Михаил Андреев - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

Спортните и фитнес зали у нас са сред най-засегнатите от мерките на правителството за преодоляване на коронавирусната криза. Всички зали са затворени и приходите са нулеви.

 

Средно по 2934 души на ден се регистрират като безработни, обяви социалният министър Деница Сачева в четвъртък на брифинг в МС.

 

Парламентът се мести в НДК, за да са депутатите на голямо отстояние. Това е вариант, обсъждан, след като стана ясно, че д-р Хасан Адемов от ДПС е с вируса.

 

Най-вероятно ще предложим матурите да се проведат на 30 май и 1 юни, а връщането на децата на училище да стане на 14 май. Няколко съботи след това може би ще се наложи да отучваме, но това ще се обсъди тепърва с учителите и това няма да са задължителни практики за всички учители и училища, а за изостаналите от дистанционното образование часове.

Депутатът от ДПС д-р Хасан Адемов е заразен с коронавирус. Това съобщи на извънреден брифинг в парламента малко преди полунощ снощи председателят Цвета Караянчева. Тя е била информирана лично от него.

 

Депутатът от ДПС Хасан Адемов е заразен с коронавирус. Това съобщи на извънреден брифинг в парламента малко преди полунощ председателят Цвета Караянчева. Тя е била информирана лично от него.

 

Оранжев код за обилни валежи от сняг е в сила за 2 области в страната, а жълт е кодът в 17 области за 1 април.

Дясната ръка на Никола Саркози и бивш френски минисътр – Патрик Деведжиан почина от коронавирус.

„Има вероятност учебната година да бъде удължена. Най-много ще бъде засегнати юни месец и малко от юли. До 21 април изоставането с учебния материал не е фатално”.

Средната борсова цена на суровия петрол тип Брент на международните пазари от началото на месеца се понижи с 47.4% от 51.9 долара/барел на 2 март до 26.5 долара/барел на 27 март, съобщиха от Агенция "Митници".

 

Жертвите не COVID-19 у нас станах пет. Починал е мъж на 55 г., който е лекуван от коронавирус в благоевградската болница.

 

Цените на някои храни може да продължително да намалеят, прогнозираха експертите, 16 дни след началото на извънредното положение у нас.

 

Страница 1 от 242

Горещи теми

Нагоре...