Лина Димитрова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Лина Димитрова

С наближаването на изборите за Европейски парламент и намаляващата стабилност на управлението след многобройните протести в последните дни извънпарламентарните десни започнаха с публичното подаване на ръце. 

 

Крайно десни от Общополска младеж в Полша запалиха знамето на Европейския съюз докато тълпата скандира „Долу Европейския съюз“.

Румен Радев:  Да не забравяме, че Първата световна война започна на Балканите. Стабилността и добрите отношения на Балканския полуостров са важни за мира в света.

 

Според президента Румен Радев стабилността и добрите отношения на Балканския полуостров са важни за мира в света. 

 

Директорът на Българската агенция по безопасност на храните д-р Дамян Илиев също не е доволен от мерките за ограничаване на птичия грип в България. 

 

Днес близки и познати на българския светец дядо Добре, известен и като дядо Добри, почетоха паметта му. В днешния ден се навършват 9 месеца от смъртта на мъжът, станал известен със своята милост. 

 

Хиляди протестиращи излязоха днес и в центъра на София. Първоначално те бяха разделени в три протеста – срещу високите цени на горивата, срещу приемането на промените в Закона за вероизповеданията и на майките на деца с увреждания, които искат оставката на вицепремиера Валери Симеонов. 

 

Хиляди протестиращи блокираха основни пътища в цялата страна и центъра на София. В повече от 36 града излязоха множество недоволни. 

 

От Министерството на вътрешните работи дадоха извънреден брифинг за ситуацията в страната след масовите протести днес. 

 

Камион се вряза в група протестиращи срещу цените на горивата край Благоевград. По-сериозно пострадало е едно момиче, което е със счупена ръка, съобщи Нова телевизия.

 

Точно в 17:30 часа започна протестът на майките на деца с увреждания, които продължават с искането си за оставка на вицепремиера Валери Симеонов. Те обявиха, че според информацията им в момента тече и извънредно заседание на правителството. 

 

Точно в 17:30 часа започна протестът на майките на деца с увреждания, които продължават с искането си за оставка на вицепремиера Валери Симеонов. 

Страница 1 от 101

Горещи теми

Breadcrumbs