Виолета Асенова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

Работниците от фирма „Спарки” - Ловеч казват, че е лъжа изявлението на социалния министър Деница Сачева, че са получили заплатите си.

В неделя ще има значителна, предимно ниска облачност. По-значителни разкъсвания и намаления на облачността ще има над Югозападна България.

 

Неделя е ден за размишления, медитация, самовглъбяване. Вслушайте се във вътрешния си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили. Не е толкова важен видът на дейностите, които се извършват, колкото темпът на работа. Не трябва да се бърза. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Намалете общуването и активността. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите. Активните дела няма да донесат сега положителен резултат, но могат да нарушат вашето равновесие.

 

Черноморската скумрия, която се срещаше в Черно море, вече я няма, защото популацията ѝ се е изчерпала. Това каза в интервю за БГНЕС хидробиологът и ихтиолог Пенчо Пандъков, който е и част от Сдружение „Балканка“.

 

Български гражданин е нахлул с мачете и е предизвикал безредици в ресторант в Истанбул. Това е станало около 23:30 часа вечерта в петък. При последвалата акция на местната полиция мъжът е застрелян.

 

Неизвестни обраха югозападната териториална дирекция на Агенция “Митници” в Благоевград. В момента се извършват процесуално-следствени действия. Обирът е крупен и става въпрос за пари и ценности.

Днес е Атанасов ден, хиляди хора празнуват имен ден. Днес да почерпят Атанас, Наска, Тина, Тинка, Таню, Таска и производни от старогръцкото „Атанасиос" със значение „безсмъртен".

 

Мишел Обама в петък стана на 56 години. Освен като съпруга на 44-ия президент на САЩ Барак Обама и майка на две дъщери, я познаваме и като адвокат, общественик и автор на книгата „Моята история“.

 

В събота на 18 януари, в Западна България на места температурите ще бъдат между 0 и 5°C. В планините и планинските райони ще остане слънчево и все още сравнително топло, а в повечето райони в равнинната част от страната през по-голямата част от деня ще бъде с мъгла или ниска облачност.

Денят е за активни действия и активиране на скритите сили. Можете да пътувате, да започнете нещо важно, да заложите фундамента за нови големи дела. Време за творчески и нестандартни решения. Добър ден за общуване изапознанства, за любовни срещи.

 

В петък се фокусирайте върху неизпълнените задачи и избягвайте прояви на опърничавост или грубост при комуникацията си. В петък е възможно да възникнат противоречия с мъж относно действия свързани с ваше лично или семейно имущество, битови проблеми и др. Този ден ще постави на изпитание брачните и любовни отношения, особено тези които са атакувани от различни нелоялни и неискрени действия от страна на единият от партньорите. Днес ще ви бъде особено приятно да общувате с хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби. За съжаление този ден вещае неприятна новина свързана с човек, когото познавате и с влошеното му здравословно състояние.

ДПС ще подкрепи вота на недоверие. Това стана ясно след разговори между двете партии в парламента ДПС ще подкрепи вота на недоверие, който левицата ще внесе на 20 януари. Това стана ясно след разговори между двете партии в парламента.

 

Страница 1 от 153

Горещи теми

Нагоре...