24novini - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

24novini

Падналият обилен снеговалеж в Родопите наложи обявяване на бедствено положение, съобщават от Община Рудозем.

В неделя ще остане облачно и с валежи от дъжд. По-значителни и на повече места ще са в южната половина на страната.

 

Заразените снощи бяха 457, а оздравелите 30. Към 8,00 ч. сутринта установените болни са вече 477. Двама народни представители още, освен д-р Хасан Адемов, са с положителни проби и те вече бяха огласени. В Пещера, Пловдив и ВМА има още пет нови излекувани на средна възраст 47 години.

Заразените вече са 457, а оздравелите 25. Двете съмнителни проби на изследваните депутати от ГЕРБ са отрицателни при повторното им тестване.

 

Разделяне на хората по пол, затваряне на църкви, забрана за излизане в неделя... отричане, че вирус има, призиви да не се четат новини, както и отворени училища за малките деца. Това са само част от мерките, които различните държави прилагат срещу коронавируса. От пълното отричане, че има нужда от мерки, до мерки, близки до домашен арест са взети от различните правителства.

В сряда ще имате причина за добро настроение или оптимистично виждане на бъдещето си в сравнение с вчера.Балансът днес във всичко ще бъде много важен. В сряда ще очаквате новини свързани със здравословен проблем на човек, когото познавате или на развитието на COVID-19 в страната, където живеете или там където имате роднини. Овенът ще усети привличане към старо гадже, Телецът ще спечели пари, Ракът да пази любовта си, всичко тръгва по вода за Девите и Везните

 

За следващата седмица до 3 април, петък, звездите вещаят Близнаците да слушат сънищата си, един магичен ден за Козирога, необикновена активност за Овена, Раците може да се преместят, около Рибите пърха любов.

 

"Днес беше луд ден", написа Андреа към публикацията си в социалната мрежа Instagram с боксьора Кубрат Пулев. Това накара мрежата да полудее с въпроса събраха ли се Андреа и Кобрата отново.

 

За следващата седмица от 29-ти март до 3 април звездите вещаят за Скорпионите намиране на изход от трудната ситуация, за Рибите - интимни препети, а за Везните и Близнаците - любовни приключения.

 

За следващата седмица от 28-ми март до 3 април звездите вещаят любов за Овни, Везни и Риби, разправии вкъщи за Скорпионите, наопаки върви всичко за Водолеите, но ще се оправи, а за Телеца ще има разтърсващи емоции, предимно щастливи.

 

Изследователят Sean McMahon установи като вероятна причина за високата смъртност на заразените от коронавирус в Италия и Испания сега, отговор на организмите на хората там, третирани с тривалентна ваксина против грип в двете държави през миналата година. Става дума за ваксина против грип, прилагана при над половината от възрастните хора там над 65-годишна възраст.

В петък ще сте вглъбени повече в личните си проблеми и планове и ще ви бъде трудно да отделите внимание на ваши роднини или приятели. Днес не е ден за конфликти и спорове. Днес може да обмислите някои проблеми и неприятности възникнали през предходните дни. Не обръщайте внимание на лошото настроение на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Финансови ангажименти или отношения с деца или с по-млади хора от вас могат да бъдат причина за притеснение.

 

Страница 1 от 38

Горещи теми

Нагоре...