24novini - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

24novini

Премиерът Борисов свиква за днес, вторник, заседание на Съвета по сигурността заради рязкото изостряне на ситуацията в Сирия и риска от мигрантска вълна откъм Турция.

Слабо земетресение е усетено в района на Благоевград, съобщава БНТ. 

 

В районите на София с висока концентрация на автомобили, замърсяването с азотен диоксид е над допустимите норми. Това създава реална заплаха за здравето на хората, преминаващи през оживените кръстовища.

 

В 14:00 часа днес, при започването на учредителното събрание на партията на Слави Трифонов „Няма такава държава“, Трифонов влезе с бастун в сградата, където се провежда събитието. Самото събитие свърши за по-малко от 30 минути.

Всеки трети заем в Общинска банка е проблемен. Това става ясно от първото преразглеждане на рейтинга на Общинска банка след като беше приватизирана през 2018 г. Агенция Moody's потвърди присъдения ѝ депозитен рейтинг Ba3, но промени перспективата от стабилна на негативна, съобщава "Капитал" днес.

 

В сутрешните часове на 3 октомври на места в равнините и котловините ще се образува слоеста облачност или мъгла. Минималните температури ще бъдат между 12° и 17°. Ще бъде предимно слънчево, на места в равнините - с ниска облачност. Около обяд от запад облачността ще започне бързо да се увеличава и вплътнява и до вечерта на места, главно в Западна България, ще превали дъжд.

 

Обединението "Движение България на гражданите", ЗНС, НДСВ и "Път на младите" откри предизборната си кампания и представи листата си за общински съветници на събитие срещу централата на ГЕРБ - на терсата на НДК. На същото място на 4 септември Инициативният комитет на Мая Манолова обяви нейната кандидатура за кмет на столицата.

"През последните 10 години кметът Фандъкова се опираше на безрезервната подкрепа на правителството на ГЕРБ. Тя ползваше милиарди европейски средства за изпълнение на проекти.

 

Щъркел се удари в самолет, излитащ от летището в Бургас. Полетът е бил от Бургас през Варна за Белгия.

 

Когато застанем пред несправедливост и кражби, ще ги назовем със същата енергичност, не съм се променила.

 

Телците да бъдат отговорни, а Водолеите да обърнат внимание на здравето си. Любов за Раците.

 

Десетки хиляди млади хора излизат на втора вълна световни протести. Те настояват за бързи действия във връзка с климатичните промени, съобщава "Асошиейтед пред". 

 

Страница 1 от 23

Горещи теми

Нагоре...