Михаил Андреев - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

Музикантът Буги Барабата,съавтор на хита на Васко Кръпката „Няма бира“, си отиде от този свят на 58-годишна възраст, съобщи радио „Z-rock“, където той беше водещ.

 

Нов тенис турнир се роди в София. Двугодишният ремонт на улица „Иван Вазов“ в София беше иронизиран от фотографи, които кръстиха "турнира" IVAN VAZOV OPEN.

Слънчев и сух август ни очаква тази година, каза пред "Фокус" климатологът проф. Георги Рачев, преподавател по синоптичен анализ и синоптична климатология в Геолого-географския факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски.

 

Максималните температури на 21 юли, неделя, ще са между 30 и 35 градуса. Времето ще е ясно и тихо, предимно слънчево, като след обяд ще има временни увеличения на облачността.

Електрически стол се появи пред сградата на Народното събрание днес и предизвика вълна от коментари в социалните мрежи.

Малък самолет се вряза в сграда в Югозападна Германия, предаде ДПА, като се позова на полицията в Германия.

Продължават протестите срещу политиката на държавата спрямо семейството и децата. Днес в няколко града в страната родители излязоха на протест срещу законодателството в посока на по-голяма намеса на държавата.

 

Близо до разрешения максимум от 2 млн. лв. на пратия са били харчове за евроизборите, които се проведоха на 26 май.

Полицаите и служители на дирекция Охрана излязоха на протест във Варна. Протестът е под наслов "Нощния труд евтин ад" и е подкрепен от местните организации на КТ "Подкрепа".

Съдът оправда лекаря, който уби крадец в дома си миналата година. Д-р Иван Димитров, който на 1 март миналата година около 01,30 ч. застреля Жоро Джевизов-Плъха при обир в дома си, беше оправдан днес от съда.

Конституционният съд (КС) отхвърли искането на омбудсмана Мая Манолова седем разпоредби от Изборния кодекс да бъдат обявени за противоконституционни, съобщава lex.bg.

 

Дъждовното лято и по-слабият туристически поток вече доведоха до 4-5 % спад в продажбите на бира, съобщи Съюзът на пивоварите в България (СПБ). В съюза членуват компании, които произвеждат 98% от бирата в страната.

Страница 1 от 183

Горещи теми

Нагоре...