Виолета Асенова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Виолета Асенова

Шоуто на Слави пое функциите на Консултативния съвет за национална сигурност - КСНС - при президента, стана ясно от думитe на Слави Трифонов. В предаването си тази вечер той покани държавни мъже и жени да гостуват при него, за да отговорят на въпросите на хората.

 

"Не сме проспали проблемния участък при Своге. Пътната лаборатория на Агенцията установи нестандартен асфалт в отсечката", каза пред bTV
директорът на Агенция „Пътна инфраструктура” инж. Светослав Глосов. Шефът на Агенцията призна, че не може да си обясни как асфалтът се е оказал със състав, различен от утвърдената рецептура.

 

Проверки за нерегламентирано горене на гуми и отпадъци в район „Красна поляна” снощи и рано тази сутрин установили горене на гуми на едно място и две запалени на открито огнища, написа в профила си във Фейсбук кметът на София Йорданка Фандъкова. В коментарите под поста й обаче, хората се подиграват на установеното, наричат това "лицемерие" и казват, че те "с носовете си всяка вечер установяват" горенето, което Фандъкова е описала като новина. Те питат кмета какво от това, че го е установила и как ще го спре, след като то е от години и не го е спряла досега.

 

Марджъри Оуeнс е на 90, но е в отлична спортна форма и прави съвършен шпагат и редица други гимнастически упражнения, на които дори 40-годишни са неспособни.

 

След приключване на интеграционния одит на София, в който над 100 граждани оцениха политиките и практиките на столицата за гражданите на трети страни и мигрантите и интеграцията им, Асоциация за развитие на София и фондация РискМонитор организираха Софийска лаборатория за интеграция на 30 и 31 октомври 2018 г. в Банкя.

 

Ежегодната класация на списание People за най-сексапилните живи мъже излъчи своя победител за 2018 г. Това е 44 годишният актьор Идрис Елба. 

 

Светла Нестерова, председател на Асоциацията на застрахователите в България, съобщи в студиото на bTV, че обезщетенията за болка и страдание раждат криминални схеми с участиет она адвокати, погребални агенции, измамници и сружители на държавата и МВР.

 

Процедурата за ремонт на Су-25 е в ход, не е прекратена, съобщи Министерството на отбраната след като снощи излезе информация, че вицепремиерът Каракачанов е спрял процедурата за ремнота на българските самолети от беларуската фирма.

Експертът от НСО и вече извън системата Николай Марков попита тази сутрин в студиото на bTV защо щом НСО не пази Мая Манолова, се пази от НСО кметът на София Йорданка Фандъкова. Какво застрашава нейната сигурност, попита той, визирайки заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фндъкова.

 

Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европейския парламент призова тази вечер за възможно най-бързото приемане в Шенген на България и Румъния, съобщиха от пресслужбата на ЕП.

Масова стрелба по коне в Правец и Ботевград, сигнализираха хора в социалните мрежи, предаде bTV.
Прокуратурата работи по сигналите. Съобщава се  е за роми, които са стреляли по животните, но има съмнения и за отмъщение.

 

САЩ и България ще работят за падане на визовите откази под 3%, съобщи външнитя министър Екатерина Захариева след срещата си с Помпейо. Те обсъдиха обсъдиха и въпроса с признаването на трудовия стаж на 400 000 българи

 

Страница 1 от 69

Горещи теми

Breadcrumbs