24новини - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

24новини

„Не можахме да свалим ГЕРБ от власт. Не можахме да променим управлението в държавата. Не можахме да дадем на българските граждани друга перспектива за развитие – и на едните избори, и на другите. Факт е обаче, че БСП покачи и двата си резултата“.

 

Детето, пострадало при инцидента на бул. “Драган Цанков”, е в стабилно състояние и вече няма опасност за живота му. Детето е в ясно съзнание, контактно, адекватно, обясни по време на брифинг директорът на болница “Св. Анна” д-р Славчо Близнаков.

 

Тази неделя ще бъде предимно слънчев, а температурите ще достигнат до 14 градуса. 

 

Автобусните превозвачи заплашват със спиране на превозите от 13 януари в знак на протест, ако не бъдат изпълнени исканията им.

 

Овните да очакват да се случи неочакваното, Лъвовете да са по-смели в действията си, а Водолеите да не губят самообладание. 

 

При удара на кола в бензиностанция на столичния бул. "Цариградско шисе" вчера е можело да станем свидетели на трагедия с мащаните на Хитрино, твърдят експерти. 

 

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) наложи глоби на 24 дружества за картели при участието им в обществени поръчки по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. 

 

Oвните да не се отчайват. Близнаците ще имат щастлив ден, а Девите да гледат реално на нещата.

Нов строеж започва на метри от брега в Синеморец, съвсем близо до забележителните скални образувания “Корабите”, пише днес екип на Биволъ. Бетонът вече е излят и върху него ще изникне вила, за което РИОСВ-Бургас е дала положително становище. Това няма да е първата постройка, която ще се вклини в уникалния девствен пейзаж край Синеморец.

Българската агенция по безопасност на храните в България (БАБХ) ще наложи административно наказание на магазина, който е продал свиснак пържола с игла. Глобата е за допусната опасна храна на пазара. 

 

"Изправи се, България" е гражданска платформа, която ще решава проблемите и казусите на обикновените хора и ще отстоява демократичните ценности. В гражданската платформа са хората, които одобряваха работата ми като омбудсман и които смятат, че каузите, зад които седяхме, трябва да продължат. 

 

Страница 1 от 73

Горещи теми

Нагоре...