно производство срещу националното радио за административно нарушение.

 

Независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова, заедно с кандидатите за кмет на "Спаси София" и на "Демократична България", се включиха в инициативата на майките на деца с увреждания от "Системата ни убива всички" за достъпна градска среда за хората с увреждания.

Съдията Методи Лалов, който подаде оставката си през август месец, получи две наказания от Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет.

 

Внасям 6 255 подписа и има още 2000 подписа, които можехме да внесем до края на деня или утре, но смятаме, че тези са достатъчни за хората, които поскрепят моята гражданска кандидатура.

 

Страница 1 от 69

Горещи теми

Нагоре...