Мартин Тонев - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Мартин Тонев

Магистър по "Българска филология" в ЮЗУ.

Редактор в нюзрума на БОЛ и журналист на свободна практика в онлайн издания.

Кметът на Община Садово Димитър Здравков сигнализира, че при укрепването на разцепената подпорна стена на река Чая край село Катуница се изсипват пръст и камъни, вместо бетон.

 

БСП-София поиска пълна проверка и отчет на работата на транспортните дружества в София от 1 януари 2019 г. досега. Справката задължително трябва да включва часовете положен извънреден труд от шофьорите, осигуряване на междусменните почивки и недостига на водачи на превозните средства, категорични са социалистите в СОС.

До официалното разпускане на сегашната Европейска комисия остават 10 месеца, но въпреки това членовете ѝ, а и председателят ѝ Жан Клод Юнкер са го "ударили на уволнение", съобщава авторитетното издание "Политико". 

Още медици ще бъдат привлечени към наказателна отговорност по делото за злоупотреби с онколекарства от две болници. Това обяви пред БТВ наблюдаващият прокурор Лидия Манолова.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров ще предложи анекс към Договора за добросъседство с Македония, с който да се гарантира изчистването на неясноти и кражба на история, съпбщи Агенция "Фокус".

Бургаската структура на НФСБ, която е и най-силната в партията, обяви номинацията на Валери Симеонов за водач на листата за предстоящите европейски избори.

 

Училищни директори от цялата страна се обединяват в подкрепа на уволнен директор от кърджалийското село Поточница, като според тях става дума за политическо кадруване. 

 

Депутат от венецуелския парламент обяви, че националната петролна компания Петролеос де Венесуела (PDVSA) се е опитала да изнесе държавни средства в България.

 

Едва 60 са разкритите случаи на телвонни измами, а 68 разкритите извършители от общо 1097 регистрирани телефонни измами през 2018г. Това съобщи в сутрепния неделен блок на БТВ Златка Падинкова, началник сектор „Измами” към Главна дирекция „Национална полиция” (ГДНП).

97-годишният принц Филип - съпруг на британската кралица Елизабет II, се отказа да кара кола и доброволно върна шофьорската си книжка.

Казва се планиране на раждаемостта, но забрани. Аборитите са по желание. Никой не е написал, че ги хващаш насила и ги караш да правят аборти. Това заяви вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по повод оповестената концепция за социализация на ромите. 

Убеден съм, че Русия ще се намеси в предстоящите избори за Европарламент. Това заяви зам.председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в сутрешния неделен блок на БТВ.

 

Страница 1 от 179

Горещи теми

Нагоре...