Лина Димитрова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Лина Димитрова

Магистър по "Журналистика" с професионален опит в онлайн медии.

Специализирала "Връзки с обществеността и медия маркетинг" в Лондон.

Днес медицинските сестри излязоха на пореден национален протест пред Министерството на здравеопазването и още 42 града в страната. 

 

Водещият и общественик Слави Трифонов коментира в социалната мрежа скандалът около евтинит апартаменти на властта от ГЕРБ. 

 

Деца от 92ро ОУ в София събират пари за изграждане на рампа, по която тяхна съученичка да може да ходи по-лесно на училище, стана ясно от публикация на Христина Христова в групата „Видяно в София“.

 

Все повече деца пробват и употребяват наркотици. Възрастовата граница пада все повече като средната възраст е достигнала 14 години, заяви пред бТВ Желяз Турлаков от фондация „Ново начало“. 

 

Медицинските сестри излязоха на голям протест пред Министерството на здравеопазването. Те разпънаха палатка за министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и заявиха, че ще протестират всеки ден пред Народното събрание.

 

 

Омбудсманът Мая Манолова беше бурно аплодирана от медицинските сестри на протеста пред МЗ, който започна днес малко след 15,00 ч. Тя заяви, че подкрепя исканията на сестрите, защото са справедливи и разказа, че само за седмица от болницата в Кюстендил са напуснали пет медициниски сестри. "Аз съ тук, за да ви подкрепят, както ние, като имаме нужда от помощ, се оставяме в ръцете ви!", каза Манолова на протеста.

Днес от 15:00 часа днес пред Министерството на здравеопазването ще се проведе поредният национален протест на медицинските работници. Министър Ананиев отрече пред bTV да е имало натиск над сестрите от страна на директорите на болници да излизат на протеста.

Бившият лидер на СДС Божидар Лукарски избухна срещу действията на настоящия председател Румен Христов и договорката му за общо явяване на изборите с ГЕРБ

От обявена поръчка за изграждане на две селища за 1600 и 280 души става ясно, че от МВР имат намерение да строят мигрантски лагери край Елхово и Малко Търново, съобщава БНР.  

 

Днес на протест ще излязат таксиметровите шофьор в София. 

Във вторник стана публично известно, че вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов се е сдобил с нов апартамент в луксозна сграда в столичния квартал „Изток на цена, която е четири пъти под пазарната. Появиха се съмнения в корупция, въпреки че Цветанов отрече да има конфликт на интереси и обяви, че всичко е извършено законосъобразно и няма за какво да се притеснява. 

Новият състав на Централната избирателна комисия ще трябва да се яви на работа днес. 

 

Страница 1 от 202

Горещи теми

Нагоре...