Севда Йорданова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Севда Йорданова

Дългогодишен професионален опит като журналист в БТА. Работила като автор и редактор в централни и местни онлайн медии.

Магистър по "Журналистика" в СУ "Св. Климент Охридски".

Убиецът на баща й поискал вицепрезидентът Илияна Йотова да го помилва, стана ясно от интервюто й пред Нова телевизия тази сутрин.Тя е предала случая на президента Румен Радев. Припомняме, че днес се навършват две години от встъпването в длъжност на президентската двойка Радев - Йотова, които победиха през 2016 г. кандидата за президент на партия ГЕРБ Цецка Цачева.

 

Минаха две години от встъпването в длъжност на президента Румен Радев. Политолозите Румяна Коларова и Първан Симеонов коментираха пред Нова телевизия политическите му действия:

 

Беше станало традиция президент и вицепрезидент да воюват помежду си, ние обаче се разбираме много добре, каза вицепрезидентат Илияна Йотова в интервю за Нова телевизия за отношенията си с президента Румен Радев.

 

Времето днес ще е облачно, предвижда НИМХ.

 

Бъдете сдържани днес и утре, защото ощи ни влияе лунното затъмнение от вчера!

По обвинение на Окръжната прокуратура в Плевен е осъдена жена, теглила 37 пъти неправомерно пари от чужда банкова карта общо за близо 13 000 лева, съобщи прокуратурата.

 

Пловдив, Добрич и Софийска област обявиха грипна епидемия. Така областите у нас станаха 10 с епидемия.

Концентрацията на богатството се е увеличила още повече през 2018 г. и 26-имата милиардери вече притежават толкова пари, колкото и половината най-бедно население в света. Това се посочва в доклад на неправителствената организация Оксфам, цитиран от БТА. Оксфам

Русенецът Димитър Петков се върна в България след участие като доброволец в Сирия в подкрепа на международната коалиция, съобщава Нова телевизия.

 

Облечени в жълги жилетки, представители на Националното сдружение на търговци и превозвачи на горива обявиха, че остават в стачна готовност заради промените в Закона за горивата, които по тяхна оценка ощетяват дребните търговци в полза на едрите.

 

Зимата е изключително коварен сезон за кожата, тъй като студеният въздух, вятърът и слънцето се пренебрегват. Това каза пред БНТ дерматологът д-р Айлин Шеф.

 

„ЧЕЗ Електро България“ АД ще възложи на независима организация да проведе проучвания от типа „таен клиент“, съобщи БНР.

 

Страница 1 от 84

Горещи теми

Нагоре...