24новини - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

24новини

Във вторник ще се опитате да компенсирате липсата си на внимание към ваши близки с различни жестове или подаръци. Вътрешно в себе си ще имате силно желание за хармония и към добронамерени действия.Може да очаквате новини или разговор с мъж, който идва от път или с близък млад човек, както и да свършите важна и отговорна работа свързана с пари, документи или с институции.

 

Премиерът Бойко Борисов заяви, че няма нищо общо с подслушванията. Това стана по време на посещението му в Мюнхен, където той участва в конференцията по сигурността. Основните теми на разговори са сигурност, отбрана и последиците от климатичните промени.

Новата седмица ни е подготвила изненади. Ще трябва да сме внимателни с парите, като не са изключени и интриги. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния хороскоп от 17 до 23 февруари:

 

На мястото, където вчера стана трагичен инцидент на магистрала "Хемус", при който двама работници загинаха, премиерът Бойко Борисов беше на 14 август 2019 г. и тогава пусна видео от джипа си. Видеото бе снимано на фона на песента "Есенни листа". Тогава премиерът Борисов се похвали с виадукта и в деня пусна два лайфстрийма и една галерия от посещението си на същото място на строежа до Буховци, Търговищко.

 

На 16 февруари, неделя, над страната ще има частична облачност, вероятността от валежи е 10 %. Ще духа слаб до умерен вятър от изток със скорост до 15 км/ час.

Пистолет изпаднал от джоба на 59-годишен учител в час по история. Това се е случило в четвъртък в силистренското основно училище "Иван Вазов" пред очите на петокласници. Ученикът, който първи забелязал оръжието, подал сигнал на тел 112, разказва NOVA.

МВФ и Кристалина Георгиева: Добре е България да вдигне имуществените данъци, например данък сгради, а също и максималния осигурителен доход (МОД). Доходите на богатите трява да се увеличат и да се махне плоският данък

На 15 февруари над страната ще има разкъсана облачност, след обяд се очакват валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад.

България може да си позволи известен ръст на бюджетните разходи, ако те отиват за смислени инвестиции и социални грижи. Целта е финансовата стабилност на страната да се превърне и в по-осезаем икономически растеж, който да бъде усетен от повече хора.

 

Китайската трансфузионна техника за преливане на плазма от излекувани пациенти с коронавирус се оказа ефективна при лечение на заразените пациенти.

 

Само можем да гадаем, имаме само предположения, трябват доказателства, не мога да коментирам следствието.

 

На 13 февруари ще има разкъсана облачност на някои места, но ще преобладава слънчево време в по-голямата част от страната. Ще духа слаб до умерен вятър от югозапад. Минималните температури ще бъдат между 1° и 3°.

Страница 1 от 84

Горещи теми

Нагоре...