24novini - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

24novini

Полицията е хванала евродепутата Ангел Джамбазки от ВМРО с алкохол в кръвта, съобщи бТВ. 

 

Тази сряда Рибите да не раздават документи, разписани от тях, без да са ги проверили няколко пъти. Лоши новини за Телеца, успехи за Раците и Девите.

 

Националните сигурност и отбрана на България с агарантирани само в рамките на колективната отбрана на НАТО. 

 

Днес Мая Манолова организира форум в София, на който към новоучредената от нея гражданска платформа "Изправи се.БГ" ще се присъединят колективни и индивидуални партньори и членове. Това съобщават от пресцентъра на платформата.

 

Телците да разчитат на себе си, а Девите да се захващат за работа. Водолеите да не се отклоняват от правилата, а Рибите да мислят положително.

 

Екоинспекцията в Бургас е позволила изграждането на търговски комплекс, на метри от морето на къмпинг „Градина“, съобщи БНР.

 

Днес Овните да бъдат по-отговорни, а Везните да си почиват.

Почина голямата българска актриса Соянка Мутафова, съобщи "24часа". 

 

Народните представители от "Атака" внасят в Народното събрание декларация, която да се изпрати до Европейския парламен във връзка с искането България да приеме Истанбулската конвенция. Това обяви депутатът Десислав уколов по време на пресконференция днес в парламента. 

 

Две онлайн медии са глобени от Комисията за защита на личните данни за общо 25 хил. лева след подадени жалби. Това заяви пред в. "Сега" Венцислав Караджов, председател на ведомството. 

 

Стрелците да се обадят на близки и роднини, които не са виждали и чували отдавна, а Телците да обърнат внимание на здравето си.

 

Депутатите приеха от 1 юли 2020 година минималната пенсия за стаж и възраст да бъде 250 лева. Предложението в Закона за бюджета на ДОО за 2020 година бе внесено между първо и второ четене на Бюджета от управляващите.

 

Страница 1 от 29

Горещи теми

Нагоре...