24novini - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

24novini

Огромни количества балиран и след това загробен боклук е открит в местност край Червен бряг. Той е бил балиран и е с неясен произход, съобщи БНТ.

 

Дневен хороскоп за днес, 29 май: Денят ще е успешен за три зодии. Раците ще удържат на изкушенията, стар проблем ще се яви пред Скорпионите, мрачни мисли за Водолеите, но не си струват тревогите, а Козирогът да се вгледа в детайлите - те ще му покажат верния път.

 

Фамилията на бившия кмет на Пловдив Иван Тотев получава 65 000 лева държавна помощ по схемата 60/40, за да подкрепи бизнеса си. "Взе ги без засечки, както десетките обществени поръчки преди това", пише местното издание „Марица“.      

През почивния ден, понеделник, 25 май, от запад облачността ще се разкъсва и намалява. Значителна с валежи от дъжд ще се задържи над източните и крайните южни райони.

 

Водолеите да не се отчайват, положението може и да е по-зле. Рибите да продължат с поведението си, а Девите да се разсеят с изкуство.

 

Днес Близнаците ще трябва да вложат повече усилия, за да си свършат работата. А за Рибите е ден за почивка. Овните да укрепят връзките си, а Козирогът да забрави лошото.

Какво Ви уплаши, г-н Борисов, че махнахте палатките на майките? Купете им палатки и ги донесете тук, ако искате ва Ви повярваме, че нямате пръст в този вандалски акт!

 

Хороскопът за 21 май показва, че Близнаците и Овенът трябва да помагат на хората, Телецът ще получи критики, нова любов за Лъва, а Девите ще получат стар дълг, за Рибите нещата ще станат с чар и усмивка, а Водолеите ще се разочароват

Изтъкнатият юрист Огнян Герджиков коментира и последните действия на управляващите, които са противоконституционни:

 

Мъже на 21, 40 и 45 години и 36-годишна жена са задържани за неизпълнение на полицейско разпореждане днес на протеста пред парламента на партия "Възраждане". Общо задържаните са осем души, като сред тях и мъж с множество криминални регистрации, въоръжен с нож и мъж с марихуана.

Парламентът създаде Временна анкетна комисия за разходите от COVID-19. Тя ще може да изисква и публикува информация за всички разходи на средства, в това число осигурени чрез фондове или други финансови инструменти на ЕС, свързани с преодоляването на последствията от разпространението на коронавируса.

Европейската комисия е против поставянето на пътуващите между държави от Европейския съюз под карантина. Брюксел не подкрепя и въвеждането на здравни сертификати. Това съобщиха високопоставени представители на комисията, съобщава БТА.

 

Страница 1 от 41

Горещи теми

Нагоре...