Виолета Асенова - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

Паднала скална маса е препречила релсите на теснолинейката Септември-Добринище и в резултат композицията, заедно с пътниците е заседнала в тунел. Това съобщи БДЖ.

Група протестиращи срещу правителството потеглиха в 10:00 ч. днес по автомагистрала „Тракия“ в посока към Пазарджик с намерението да шофират по аутобана с 50 километра в час - на отиване и на връщане. 

169 учени от БАН написаха отворено писмо, с което призоваха за оставка премиера Борисов и неговото правителството. 

До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения". Това заяви премиерът Бойко Борисов от популярния фейсбук сериал по Севда тв.

Шестима служители на Националната служба за охрана (НСО) са санкционирани дисциплинарно, заради констатирани пропуски при изпълнение на служебните им задължения на 7 юли в района на парк „Росенец”.

 

"И аз искам оставката на Радев". Това каза премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос за исканата му оставка от протестиращите.

Бойко Борисов се опитва отчаяно да се дистанцира от това, което става. Властта вече изключително много прилича на комунистическата и на изборите ГЕРБ и тъй наречените Патриоти ще платят с лихвите това, което се случва.

 

През изтеклото денонощие у нас са регистрирани нови 134 заразени с коронавируса, показаха 3612 PCR теста.

 

Доган разговаря с протестиращите на "Росенец" и им прати сладолед.

 

Мая Манолова сигнализира във видео във фейсбук страницата си от преди два дни, че кораб е разтоварил 5514 тона бали боклук на пристанище Варна Запад. Боклукът е от Великобритания. Ще бъде изгорен в България, съобщава тя в живо включване от мястото - хълм над пристанището.

Премиерът Бойко Борисов не посмя за втори път да разтури палатокивя лагер на Орлов мост, след като снощи хиляди протестиращи опънаха нови палатки и тенти там.

 

Новите случаи на заразени с Ковид-19 в България пред последното денонощие са 297. Броят е висок,  но трябва да се отчете, че са направени и много PCR тестове - 6433, показват данните на Единния информационен портал.

 

Страница 1 от 198

Горещи теми

Нагоре...