Виолета Асенова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

Нови шансове за Скорпиона днес, Девите да са предпазливи, Овните ще са в чудесно настроение, а Раците в неделя ги очакват спорове

 

"Ние, българите, тачим местата, които ни събират и обединяват, които ни дават възможност да погледнем към самите себе си през погледа на нашите предци и техните ценности“,  заяви президентът Румен Радев на откриването на Роженския събор.

През изминалата седмица излезе статистика за самоубийствата във Варна. Само там за 6 месеца са посегнали на живота си 100 души. Статистиката е на Районната прокуратура, под чието ръководство са случаите на самоубийства в областта.

Минимум 20 000 руснаци начело с руската опозиция протестираха днус в Москва срещу организацията на изборни япроцес в страната, ръководено от президента Путин.

"Ние, българите, тачим местата, които ни събират и обединяват, които ни дават възможност да погледнем към самите себе си през погледа на нашите предци и техните ценности“, Това заяви президентът Румен Радев на откриването на Роженския събор.

 

"Два милиарда лева еднократно и накуп е сериозно фискално усилие, но можем да си го позволим". Това каза финансовият министър Владислав Горанов в пленарната зала, където четвърти час текат дебатите по актуализацията на бюджета. Причината е закупуването на изтребителите F-16 от САЩ.

Теменужка Петкова смени трима от ръководството на БЕХ и назначи нов изпълнителен директор, въпреки уверенията й, че няма криза с тока и всичко с цената на тока за бизнеса е нормално. петкова по-рано сама освободи Коен, но сега го повишава в директор на холдинга.

Едва 43 800 деца са в първи клас през тази учебна година - от 15 септември, и държават им изплаща помощ.

"НАП ще прецени техническите възможности, за да информира всеки човек, чиито данни са изтекли при хакерската атака". Това коментира пред БНТ говоритеят на НАП Росен Бъчваров.

Мъжът Риби е ласкател. Обича жените да са много. Ще обсипе партньорката си с комплименти преди, по време и след вълнуващите моменти в леглото. После ще направи така и със следващата.

Президентът Румен Радев върна за ново обсъждане отделни текстове от § 2 и 3 от Закона за изменение на Закона за държавния бюджет за 2019 г., с които се въвежда финансиране на политическите партии с дарения от фирми.

ВСС обяви началото на процедурата за избор на нов главен прокурор. Името му трябва да е ясно на 24 октомври - ден преди местните избори в цялата страна за кметове и общински съветници.

Страница 1 от 133

Горещи теми

Нагоре...