Михаил Андреев - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

Обяснение има. С Цветанов говорих по телефона. Той утре отива в Америка на конференция по сигурността. Но Цветанов също да си направи изводите - откъде дойде тази атака сега, защо не по-рано, защо преди изборите се случва това.  Всичко е добре планирано. Слушах внимателно секретаря на президента Румен Радев, той е по-ниско ниво, ще кажат някои, но аз го слушам.

 

Медицинските сестри от протеста пред Министерството на здравеопазването викаха към министър Кирил Ананиев "Оставка!" и "Кире, слез!", предаде репортер на 24новини.бг от протеста пред сградата на МЗ по-рано днес.

Кой живееше в най-хубавите жилища в България след 1945 г., попита премиерът Бойко Борисов по време на откриване на пространство в Европейския парламент, което ще се казва „Атанас Буров”. Думите му непряко бяха насочени към скандала с ключовите лица на ГЕРБ, сред които и Цветан Цветанов, купили си апартаменти по 200-300 кв. м. на безценица.

Фейсбук заля страницата на "Артекс" със стотици запитвания за апартаменти на цена от 600 евро на квадратен метър и предложения за замяна на имоти. След скандала вчера с апартаментите на Цветанов, Цачева и Рашидов и последвалите техни обяснения, хората в мрежата се интересуват дали условията на "Артекс" важат и за обикновените граждани или само за елита.

Днес кметът на Стрелча Стойно Чачов беше привлечен като обвиняем за това, че през 2016 г. в качеството си на кмет на Стрелча е принудил общински служител да подпише молба за напускане без дата, като за целта го е заплашил, че ако не подаде молбата, ще бъде уволнен незабавно. Арестът му стана на 12 март при акция в общината.

 

Волен Сидеров (ВИДЕО): Господин Цветан Цветанов става за брокер на недвижими имоти. Гладен няма да остане.

 

 

Няма как тази антикорупционна комисия, която е назначена и контролирана от Цветанов, да разследва Цветанов по беззъбия закон, наложен от самия Цветанов. И ако това не се случи, наистина можем да имаме сериозен проблем. Това коментира в Кюстендил президентът Румен Радев.

 

"Морално и етично ли е, господин Цветанов, да правите такава седлка?", "Какво трябва да работим, за да си купим и ние такъв апратамент и да имаме толкова пари?",  "Ще ни дадете ли съвет, ако искаме да си купим щилище, как да преговаряме?"

 

"Господин Цветан Цветанов става за брокер на недвижими имоти. Гладен няма да остане. Чакам го малко да се поосвободи, че е много зает в дипломатически совалки, да ми каже и на мен как да си намеря апартамент за 600 евро на квадрат. За мен това е скъпо, но няма как, живея под наем - малкият ми син расте, вече е на три и половина".

Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност кмета на Червен бряг Данаил Вълов. Той е обвинен за длъжностно престъпление, за това, че през 2017 г., като публичен възложител по Закона за обществените поръчки, е нарушил служебните си задължения.

 

"СДС е сестринска партия от ЕНП. Десните се разцепиха на N на брой партии, дори вече не знам колко на брой са и коя как се казва, неспособни дори за евроизборите да се обединята. Те нямат никакъв шанс да бъдат представени в ЕП. Искаме да консолидираме електората така, че повече европейски депутати от ЕНП да отидат в европарламента. Отворени сме и за други сестрински партии, но извинете кандидатът Стефан Тафров каза, че нямало да отиде в ЕНП, ако бъде избран. Извинявайте, ама какво е това?" Това каза Менда Стоянова от ГЕРБ перд bTV тази сутрин по въпроса за поглъщането на СДС от ГЕРБ в тяхната листа на предстоящия евровот.

 

„Аз живея точно до новия блок, но под наем в жилище на Народното събрание. Не се интересувам от жилища, тъй като няма намерение да си купува апартамент в София." Това каза депутатът от ГЕРБ и председател на бюджетната комисия Менда Стоянова пред bTV по повод информацията за апартаментите на Цветан Цветанов, Цецка Цачева и Вежди Рашидов, купени от "Артекс Инженеринг".

 

Страница 1 от 144

Горещи теми

Нагоре...