24новини - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

24новини

Княгиня Мириам представя в България бижута от авторските си колeкции на ексклузивна изложба “Miriam de Ungria: Отвъд въображението”. Припомняме, че тя е съпруга на починалия през април 2015 г. най-голям син на Симеон Сакскобургготски и престолонаследник - Кардам. Той пострада през 2008 г. в тежка катастрофа, след която изпадна в 7-годишна кома.

Хороскопът за Страстната седмица - от Цветница до Разпети Петък ще е любов, фантазии и екстаз за няколко знака. Звездите са подготвили любов за последната седмица на април, но не за всички. Марс, Уран и Слънцето ще изиграят важна роля.

"Чух ви да казвате в едно телевизионно интервю, че не ви се ставало евродепутат, но все пак сте се съгласили да оглавите евролистата на "Демократична България". Защо е тази жертва?"

 

Хороскопът на Лазаровден - 20 април - вещае вдъхновяващ ден за Овен и Скорпион, скокоен - за Близнаци. И ден за усамотение за всички от зодия Риби

 

"Управляващите от ГЕРБ в София предпочитат да вземат важни решения "на тъмно... От 61 общински съветници достъп до документацията могат да имат само 11, но дори и да прочетат докладите, те не могат да огласяват факти от тях и да ги коментират?! Очевидно ГЕРБ си мислят, че това е „моделът”, по който общинските съветници трябва да вземат обосновани и информирани решения. Това не мога да го приема". Това завява заместник-председателят на Столичния общински съвет от БСП Милка Христова.

 

Кочериново няма пари за принтер, но даде поръчки за 11 млн лв. на съпругата на зам. - шефа на КПКОНПИ Антон Славчев - Зорница Атанасова. Преди няколко дни 24новини.бг припомни, че Зорница Атанасова е бившият кмет на Нови Искър, която впечатли парламента преди време, появявайки се полуоблечена в ефирна вечерна рокля в кулоарите през деня.

 

Страница 1 от 38

Горещи теми

Нагоре...