Елена Кирилова
24 часа новини, вести, факти, коментари

Елена Кирилова

Циганското лято, на което се радваме от началото на месеца, е на път да приключи. 

Увеличаването на максималния осигурителен доход на 3000 лв. ще удари ИТ сектора у нас, защото там заплатите са и сред най-високите. Това заяви в сутрешния блок на БТВ Димитър Бранков, зам.-председател на БСК.

 

Днес продължават дебатите за конституционни промени в македонския парламент. За тях са се записали 67 депутати, които искат да се изкажат. Те говорят средно по 20 минути, което означава, че дебатите ще продължат цял ден. 

Лекари се борят за живота на 19-годишното момче, което е с опасност за живота, след като беше блъснато от лек автомобил на пешеходна пътека снощи в Своге.

 

Спекулациите, че не това е убиецът (на журналистката Виктория Маринова) се появиха дори преди разкриването му. Имаше сценарии, който държеше да покаже, че в България убиват журналисти. Този сценариий обаче не успя, истината победи. Това заяви главният прокурор Сотив Цацаров по Нова телевизия,

 

Законът за хората с увреждания ще бъде обсъден днес от Националния съвет за тристранно сътрудничество. Той е внесен от министъра на труда и социалната политика Бисер Петков.

Премиерът Бойко Борисов в момента си купува влияние в БСП. Това е едно от обясненията за сделката за т.нар. дупка във Варна, обяви в сутрешния блок на БТВ лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

 

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ откриват довечера в 20:00 новото кино „Култура“. Киното обещава да е новото място за кино, музикални и сценични събития. Входът е свободен, а програмата за тази вечер включва песни и инструментални композиции от български филми.

 

Млада жена разказа във Фейсбук за поредния скандален случай, чийто главен герой е лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Случката е от вторник вечерта в един от елитните столични ресторанти, където Сидеров пуши вътре в заведението, обижда случайни чужденци и си поръчва духов оркестър. 

 

След като високопоставени политици от Европейската народна партия побързаха да похвалят българския премиер Бойко Борисов за залавянето на заподозрения за убийството на журналистката Виктория Маринива, от лагера на социлистите в Европейския парламент им напомниха, че присъдите се издават от съдебната система. 

 

 

Най-малко седем души са загинали, а десетки са ранените след преминаването на урагана „Майкъл” през американските щати Флорида, Джорджия и Северна Каролина.

 

Българчетата, родени сега, ще имат на 18г. едва две трети от пълния си капацитет, който биха имали, ако имаха достъп до максимално качествено образование и здравеопазване. Това сочи нов нов индекс на човешкия капитал, пубпикуван от Световната банка.

 

Страница 1 от 124

Горещи теми

Breadcrumbs