Михаил Андреев - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

"Моето поведение по време на протестите срещу кабинета на Орешарски не е нещо, с което се гордея. Това е една от грешките в моята биография. Това заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова в NOVA днес.

 

Днес от 9:30 часа до 13:30 часа в запа Запад в парламента ще се проведе акция по кръводаряване сред депутатите и служителите на 44-тото Народно събрание.

 

На 18.09.2019 г., сряда, от 9:30 ч. до 13:30 ч., в зала Запад в сградата на Народното събрание (пл. Народно събрание № 2) ще се проведе акция по кръводаряване сред депутатите и служителите на 44–тото Народно събрание.

Изплащанията на обезщетенията на стопаните в страната заради Африканската чума по свинете (АЧС) продължават по график. До момента са изплатени над 5 млн. лв.

 

Ще подпиша платформата с десните, защото основните политики, заложени в нея, са заложени и в проекта на програмата за управление, която подготвям заедно с гражданите и ще представя следващата седмица. Аз пиша моята програма за управление на София заедно с гражданите и вече проведох множество срещи с граждански организации.

 

 

Целта е партиите, които влизаме в гражданската коалиция - ДБГ, ЗНС и Път на младите - да предложим на Мая Манолова, като кандидат на кмет с най-голям шанс да отиде на балотаж и да смени управлението на ГЕРБ, да отстоява нашите десни идеи.

 

Пожарът, който възникна на 14 септември в местността „Сухото езеро” на територията на природен парк ”Рила”, е ликвидиран тази сутрин.  Пожарни екипи идоброволци се бориха със стихията три дни, съобщиха от полицията в Кюстендил, цитирани от БТА.

 

От днес до 22 септември на територията на България ще бъде извършван засилен контрол за незаконосъобразното използването на мобилни телефони от водачите на моторни превозни средства.

 

След като седмици наред разпространяваше невярна информация за дипломата и юридическата правоспособност на гражданския кандидат за кмет Мая Манолова, бившият депутат от ГЕРБ, отстранен от парламентарната група на управляващите, Антон Тодоров сам се отрече от обвиненията си.

 

Партии от дясно и дясно-центристката общност ще днес с гражданския кандидат за кмет Мая Манолова политики в гражданската платформа за управление на София.

 

Партии от дясно и дясно-центристката общност ще обсъдят утре с гражданския кандидат за кмет Мая Манолова политики за гражданска платформа за управление на София.

 

Държавата издирва 25 000 ученици преди началото на учебната година, които не са открити на адресите си, а 19 000 са намерени, но родителите им отказват да ги пуснат на училище.

 

Страница 1 от 199

Горещи теми

Нагоре...