24новини - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

24новини

Хороскопът на 24 януари сочи сложен ден за Телец, Рак и Лъв. Водолеите ще се радват на приятелствата си.

 

Има загинал човек при верижната катастрофа на три трамвая, която стана в София току-що. Над 10 души са ранените.

 

В четвъртък ще трябва да намерите кураж да започнете някои неща отначало, след като досега не сте успели да постигнете тяхното положително развитие. Това особено важи в случай, че сте осъзнали грешките си. Днес смело се изправете лице в лице с проблемите си на работното си място или с колеги, които ви създават напрежение и нежелание за работа. Някои от неочакваните събития днес ще имат за цел да изчистят неща от живота ви, за които досега не сте събрали смелост.

Фирмите на Кирил Домусчиев, Румен Гайтански-Вълка и на пернишките бизнесмени Димитър Борисов и Иво Иванов ще чистят и извозват боклука на София през следващите 5 години.

 

Съдът отлагаше произнасянето си дали да допусне повторно броене на бюлетините в някои секции, но в случай, че се наложи да изготвим касационна жалба, ние ще продължим да твърдим, че истината за резултата е в чувалите.

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Ако всичко сте правили правилно, сега ще получите достойна награда. Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо.

 

Задушлива миризма от контейнер за боклук, а не изтичане на запалим газ на улица "М. Бичев" между бул. "Данаил Николаев" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", както бе съобщено по-рано от пресцентъра на Столична община, е причината за промяна в маршрута на автобуси на градския транспорт и блокирането на района в час пик снощи, информира БГНЕС.

 

Хороскопът на 21 януари: Луната е в Стрелец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 27–ми. Управител на деня е Марс. Гостуващата в Стрелец Луна днес може лесно да ни вдъхне смелост за поставяне на някои важни житейски начала. Всичко, което вършим днес, го правим уж не от сериозната му страна, но то дава доста важно дългосрочно значение върху живота ни.

ОВЕН
Мислете позитивно
Стартирате деня във ведро настроение и с особен ентусиазъм в деловата област. Близките и половинката ви подкрепят, а хармоничните взаимоотношения с тях са основа на мотивацията ви да действате. Няма повече какво да искате. Преборете негативните мисли с позитивни такива и гледайте смело напред.

ТЕЛЕЦ
Стремеж към промяна
Възможно е разговор с хора, които представляват голям авторитет за вас, да е причината да погледнете живота си от друга гледна точка. Да искате да промените нещо просто като на шега. Сега е подходящият момент за тази цел. Ще попаднете и на правилните хора, и на правилните обстоятелства за това.

БЛИЗНАЦИ
Любовна среща
Вероятно е наскоро направени грешки в службата да ви накарат да промените отношението си към работата. Да задълбочите погледа си върху ежедневните дела, които ви се налага да вършите. Това е прекрасен ден за интимни срещи, защото днес любовта е особено подчертана в прогнозата. Ще имате хубава вечер.

РАК
С мисъл за здравето
Стресът ви причинява огромни тревоги и е в основата на повечето здравословни проблеми. Опитайте да се отърсите от него, занимавайки се с любими неща и спортувайки активно. В дни като този вие би следвало да помислите малко повече за своето емоционално и физическо състояние. За здравето си и начина си на живот.

ЛЪВ
Важни решения
Във вторник ще вземете важни решения относно това с какво искате да се занимавате от тук нататък, с кого искате да се срещате и какви хора да присъстват в живота ви. Вероятно е да се замислите за нова работа, която ще изпълни всички тези промени, които желаете – нови занимания, нова среда, нови емоции.

ДЕВА
Кроите планове
Не очаквайте да ви се случат много промени в този ден, но и малките новости със сигурност ще ви наведат на големи размишления. Днес мислите много, но без да сте особено активни в действията. Това е съвсем нормално за вас, когато кроите планове. Е, сега плетете мрежи за бъдещето. Моментът е подходящ.

ВЕЗНИ
Отворени врати
Седмицата продължава с доста благоприятен и щастлив ден за вас. Още в сутрешните часове вторникът разкрива своето истинско лице. Обърнете повече внимание на колегите и техните претенции. Ако някой ви критикува, точно сега това е градивно и полезно за вас. Приемете го като урок, който трябва да научите.

СКОРПИОН
Малки промени
Във вторник се будите в отлично настроение. Предайте и на хората около вас добрата си, позитивна нагласа. Заредете се с надежди и поставете едно малко начало. Например може да промените навик или да смените марката кафе, с която започвате деня си. Промените, макар и незначителни, ще ви се отразят доста добре.

СТРЕЛЕЦ
Център на внимание
Днес правите впечатление с думите и поведението си. Няма как да не насочите погледите на всички хора към себе си. Съветът ми е да оставите малко пространство от живота си неосветено от прожекторите и скрито от хорските очи. Човек, когото сте наранили в миналото, ще ви потърси. Целта му е да се извините.

КОЗИРОГ
Малки радости
Във вторник се задоволете и с най-малките постижения, които сте достигнали. Не правете големи планове. Радвайте се на дребните неща, правещи щастливо вашето ежедневие. Бъдете благодарни за това, че сте започнали още един нов ден. За това, че сте живи, здрави и вашите близки са наоколо.

ВОДОЛЕЙ
Лидерска позиция
Днес сте обаятелни и харизматични. Привличате погледите на всички към себе си. Може да убедите всекиго в своята си гледна точка. В своята цел, която вие считате за важна. Не е изключено на работното място да се предприемат точно действията, които вие счетете за нужни. Колективът ви следва неотклонно.

РИБИ
Поука от грешки
Фиксирали сте се върху грешки, които сте допуснали вие самите в миналото и сега, в настоящето, тежат над главите ви. Явно е, че няма как да промените моменти в историята, но можете да си вземете поука от тях. Днес бъдете по-адаптивни. Стъпете на опита си и организирайте чрез него настоящето си.

В последните години най-много боклуци у нас идват от Италия и Великобритания. От тези страни основно се внася и т.нар. RDF – отпадъци, които се използват като гориво основно от циментовите заводи в страната, а отскоро и от топлофикации, свързвани с бизнесмена Христо Ковачки.

През започващата седмица Телецът и Лъвът да почакат за промяната - не й е сега времето, за Стрелеца - нови проекти

 

Близо 81 % от участниците в анкетата на "24новини.бг" смятат, че лично премиерът Борисов и цялото му правителство носят отговорност за водната криза в страната. След като стана ясно, че не само в Перник, но и в областите Габрово, Ловеч, Плевен, Шумен над 320 хиляди души общо са на воден режим, попитахме нашите читатели кой трябва да подаде оставка заради водната криза в България?

 

"Национализирането на частен бизнес е недопустим прецедент, който ще доведе до необратими последствия за държавата, законодателната и изпълнителната власт." Това се казва в позиция на "Национална лотария" АД във връзка с внесения проект на закон за изменение на Закона за хазарта от лидера на НФСБ Валери Симеонов.

Страница 1 от 80

Горещи теми

Нагоре...