Виолета Асенова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

Кристиан Вигенин от БСП се отказва от номинацията си за евродепутат. Това написа самият той в своя фейсбук профил. 

 

Започна срещата между двете парламентарни групи "ГЕРБ" и "ВОЛЯ", на която ще се обсъжда оставането на "ВОЛЯ" в Парламента. Дали пленарният кворум отново ще бъде застрашен, ще стане ясно след срещата. Драгомир Стойнев от БСП също беше поканен, "за да види, че няма никаква сделка", каза  Цветан Цветанов от трибуната на Парламента.

След месеци работа и ремонти на двете централни столични градинки - на Кристал и до парламента, днес стана ясно, че са напарвени с обратни наклони и няма да бъдат приети. Столичният кмет Йорданка Фандъкова побърза да откаже да приеме ремонта на градинката между парламента и Софийския университет.

 

Мъжът Дева е критичен, казва истината, не може да си държи езика зад зъбите и говори като дете - всичко, което му мине през ума, се казва. Не е циничен, но не е и спонтанен. Няма да е вулгарен, но няма и да е решителен с жената. Харесва стандартни и класически неща и това дава сигурност на жената.

Борисов с различните си партньори провеждат целенасочена и последвателна политика, с която ощетяват бъдещите български пенсинери, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод призива на премиера Бойко Борисов да няма ощетени пенсионери.

 

Почина бившия министър на образованието Игор Дамянов от правителството на НДСВ 2003-2005г. Това съобщи с дълбоко прискърбие Академичното ръководство на Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Игор Дамянов работеше като преподавател в катедра "Международни отношения" в УНСС.

Извънредна проверка на кмета на София Йорданка Фандъкова и главния архитект Здравко Здравков на градинката „Св. Климент Охридки“ установи забележки по обекта. 

След срещата на премиера Бойко Борисов със синдикати, работодатели и Националния осигурителен институт заради напрежението около новата пенсионна система, Борисов е наредил да няма нито един ощетен пенсионер, съобщи социалният министър Бисер Петков.

Премиерът Бойко Борисов извика на извънредна среща вицепремиера Томислав Дончев, министъра на труда и социалната политика Бисер Петков, синдикати, работодатели и Националния осигурителен институт в Министерския съвет. Причината за спешната среща беше новата формула за изчисляване на пенсиите, според която се ощетяват новите пенсионери.

 

На 19 март 2019 г. , днес, стартира нова кампания на „Движение за национална кауза” (ДНК), съобщи пред bTV Иван Христов от обществения съвет на кампанията. Тя има за цел да мотивира младите хора да станат родители, без да отлагат момента.

 

Омбудсмана Мая Манолова коментира в своята фейсбук страница публикации, свързани с нея, като ги нарече "фалшиви новини". Една от тях гласи, че омбудсманът е “един от най-имотните политици” в България".

С указ президентът Румен Радев насрочи евроизборите за 26 май 2019 г., съобщиха от пресцентъра на Президенството. 

 

Страница 1 от 89

Горещи теми

Нагоре...