Лина Димитрова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Лина Димитрова

Магистър по "Журналистика" с професионален опит в онлайн медии.

Специализирала "Връзки с обществеността и медия маркетинг" в Лондон.

Лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров видя организирана акция срещу себе си. Това става ясно от прессъобщение, което от партия "Атака" изпратиха до медиите.

 

Предварителната медицинска експертиза на Северин Красимиров, предполагаемият убиец на журналистката Виктория Маринов, е показала, че той е вменяем и може да носи отговорност за делата си. 

 

Граждани сигнализираха в социалните мрежи, че автобус по линията 204 на граднския транспорт в София е аварирал. 

 

Прокуратурата няма информация къде са Ветко и Маринела Арабаджиев, които се издирват с червена бюлетина от Европол и Интерпол. Срещу двамата тече разследване за организирана престъпна група за пране на пари и данъчни измами. 

 

Над 2 млрд. лева са източени от държавата през фалшиви решения за ТЕЛК. Схемите в страната са различни и продължава проверката, заяви заместник-главният прокурор Иван Гешев пред БНТ. 

 

Къщата, в която е живял поетът Пейо Яворов в центъра на София отново е на пазара за имоти. 

Порочната практика за продажба на българско гражданство ще влезе в предварителния доклад на Европейската комисия за България с предупреждение към страната, твърди Ройтерс.

„За политиците извън избори сме мръсни и долни мангали, а по време на предизборните обиколко целуват сополивите циганета.“

„Новото циганско поколение вижда нещата в бъдещето. Те работят, учат, искат да отгледат достойно децата си.“

 

 

„На премиера трябва да му светне лампичката, че не може само да се прехвърля отговорността за състоянието на държавата на циганите.“

„Искаме оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов и на кмета на Войводиново.“

 

Отново проблем със строителството в София. След като през ноември заради строеж се напукаха къщи в Люлин, днес бТВ информира за паднала стена на къща до изкоп в столичния квартал „Възраждане“.

 

Индикаторът за стабилността на коалицията между „Обединени патриоти“ ще бъдат изборите за Европейски парламент.

 

Специализираната прокуратура, ДАНС и ГДБОП провеждат разследване в София, Плевен, Благоевград, Разград, Хасково, Пловдив и Ловеч срещу хора, за които има съмнения, че са свързани с дейности срещи Република България, обявиха от обвинението. 

 

Страница 1 от 152

Горещи теми

Нагоре...