24novini - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

24novini

Скорпионът страда по любима жена, но не иска да го признае, Овенът да не се отпуска, за Рибите - добра оферта, Близнаците са енергични и успешни днес, Лъвовете да не влизат в скандали - това сочат звездите за 12 август

 

Днес над страната ще бъде ясно и тихо. Преди обяд ще бъде предимно слънчево.

 

Столичният кмет Йорданка Фандъкова е платила 286 000 лв. за преместваема тоалетна пред НДК.

Маджо смути лайф на Христо Иванов на „Орлов мост“. Името на основателят на борческата групировка СИК Младен Михалев – Маджо успя да смути Христо Иванов, лидер на „Да, България“ и ключова фигура в протестите срещу правителството на Бойко Борисов.

 

"Домът е там, където те се усмихват. Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения!".

 

Полиция атакува палатковите лагери и е разчистила блокираните кръстовища в София, Пловдив и Варна, съобщи самата СДВР на брифинг пердималко. Има арестувани. Силовата акция в столицата е започнала по тъмно призори - към 4.30 ч. тази сутрин.  

 

"Правителството остава, няма да подава оставка и мандатът ще продължи до редовните избори следващата пролет". Това съобщи лидерът на НФСБ и съуправляващ Валери Симеонов, който участва на коалиционен съвет при премиера Бойко Борисов.

Според звездите на 6 август Овенът ще получи нежна грижа от половинката си, Ракът ще направи чудеса от храброст за любимия си човек, Везните днес ще работят върху връзката си, за Скорпиона - непланирана среща и смущаващи новини, Водолеят е на нов път - ще бъде успешен, а за Лъва звездите препоръчват да се върне към себе си и своите лични желания

Дни след като премиерът Бойко Борисов уверяваше, че не се налага засега България да поема нови дългове заради коронакризата, днес правителството одобри решение да се изтегли заем в размер на 1 млрд. лв. от новия фонд на ЕС за подкрепа на заетостта.

Генка Шикерова пусна видео как участници в конференцията на ГЕРБ блъскат журналистката от "Свободна Европа" Полина Паунова и изхвърлят телефоните, с които тя предава. Пред БНР Паунова съобщи, че не е разбрала каква си тези хора, имали са вид на ултраси.

Звездите на 4 август вещаят семейни трусове за Скорпиона, промяна в желанията на Овена, Телецът да иска повече от живота, Ракът да не взима никакви решения днес, а за Лъвовете - приходи и печалби.

Пострадали при случая зад колоните на Министерския съвет протестиращи продължават да настояват за тежки наказания в МВР. Преди дни беше съобщено, че вътрешната проверка е установила превишаване на полицейските правомощия.

 

Страница 1 от 49

Горещи теми

Нагоре...