24novini - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

24novini

ДПС призова за проверка на ДАНС и регулатора КЗК и КФН на сделкт аза ЧЕЗ и поиска кабинетът да обясни в Народното събрание какво става. От партията публикуваха позиция, в която упрекнаха властта, че сделката за ЧЕЗ се осъществява непрозрачно, и настояха да се произнесат компетентните регулаторни органи.

Продължава извънредният конгрес на стоматолозите, свикан заради притесненията, че стотици хиляди българи ще останат без достъп до зъболечение. Причината са нови правила в медицинската практика за обхат на дейности, които могат да се извършват от специалисти и от такива без придобита специалност.

 

Френската футболна легенда и бивш президент на УЕФА Мишел Платини е арестуван тази сутрин в Париж. Той е задържан в рамките на разследване за корупция около избора на Катар за домакин на Световното първенство по футбол през 2020.

 

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 18 юни, вторник. 

"Суперкомпютърът ще даде огромна възможност за автомобилните производители, медицината и строителния бранш в България". Това заяви министър-председателят Бойко Борисов на форум с еврокомисаря Мария Габриел.

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 18 юни.

 

Пореден случай през последните седмици със срязани гуми на автомобили. 

 

Министерството на земеделието и храните и Държавен фонд "Земеделие" започват проверки на всики 288 къщи за гости, които са финансирани с евросредства по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 година, съобюават от Фонда.

 

Депутатите приеха окончателно промени в Закона за политическите партии, с които се преизчисляват получените от 26 май 2016г. до влизането на закона в сила партийни субсидии дори за партиите, които в момента не получават държавна помощ. 

 

Днес времето ще е типично за юни месец - слънчево и горещо. Очаква ни ден с високи температури и много слънце.

Бившият шеф на ДАБЧ Петър Харалампиев излиза от ареста срещу парична гаранция от 100 000 лв., реши Апелативният спецсъд.

Днес, 11 юни,  вторник, без вода в София са части от кварталите Банишора, Банкя, Владая и Кремиковци, съобщи „Софийска вода” .

Страница 1 от 16

Горещи теми

Нагоре...